Aybars1979
Üye
androidde mi bu?Adamlar kendi sistemi hariç herkese çalısıyor
androidde mi bu?Adamlar kendi sistemi hariç herkese çalısıyor
Ya bu SİNEMİA'nın uygulaması yok mu mağazada niye tarayıcı ile uğraşıyorsunuz
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Önce facebook adresinizle sistemden davetiye istiyorsunuz . Her başvuran 1000 kişiden birine (tahmini rakam) davetiye geliyor . Bu davetiyenin geçerlilik süresi 1 hafta . Bu süre içerisinde bir paket almazsanız davetiyeniz başka birine yollanıyor . Paket aldıktan sonra 1 hafta içinde size özel sinemia ininal kartı adresinize gönderiliyor . Bu kartı ininal sitesinden aktif ettikten sonra üyelik bilgilerinizi sayfadan düzenleyip size gönderilen kart numarasını giriyorsunuz ve işlemleriniz tamamlanmış oluyor . Tüm bunları yaptıysanız artık uygulamayı kullanabiliyorsunuz . Benim kartım henüz elime ulaşmadı
Bu yüzden tarayıcı ile uğraşıyorum .o zaman hiç vermesinler.hatta madem lumia 950 için çalışıyorlar insider programını kapatsınlar sadece lumia 950 için yayınlansın.işletim sistemindeki hatalar eksiklikler herkeste aynı... hani şöyle biri mediatek biri qualcomm işlemci kullansa neyse diycem işletim sistemi çekirdeği sorun çıkarıyor deriz.İşte kendin söylüyorsun, berbat bir yapı. Onun için vermemişler. Zaten Lumia 650 ve Lumia 550 kullanıcılarının yüklememesi gerektiği konusunda da uyanıyorlar. Tabi Lumia 950 ve Lumia 950 XL güçlü donanım sayesinde bir çok hatayı kapattığı için onlarda sorun olmuyor.
Insider test ediyoruz, hataları olabilir normal diyoruz ama şöyle düşün: yükledim yapıyı telefon şarj olmuyor, USB tanımıyor. Ne yapacaksın? Tabi ki Microsoft'un yedi ceddine saydıracaksın.o zaman hiç vermesinler.hatta madem lumia 950 için çalışıyorlar insider programını kapatsınlar sadece lumia 950 için yayınlansın.işletim sistemindeki hatalar eksiklikler herkeste aynı... hani şöyle biri mediatek biri qualcomm işlemci kullansa neyse diycem işletim sistemi çekirdeği sorun çıkarıyor deriz.
lansmanlara bakın ne cihazlar çıkıyor.lg g5 baya güzel bir cihaz olmuş.fotoğraf aksesuarı çok hoşuma gitti benim...android tarafında artık işletim sistemi değil cihazlar yarışıyor.biz o seviyeden uzak 2 tane özelliği olan windows phoneun lumia 950 deki nasıl çalıştığını konuşuyoruz.
99dolara hub alacağıma gerçek x86 windows çubuk alırım.bu microsoft gerçekten amele...
O kadar takma, önemli değil. Şifreni unutman halinde o güvenlik kodu ile yeni bir şifre almanı sağlıyor.Slm arkadaşlar bana verify diye bişeyden mesaj geliyor Microsoft hesabı güvenlik kodu olarak kullan diye bi şifre veriyor neden acaba bişey yapmıyorum ☺
En erken 2016 Mayıs (Türkiye için). Operatör beklemesi, o cihaza geldi buna gelmedi derken Eylülde ancak tamamlanır (en iyimser tahmin).

Microsoft'un yeni klavyesi güzelmiş
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
İnsanın "daha yeni mi aklınıza geldi" diyesi geliyorMicrosoft Kişiler(10.0.3451.0 > 10.0.10501.0) güncellendi.
- Geçmiş sekmesi eklendi.

Here maps şuan kötü durumda. Nokia bu sistemden gitti gideli güzel olan uygulamalarda bozuldu. Grove Music arayüzü için kullanıyordum. Bluetooth sorunu için mix radio kullanmaya başladım. Hem müzik kesilme sorunu kalktı hemde gelen müziğin ses kalitesi arttı. Şöyle ki Kulaklıktan gelen müziğin bası tizi çok daha fazla net gelmeye başladı. Hadi sistem karışık o yüzden yapamıyorlar. Eski nokia uygulamalarını da win 10 ile uyumlu değil uyduramıyorlar diyelim. Grove music neden bu kadar vasat halde. Sisteme verilen toplu güncelleştirmelerin içine şu telefon uygualaması galeri uygulaması grove music uygulamasının sorunları giderilmiş halini koy bari. Bu kadar olmaz.
Microsoft Kişiler güncellrmesi ile kişi kartlarına iletişim geçmişi özelliği eklendi.
Microsoft Kişiler(10.0.3451.0 > 10.0.10501.0) güncellendi.
- Geçmiş sekmesi eklendi.
bu güncellemeyi ben bulamıyorum acaba link paylaşılabilirmi?
Microsoft Kişilerbu güncellemeyi ben bulamıyorum acaba link paylaşılabilirmi?
Yahu bu yeni kişiler güncellemesiyle bir alakası var mı bilmiyorum ama numarasını yeni eklediğim kişiyi whatsapp'ta görmek için favorilere gelip yenile yap dedim, yukarıda noktalar hareket ediyor ve bir türlü bitmiyor. Yana "hepsi" kısmına geçtiğimde ise bomboş bir sayfa geliyor.
Kontrol edebilir misiniz, sizde de mi aynı?
Bizler her daim hazırız, buyursun gelsin14267.1004 bu hafta gelebilir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Belki 920 ile alakalı bir sorundur, kapattım açtım, wifide, mobilde denedim, sonuç aynı maalesef.Şimdi baktım, yenile deyince birkaç saniye içinde bitiriyor, ayrıca hepsi sayfasına geçince tüm rehber görünüyor ...
Sorun yok yani ...