Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ya bu SİNEMİA'nın uygulaması yok mu mağazada niye tarayıcı ile uğraşıyorsunuz

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sistem hakkında pek bir bilginiz yok anladığım kadarıyla :) Önce facebook adresinizle sistemden davetiye istiyorsunuz . Her başvuran 1000 kişiden birine (tahmini rakam) davetiye geliyor . Bu davetiyenin geçerlilik süresi 1 hafta . Bu süre içerisinde bir paket almazsanız davetiyeniz başka birine yollanıyor . Paket aldıktan sonra 1 hafta içinde size özel sinemia ininal kartı adresinize gönderiliyor . Bu kartı ininal sitesinden aktif ettikten sonra üyelik bilgilerinizi sayfadan düzenleyip size gönderilen kart numarasını giriyorsunuz ve işlemleriniz tamamlanmış oluyor . Tüm bunları yaptıysanız artık uygulamayı kullanabiliyorsunuz . Benim kartım henüz elime ulaşmadı :) Bu yüzden tarayıcı ile uğraşıyorum .

Son düzenleme:
System X

System X

Üye
İşte kendin söylüyorsun, berbat bir yapı. Onun için vermemişler. Zaten Lumia 650 ve Lumia 550 kullanıcılarının yüklememesi gerektiği konusunda da uyanıyorlar. Tabi Lumia 950 ve Lumia 950 XL güçlü donanım sayesinde bir çok hatayı kapattığı için onlarda sorun olmuyor.
o zaman hiç vermesinler.hatta madem lumia 950 için çalışıyorlar insider programını kapatsınlar sadece lumia 950 için yayınlansın.işletim sistemindeki hatalar eksiklikler herkeste aynı... hani şöyle biri mediatek biri qualcomm işlemci kullansa neyse diycem işletim sistemi çekirdeği sorun çıkarıyor deriz.

lansmanlara bakın ne cihazlar çıkıyor.lg g5 baya güzel bir cihaz olmuş.fotoğraf aksesuarı çok hoşuma gitti benim...android tarafında artık işletim sistemi değil cihazlar yarışıyor.biz o seviyeden uzak 2 tane özelliği olan windows phoneun lumia 950 deki nasıl çalıştığını konuşuyoruz.
99dolara hub alacağıma gerçek x86 windows çubuk alırım.bu microsoft gerçekten amele...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o zaman hiç vermesinler.hatta madem lumia 950 için çalışıyorlar insider programını kapatsınlar sadece lumia 950 için yayınlansın.işletim sistemindeki hatalar eksiklikler herkeste aynı... hani şöyle biri mediatek biri qualcomm işlemci kullansa neyse diycem işletim sistemi çekirdeği sorun çıkarıyor deriz.

lansmanlara bakın ne cihazlar çıkıyor.lg g5 baya güzel bir cihaz olmuş.fotoğraf aksesuarı çok hoşuma gitti benim...android tarafında artık işletim sistemi değil cihazlar yarışıyor.biz o seviyeden uzak 2 tane özelliği olan windows phoneun lumia 950 deki nasıl çalıştığını konuşuyoruz.
99dolara hub alacağıma gerçek x86 windows çubuk alırım.bu microsoft gerçekten amele...
Insider test ediyoruz, hataları olabilir normal diyoruz ama şöyle düşün: yükledim yapıyı telefon şarj olmuyor, USB tanımıyor. Ne yapacaksın? Tabi ki Microsoft'un yedi ceddine saydıracaksın.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, suyunsesi, BLasTeaR ve 1 kişi daha
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Kişiler(10.0.3451.0 > 10.0.10501.0) güncellendi.
- Geçmiş sekmesi eklendi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: flutewoddy, serinaga, suyunsesi ve 2 diğerleri
4MaGuS

4MaGuS

Üye
deminde Microsoft maps ile here drive + nın anlık yol durumunu trafik yoğuluğunun hangisinde ne durumda hangisinin doğru olduğu kontrol ettim yaklaşık ikiside aynıydı ama here drive + birebir trafik nerde hızlandı dediyse orada hızlandı Microsoft maps bu konuda biraz daha kötü durumda, ancak bu kadar anlık vermesini hiç beklemiyordum here drive+ dan gerçekten süperdi

• Beğen
Tepkiler: zarex
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Here maps şuan kötü durumda. Nokia bu sistemden gitti gideli güzel olan uygulamalarda bozuldu. Grove Music arayüzü için kullanıyordum. Bluetooth sorunu için mix radio kullanmaya başladım. Hem müzik kesilme sorunu kalktı hemde gelen müziğin ses kalitesi arttı. Şöyle ki Kulaklıktan gelen müziğin bası tizi çok daha fazla net gelmeye başladı. Hadi sistem karışık o yüzden yapamıyorlar. Eski nokia uygulamalarını da win 10 ile uyumlu değil uyduramıyorlar diyelim. Grove music neden bu kadar vasat halde. Sisteme verilen toplu güncelleştirmelerin içine şu telefon uygualaması galeri uygulaması grove music uygulamasının sorunları giderilmiş halini koy bari. Bu kadar olmaz.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mesajlaşma ve Skype(2.13.20000.0 > 2.14.23002.0), OneDrive(17.7 > 17.7.1) güncellendi.
- Skype'den Moji, fotoğraf, resim ve konum paylaşımı eklendi.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Slm arkadaşlar bana verify diye bişeyden mesaj geliyor Microsoft hesabı güvenlik kodu olarak kullan diye bi şifre veriyor neden acaba bişey yapmıyorum ☺
O kadar takma, önemli değil. Şifreni unutman halinde o güvenlik kodu ile yeni bir şifre almanı sağlıyor.

En erken 2016 Mayıs (Türkiye için). Operatör beklemesi, o cihaza geldi buna gelmedi derken Eylülde ancak tamamlanır (en iyimser tahmin).

En garanti bu sene kesin gelecek içiniz raad olsun :D

Microsoft'un yeni klavyesi güzelmiş :ehe
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Microsoft başkalarına yapar, biz de aval aval bakarız.

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
dakamon

dakamon

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, serinaga, onursarii ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft Kişiler güncellrmesi ile kişi kartlarına iletişim geçmişi özelliği eklendi.

enessrsy

enessrsy

Üye
Here maps şuan kötü durumda. Nokia bu sistemden gitti gideli güzel olan uygulamalarda bozuldu. Grove Music arayüzü için kullanıyordum. Bluetooth sorunu için mix radio kullanmaya başladım. Hem müzik kesilme sorunu kalktı hemde gelen müziğin ses kalitesi arttı. Şöyle ki Kulaklıktan gelen müziğin bası tizi çok daha fazla net gelmeye başladı. Hadi sistem karışık o yüzden yapamıyorlar. Eski nokia uygulamalarını da win 10 ile uyumlu değil uyduramıyorlar diyelim. Grove music neden bu kadar vasat halde. Sisteme verilen toplu güncelleştirmelerin içine şu telefon uygualaması galeri uygulaması grove music uygulamasının sorunları giderilmiş halini koy bari. Bu kadar olmaz.

Telefon ile en fazla yaptığım iş standart kullanıcıların %90'ı gibi müzik, whatsapp, twitter vs. en öncelik verdiğim ise müzik uygulaması. Fakat gel gör ki Lumia'ların ilk çıktığı günden beri yerleşik müzik uygulamasına bir kez bile iyi diyemedim. Groove geldi diye sevindik görsellik güzeldi, işlevleri de artırılırsa harika olur dedik ama daha şarkıları karıştıramıyor ki en sinirlendiğim konu bu, seçtiğim müziği geç açıyor, şarkı geçiş süreleri uzun.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

stockton

Üye
Yahu bu yeni kişiler güncellemesiyle bir alakası var mı bilmiyorum ama numarasını yeni eklediğim kişiyi whatsapp'ta görmek için favorilere gelip yenile yap dedim, yukarıda noktalar hareket ediyor ve bir türlü bitmiyor. Yana "hepsi" kısmına geçtiğimde ise bomboş bir sayfa geliyor.

Kontrol edebilir misiniz, sizde de mi aynı?

serinaga

serinaga

Üye
Yahu bu yeni kişiler güncellemesiyle bir alakası var mı bilmiyorum ama numarasını yeni eklediğim kişiyi whatsapp'ta görmek için favorilere gelip yenile yap dedim, yukarıda noktalar hareket ediyor ve bir türlü bitmiyor. Yana "hepsi" kısmına geçtiğimde ise bomboş bir sayfa geliyor.

Kontrol edebilir misiniz, sizde de mi aynı?

Şimdi baktım, yenile deyince birkaç saniye içinde bitiriyor, ayrıca hepsi sayfasına geçince tüm rehber görünüyor ...
Sorun yok yani ...

• Beğen
Tepkiler: stockton
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
14267.1004 bu hafta gelebilir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

stockton

Üye
Şimdi baktım, yenile deyince birkaç saniye içinde bitiriyor, ayrıca hepsi sayfasına geçince tüm rehber görünüyor ...
Sorun yok yani ...
Belki 920 ile alakalı bir sorundur, kapattım açtım, wifide, mobilde denedim, sonuç aynı maalesef.

Üst Alt