Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu operatöre göre değişiyor.aveadan vodafone geçmiştim,aveada daha çok seçenek vardı.şimdi 3 tane
Yapıdan kaynaklı bir durum, son yapıda arttı. 18. yapıda 3 seçenek, 19. yapıda artıyor.

skynet

Üye
Cyan sürümünden direk win10'a geçebiliyor muyuz ? Denim bir türlü yüklenmedi gitti :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Cyan sürümünden direk win10'a geçebiliyor muyuz ? Denim bir türlü yüklenmedi gitti :)
İnsider yükle ilk güncelleme yapınca denime hoş geldin diyor . Peşine ikinci güncelleme ile wm 10 oluyor..
Bende o şekilde geçiş oldu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Son yapı yakında diğer modellere de gelecekmiş.

System X

System X

Üye
Son yapı yakında diğer modellere de gelecekmiş.

hayır yani niye vermediler onu anlamadım.zaten berbat bi yapı değişiklik yok bişey yok. 1gr fark yok.

trhnbrtc

Üye
arkadaslar amberi telefonuma yükledim telefon kasma yaptı bende tekrar windows insider ile windows 10 nu yükledim yanlız bana bu son 19. yapı güncellemesi gelmedi telefonum lumia 620

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayır yani niye vermediler onu anlamadım.zaten berbat bi yapı değişiklik yok bişey yok. 1gr fark yok.
İşte kendin söylüyorsun, berbat bir yapı. Onun için vermemişler. Zaten Lumia 650 ve Lumia 550 kullanıcılarının yüklememesi gerektiği konusunda da uyanıyorlar. Tabi Lumia 950 ve Lumia 950 XL güçlü donanım sayesinde bir çok hatayı kapattığı için onlarda sorun olmuyor.

YkPkY

YkPkY

Üye
Artık uygulamalarımın çoğu açılmadan atıyor.whatsappı yeniden kurmuştum msj göndermemeye başladı dün,şimdi son 10 sattir favoriler yükleniyor diyor.cinlerim tepemde.kayasım var.

skynet

Üye
Artık uygulamalarımın çoğu açılmadan atıyor.whatsappı yeniden kurmuştum msj göndermemeye başladı dün,şimdi son 10 sattir favoriler yükleniyor diyor.cinlerim tepemde.kayasım var.
Hocam geç 8.1'e biraz telefon kendine gelsin :)

trhnbrtc

Üye
arkadaslar amberi telefonuma yükledim telefon kasma yaptı bende tekrar windows insider ile windows 10 nu yükledim yanlız bana bu son 19. yapı güncellemesi gelmedi telefonum lumia 620
soruma cvp verck varmi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yapı 12467 ile app switcher uygulama limiti 16'ya yükselmiş. Ama bu arka planda bekleyen uygulamalar batarya kullanımına etki erki etmiyormuş.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Ben yine geçtim W10a. Ama daha ilk günden delirtti beni sıfırladığım halde fotoğraflar uygulaması rezalet çalışıyor fotoğrafı seçiyorum açamadan atıyor. Kamera uygulaması video çekmeye çalışınca atıyor insaf yahu ne problemli bi beta bu.

The Benefit

The Benefit

Üye
Sadece kararlı bir sürüm olsun diye bekliyorum güncelleme. :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Forumdan bir arkadaşla da fikir alışverişinde bulunduk dün özelden . O da benimle aynı sorunu yaşadığını paylaşmıştı . İlk resimdeki sayfa giriş yapılabilmesi için oluşturulmuş alternatif bir sayfa ama ikinci resimdeki doğru sayfa . Örnek vermem gerekirse e mail bölümüne e-mail i mi yazıyorum 5-6 saniye sonra yazdıklarım ekrana yansıyor . Şifre bölümüne tıklıyorum giriş yap butonuna tıklamışım gibi tepki verip ilk resimdeki sayfaya yönlendriyor . Şifremi bir türlü yazamıyorum . Çok ilginç . Iphone 5 , s6 ve n8 ile giriş yapabiliyorum rahat bir şekilde . Ama edge ile giriş yapamıyorum . Kendi telefonumdan opera ve uc browser ile de giriş yapabiliyorum . Bir tek edge sıkıntı oluşturuyor .

Ya bu SİNEMİA'nın uygulaması yok mu mağazada niye tarayıcı ile uğraşıyorsunuz

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ya bu SİNEMİA'nın uygulaması yok mu mağazada niye tarayıcı ile uğraşıyorsunuz

Varmış :ehe

• Beğen