Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Ali_KRKY

Üye
Ama cihaz ile bunun ne alakası var ki ? Aynı cihaz ile operadan giriş yapabiliyorum .
lumia 920 deyken edgede bazı sayfalarda bu şekl sorunlarla karşılaşıyordum buna karşı çözüm olarak e postayı girdikten sonra geri tuşuna basarak tuş takımını kapatıp şifre bölümüne tekrar tıklayarak tuş takımını açıyordum bu yöntemi bir denemenizi öneririm.

cihaz ile degil sadece edge ve cihaz arasında optimizasyondan kaynaklı sanırım çünkü edge şifre bölümüne tıkladığınızda daha aşağıdaki giriş tuşuna basmış gibi algılıyor sanırım.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
lumia 920 deyken edgede bazı sayfalarda bu şekl sorunlarla karşılaşıyordum buna karşı çözüm olarak e postayı girdikten sonra geri tuşuna basarak tuş takımını kapatıp şifre bölümüne tekrar tıklayarak tuş takımını açıyordum bu yöntemi bir denemenizi öneririm.

cihaz ile degil sadece edge ve cihaz arasında optimizasyondan kaynaklı sanırım çünkü edge şifre bölümüne tıkladığınızda daha aşağıdaki giriş tuşuna basmış gibi algılıyor sanırım.

Evet aynen dediğin gibi oluyor kardeşim .

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

skynet

Üye
Daha önce paylaşılmıştı sanki

dakamon

dakamon

Üye
Yokmu arttıran adlı çalışma :D

skynet

Üye
Edge birden fazla video yüklü forum sayfalarında sapıtıp uygulamadan atıyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Final ne zaman gelecek acaba?

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Slm arkadaşlar bana verify diye bişeyden mesaj geliyor Microsoft hesabı güvenlik kodu olarak kullan diye bi şifre veriyor neden acaba bişey yapmıyorum ☺

onursarii

Üye
Bu bahsedilen Xiaomi mi4 cihaz Türkiye'de Android ile sunulmuş ya, buna Windows 10 rom atılabiliyor mu yoksa o cihaz ayrı mı?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
En erken 2016 Mayıs (Türkiye için). Operatör beklemesi, o cihaza geldi buna gelmedi derken Eylülde ancak tamamlanır (en iyimser tahmin).
Valla sözlerinde durmazlarsa. Şubatta güncelleme gelmezse ben üniversiteye giderken alacağım yeni cihaz lumia olmaz. Bi kişi bi kişidir :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Outlook posta ve takvim güncellendi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
merak ediyorum da ben sene sonu telefonu değişirken W10 gelecekmi diye :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu bahsedilen Xiaomi mi4 cihaz Türkiye'de Android ile sunulmuş ya, buna Windows 10 rom atılabiliyor mu yoksa o cihaz ayrı mı?
LTE modeline yükleniyor. Bazı yerlerde aynı cihaz Mi 4i bazı yerlerde de Mi 4 LTE olarak listeleniyor.

Üst Alt