Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Bu güncelleme aylar önce çıktı. Bazı sitelerde haber var ama Windows 10 PC Redstone için olabilir çünkü bende ne telefonda ne de PC'de güncelleme var.
Yok buldum.Ses e tıklayınca çıktı özellikler.hiç sesini değiştirmediğimiz için haberimiz yok

saynesim

saynesim

Üye
arkadaşlar şu edgede arama moturu değiştirecek bir yol yokmu yandexten nefret geldi artık

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok buldum.Ses e tıklayınca çıktı özellikler.hiç sesini değiştirmediğimiz için haberimiz yok
Zaten vardı, yani bayağıdır farklı ses kullanıyorum demek istedim :) Hatta zamanında konuda da yazmıştım.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar şu edgede arama moturu değiştirecek bir yol yokmu yandexten nefret geldi artık
maleseft sadece bölge ayarını abd yapınca bing oluyor, ama isterseniz sadece bölge değiştirip dili Türkçe kalsa dahi yandex gelmiyor isterseniz bu şekilde kullanabilirsiniz bende sırf yandex görmemek için bu şekilde kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben bulamadım kalan süre gösterdiği yeri, sadece alarm zamanını gösteriyor, bildiğin bir şey mi var acaba ?
Yukarıdaki ekran görüntüsünde var. Alarmı ayarlarken kaç saat ve kaç dakika içinde çalacağını gösteriyor. Başka bir süre mi sorduğunuz?

serinaga

serinaga

Üye
Yukarıdaki ekran görüntüsünde var. Alarmı ayarlarken kaç saat ve kaç dakika içinde çalacağını gösteriyor. Başka bir süre mi sorduğunuz?

Evet orada var ama ne bildirim ekranında ne de gözatma ekranında yok demek istedim, Ayarlara kadar girmeseydik ... Bazen ne kadar süre kaldığını gözatma ekranında bir an gözatmak istiyor insan ...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet orada var ama ne bildirim ekranında ne de gözatma ekranında yok demek istedim, Ayarlara kadar girmeseydik ... Bazen ne kadar süre kaldığını gözatma ekranında bir an gözatmak istiyor insan ...
Maalesef öyle. Bir kulaklık simgesi veya alarmın kurulu olduğu simgesini üstte görmek istiyor insan.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

950/XL için yapılan şu yorumların hiç birinin normal kullanıcı tarafından yazıldığını sanmıyorum! Ulan adamlar amma da övmüşler he. Bunların hepsi H.B. çalışanlarına aittir kesin. Müşteri çekmek için fark bir strateji oynuyorlar çakallar :dry:

YkPkY

YkPkY

Üye
Bende gözatma bile yok kaç aydır.güncellediler zıçtılar

System X

System X

Üye
önce adresi satırına olarak gir.sonra ayarlardan gelişmiş ayarlara gel.şununla adres çubuğunda ara kısmında google görünmesi lazım.görünmezse çık tekrar gir.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

950/XL için yapılan şu yorumların hiç birinin normal kullanıcı tarafından yazıldığını sanmıyorum! Ulan adamlar amma da övmüşler he. Bunların hepsi H.B. çalışanlarına aittir kesin. Müşteri çekmek için fark bir strateji oynuyorlar çakallar :dry:

O zaman bizde gidip biraz gömelim :) :)

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Hepsiburada yorumları gerçeği yansıtmıyor. Millet puan kazanmak için yorum yapıyor. Olumsuz yorum göremezsiniz

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
böyle bir şey mesela

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benim de haberim olmadan gelmiş, oysa ki sisteme ait yerleşik uygulamalar da olsa haberim olmadan güncelleme yapmazdı :))

onursarii

Üye
Maxicep.com'a girip foruma gidip windows Phone sayfasına girip bu konuyu bulup bu sayfaya gelene kadar 8 kere edge parçalandı. Aşağı yapıyorum parçalanıyor yukarı yapıyorum parçalanıyor. Lumia 735, güncelleme sonrası sıfırlama yapıldı.

skynet

Üye
Başlarda olmayan ama sonrasında ortaya çıkan saçma bir wifi bağlantı sorunu var ekran belli bir süre kapalı kaldığında bağlı olduğu ağdan kopuyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Maxicep.com'a girip foruma gidip windows Phone sayfasına girip bu konuyu bulup bu sayfaya gelene kadar 8 kere edge parçalandı. Aşağı yapıyorum parçalanıyor yukarı yapıyorum parçalanıyor. Lumia 735, güncelleme sonrası sıfırlama yapıldı.
Bende bir sorun olmuyor. Parçalanma dediğiniz nedir?

Üst Alt