Dexter Morgan
Üye
Pcde ki uygulamada gif desteği varmı?Evrensellerle ilgili gelişme olunca burada paylaşıyorum, şu anda yok. Ama Twitter, Windows 10 PC'deki uygulaması ile gelecek.
Pcde ki uygulamada gif desteği varmı?Evrensellerle ilgili gelişme olunca burada paylaşıyorum, şu anda yok. Ama Twitter, Windows 10 PC'deki uygulaması ile gelecek.
Var.Pcde ki uygulamada gif desteği varmı?
Hocam belki güncelleme sonrası yüklenen bir uygulama bunu bozuyor olabilir. Bence son yüklediğin bazı uygulamaları kaldırıp kaldırıp test etmelisin. Çünkü Win10M ile uyumsuz olan bazı uygulamalar pili daha çok sömürebiliyor.Aceleci davranmamakta haklıymışım, bir gün aradan sonra kabus geri döndü![]()
Ben custom pfd ile denemiştin renkler tam karışmıyor ama belirgin de olmuyor yani tonları değiştirmeleri gerekebilir.Bu arada bilgisayar sürümünde siyah ve beyaz renkler eklenmiş, acaba nasıl uygulanacak mobil sürüme
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende görünmüyor siyah beyaz.single languageBu arada bilgisayar sürümünde siyah ve beyaz renkler eklenmiş, acaba nasıl uygulanacak mobil sürüme
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yüksek karşıtlık ayarını Renkler seçeneğine getirecekler herhalde.Bu arada bilgisayar sürümünde siyah ve beyaz renkler eklenmiş, acaba nasıl uygulanacak mobil sürüme
O arkadaş benim işteBir arkadaş Windows 10 Mobile birinci nesil Lumia cihazlara ne zaman gelecek diye,sormuş. Birisi de; yeni halka için final güncellemesine geçmenizi sağlıyor çünkü Windows 10'a hoşgeldiniz diyor demiş.
Bunun üstüne Gabriel Aul da yeni halkının kullanıcıları mevcut temel sürüme geçirdiğini belirtmiş.
soruyu soran yani 
Ben de bu isim bir yerden tanıdık geliyor diyorum amaO arkadaş benim iştesoruyu soran yani
![]()

HahahaBen de bu isim bir yerden tanıdık geliyor diyorum ama![]()

Ben de bu isim bir yerden tanıdık geliyor diyorum ama![]()
Bende telefondan çok ne var?Mesajın altında Sony ile gönderildi diyor, buda nerden çıktı ?
Allah Allah. Hadi hayırlısı bakalım.Ürdün ve Mısır da 535 kullanıcılarına güncellemenin verildiğine dair haberler var.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız