Evet win10 lu lumia 950 xl tanıtırlar (tekrar)25 şubatda ms event var diye biliyorum acaba mobile kısmında bir şey çıkar mı sizce?
Bana da dün gece Fast configuration update geldi.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Configuration update güncellemeleri bazı kullanıcılara yeni yapıyı yükledikten sonra bazılarına da bir sonraki yapı ile birlikte geliyor.Bana da dün gece Fast configuration update geldi.
evet açıyorFilmler ve tv uygulaması mkv dosyalarını açıyor mu
Tam sürüm ya da gelecek uygulama tanıtımı olur diye düşünüyorum olmaz mı diyorsunuz ?Evet win10 lu lumia 950 xl tanıtırlar (tekrar)
Bende şimdiye kadar böyle bir durum olmadıSon yapıdan sonra ilk defa az önce Edge'de görüntüler birbirine girdi, titredi vs reset attı sonra telefon.
Lumia 1520

Instgram,Messenger , Twitterdan haber yokmu hiçViber'in evrensel uygulaması video arama desteği ile gelebilir.
mobil de skype tan daha iyi olacağına eminimViber'in evrensel uygulaması video arama desteği ile gelebilir.
Aceleci davranmamakta haklıymışım, bir gün aradan sonra kabus geri döndüBenim epeydir yakındığım mobil verideyken şarjın akıp gitmesi ve telefonun fırın gibi olması sorunları şimdilik düzelmiş gibi ama aceleci de davranmak istemiyorum.

Bir şeyler gelişmeye başladı. Hadi hayırlısıViber'in evrensel uygulaması video arama desteği ile gelebilir.

Evrensellerle ilgili gelişme olunca burada paylaşıyorum, şu anda yok. Ama Twitter, Windows 10 PC'deki uygulaması ile gelecek.Instgram,Messenger , Twitterdan haber yokmu hiç