Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

symbianbelle

symbianbelle

Üye
İlk teori benden olsun. Patlayan karolar :D

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yalnız bildiğini söylediği şey iyi anlamda olacağı gibi kötü anlamda da olabilir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
öyle demiyelim ya arkadaş en azından çevirmek için uğraşmış ,
güzel haberleri çok özledik heyecanla bekliyoruz
Zaten ben de o kardeşimin şahsına söylemedim tabi ki. Google Translate faciası resmen o çeviri

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Yalnız bildiğini söylediği şey iyi anlamda olacağı gibi kötü anlamda da olabilir
Az önce bir haber okudum. Mobil bölümden işten çıkarmalar yapacak ve android e yatırım yapacak diye ama ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Az önce bir haber okudum. Mobil bölümden işten çıkarmalar yapacak ve android e yatırım yapacak diye ama ?
Nereden okudun bilmiyorum ama Finlandiya'daki mobil cihazlar pazarlama bölümünde Nokia'dan gelen çalışanların işten çıkarılacağı yeni bir haber değil. Ayrıca Androide yatırım yapacak ne demek anlamadım. Onu Google yapar Microsoft niye yapsın.

Ha gerçeği sorarsan Microsoft Surface ekibine telefon geliştirme süreci için takviye yapmaya çalışıyor. Bunun için de yeni personel almaya devam ediyor.

dücane

dücane

Üye

Isten cikarmalar yeni degil. Halen gecen yildan kalma alinan karar, bu yil devam etmekte. Yani gecen yil aciklanan rakam da calisanlarin hepsi bir anda degil bölüm bölüm cikarilacaktir. Yani simdi cikarmalar halen gecen yilkine dayanmakta

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bence ms mobil pazardan çekilecek(inşallah)

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Haberin o kısmı ; firma mobil taraftaki gelirlerini artırmak için Android tarafına yönelik çalışmalar yapmayı da düşünüyor.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yeni bşey yazdı. Mobille ilgili

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bizi ne patlayan karo, ne şeffaf bildirim merkezi keser. İkisi de kesmez. :) Bizim aklımızı alabilecek olan olay, ancak tam stabil sistem ve üzerinde başka platformlarda olmayan doyurucu bir özellik olurdu.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
İyi çeviri yapabilen arkadaşlardan biri şu evan ın paylaştığı şeyi çevirebilir mi acaba ? Ben çatpat bişiler anladım da sizi yanıltmayayım şimdi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Acaba kaynak kodlarını mı paylaşacaklar. Arayüz olsun sistem düzeni olsun xda gibi özelleştirme yapacak kişilere yol mu vercekler

:ehe :ehe

volumezoom

volumezoom

Üye
Bu adam pek iyi şeyler yazmıyo diye hatırlıyorum, bakalım ne çıkacak altından:dry:

Üst Alt