Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Edge hala özürlü

serinaga

serinaga

Üye
Yüklendi, ama bu defa uzun sürdü yükleme, şimdilik iyi gibi ...

ArMaGeDdOn_87

Üye
bildirim penceresindeki kısayollardan parlaklık ayarındaki sorun düzeltilmişmi ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Beni de çok dürttü ama pas geçtim. Millet bi kaç gün kullansın yorumlara göre bak derim.
Yüklemeyenlere bilgi milgi yok, merak edip durun:)bu arada ben hala yüklemeyi bitiremedim çarklardayım şuan.

• Beğen
Tepkiler: ON9
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yüklemeyenlere bilgi milgi yok, merak edip durun:)bu arada ben hala yüklemeyi bitiremedim çarklardayım şuan.

Hiç işim olmaz. Windows 8.1+ Denimin keyfini süreceğim.
Hafıza kartı varsa güncelleme öncesi kartı çıkarmak işe yarıyor...

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
İnsider fast mi seçeceğiz. Yoksa insider release preview mi @Sensation

volumezoom

volumezoom

Üye
Şimdilik gözlemlediğim kadarıyla stabilite artmış ve uygulamalar daha hızlı tepki veriyor gibi. Şarj la ilgili şuan bişey söylemek zor.

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
braayn

braayn

Üye
güncelleme var dediler geldik :) cihazı açtım bakalım güncelleme yapsın.Bu arada 2500-3000 TL değerindeki iphone içinden çıkan şarj cihazının kablo kalitesi rezalet çok sert hiç yakıştıramadım... Neyse konuyu dağıtmadan bu son yapı olacak sanırım bundan sonra red stoneler gelecek değil mi?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Telefon o kadar ağır calışıyor ki kanser olacağım

Raskoln

Raskoln

Üye
hız ve akıcılık fena değil gibi birde şu display menusu 8.1 görünümünden kurtarılsa şarjda ayrı bir konu kullanınca göreceğiz.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fhotoroom uygulaması da evrensel oldu:

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Edge ne zaman adam olacak acaba

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar benim çift tıkla ekran kilidini açma bir süredir çalışmıyor. Cihazım L930. Kaç defa 8.1 e geri döndüm, sıfırlama yaptım. Çözüm önerisi olan var mı?

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Arkadaşlar benim çift tıkla ekran kilidini açma bir süredir çalışmıyor. Cihazım L930. Kaç defa 8.1 e geri döndüm, sıfırlama yaptım. Çözüm önerisi olan var mı?
Ayarlarını bi kontrol etsen iyi olur.Benimde başıma gelmişti.Sonradan farkettim ayarlardan kapalıymış
Hiç işim olmaz. Windows 8.1+ Denimin keyfini süreceğim.
Hafıza kartı varsa güncelleme öncesi kartı çıkarmak işe yarıyor...
Başka bir cihaz olsaydı bekle derdim abi ama 830,930 ve 1520'ye W10M yüklememek için bence hiçbir sebep yok
Bizim yıllardır kullandığımız özellikler yeni yeni farkediliyor

LG G5 için “Always On” Ekranı Gösteren Teaser Yayınlandı - MaxiCep

Yaklaşık bir aydır LG G4 kullanıyorum.Aradığım tek şey Glance Screen oldu.WP gerçekten kendine has bir sistem ama gelişim hızı çok yavaş maalesef

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, symbianbelle ve mp2934
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Başka bir cihaz olsaydı bekle derdim abi ama 830,930 ve 1520'ye W10M yüklememek için bence hiçbir sebep yok

Kamera yüzünden wm 10 a geçmeyeceğim. Bir de edge rezaleti var işin içinde. Red Stone gelince o zaman bakarım wm 10 a. Nasılsa 1320 ile wm 10 deneyimi yaşadım azda olsa.( o cihaz da halen tamirde)

Üst Alt