Aybin.Kilic
Üye
Beni de çok dürttü ama pas geçtim. Millet bi kaç gün kullansın yorumlara göre bak derim.Lan bi dürtü var yükle diye ama hayırlısı![]()
Beni de çok dürttü ama pas geçtim. Millet bi kaç gün kullansın yorumlara göre bak derim.Lan bi dürtü var yükle diye ama hayırlısı![]()
Yüklemeyenlere bilgi milgi yok, merak edip durunBeni de çok dürttü ama pas geçtim. Millet bi kaç gün kullansın yorumlara göre bak derim.
bu arada ben hala yüklemeyi bitiremedim çarklardayım şuan.Yüklemeyenlere bilgi milgi yok, merak edip durunbu arada ben hala yüklemeyi bitiremedim çarklardayım şuan.
Fastİnsider fast mi seçeceğiz. Yoksa insider release preview mi @Sensation
sonraki yapılarda mı diğer seçenek?
Büyüdüğünde abisi o daha bebek :-)Edge ne zaman adam olacak acaba
Ms tarayıcı işini beceremiyor. Gerçi neyi doğru yapıyorlar kiBüyüdüğünde abisi o daha bebek :-)
Ayarlarını bi kontrol etsen iyi olur.Benimde başıma gelmişti.Sonradan farkettim ayarlardan kapalıymışArkadaşlar benim çift tıkla ekran kilidini açma bir süredir çalışmıyor. Cihazım L930. Kaç defa 8.1 e geri döndüm, sıfırlama yaptım. Çözüm önerisi olan var mı?
Başka bir cihaz olsaydı bekle derdim abi ama 830,930 ve 1520'ye W10M yüklememek için bence hiçbir sebep yokHiç işim olmaz. Windows 8.1+ Denimin keyfini süreceğim.
Hafıza kartı varsa güncelleme öncesi kartı çıkarmak işe yarıyor...
Başka bir cihaz olsaydı bekle derdim abi ama 830,930 ve 1520'ye W10M yüklememek için bence hiçbir sebep yok