papakudioflu
Emekli Yönetici
Benim iki yaşındaki oğlum bundan daha iyi çevirirdi"Ben Zihninizi Windows sadık darbe olacak bir şey biliyorum."![]()

Benim iki yaşındaki oğlum bundan daha iyi çevirirdi"Ben Zihninizi Windows sadık darbe olacak bir şey biliyorum."![]()

İlk teori benden olsun. Patlayan karolar![]()

öyle demiyelim ya arkadaş en azından çevirmek için uğraşmış ,Benim iki yaşındaki oğlum bundan daha iyi çevirirdi![]()
Zaten ben de o kardeşimin şahsına söylemedim tabi ki. Google Translate faciası resmen o çeviriöyle demiyelim ya arkadaş en azından çevirmek için uğraşmış ,
güzel haberleri çok özledik heyecanla bekliyoruz
Az önce bir haber okudum. Mobil bölümden işten çıkarmalar yapacak ve android e yatırım yapacak diye ama ?Yalnız bildiğini söylediği şey iyi anlamda olacağı gibi kötü anlamda da olabilir
Acaba öküzleri Microsoft'a doğru mu salsak ?Az önce bir haber okudum. Mobil bölümden işten çıkarmalar yapacak ve android e yatırım yapacak diye ama ?

Nereden okudun bilmiyorum ama Finlandiya'daki mobil cihazlar pazarlama bölümünde Nokia'dan gelen çalışanların işten çıkarılacağı yeni bir haber değil. Ayrıca Androide yatırım yapacak ne demek anlamadım. Onu Google yapar Microsoft niye yapsın.Az önce bir haber okudum. Mobil bölümden işten çıkarmalar yapacak ve android e yatırım yapacak diye ama ?
Az önce bir haber okudum. Mobil bölümden işten çıkarmalar yapacak ve android e yatırım yapacak diye ama ?
Yeni bşey yazdı. Mobille ilgili
Ms gibi bir teknoloji şirketi geleceği en parlak olan mobil sistemden çekilir mi hiç. İnşallah da çekilmez de rekabet daha çok olur.Bence ms mobil pazardan çekilecek(inşallah)
blow you mind bildiğim kadarı ile iyi anlamda kullanılıyor ama...Yalnız bildiğini söylediği şey iyi anlamda olacağı gibi kötü anlamda da olabilir