Aybin.Kilic
Üye
Lumia 1520Cihazınız profilinizde yazmıyor. 920 miydi?
Dün Black sürümünden cyana yükselttim. Şimdi de denime geçtim. İnsider ile kontrol ettim win 10 olarak bana yukardaki sürümü gösterdi.Lumia 1520Cihazınız profilinizde yazmıyor. 920 miydi?
Dün Black sürümünden cyana yükselttim. Şimdi de denime geçtim. İnsider ile kontrol ettim win 10 olarak bana yukardaki sürümü gösterdi.Tarayıcı bir önceki sürümde baya bir toparlanmıştı. Bundan sonra üzerine ne koyarlarsa daha kullanışlı olur.Tarayıcı biraz daha iyi gibi geldi bana umarım psikolojik değildir
925 kullananlar yükledikten sonra bir değerlendirme yapabilir mi acaba? Ona gore abimin cihaza yükleyeceğim.
2 eklenti gelecekti. Haber varmı?Tarayıcı bir önceki sürümde baya bir toparlanmıştı. Bundan sonra üzerine ne koyarlarsa daha kullanışlı olur.
eklenti desteği mobil Edge için henüz açıklanmadı.2 eklenti gelecekti. Haber varmı?
Hocam bende de aynı yapıyı buldu şimdi yükleniyor bakalım sonrası nasıl olacakBenim cihaz geriden mi geliyor ne
10.0.10586.71 sürümünü gördü.
Bulaşmadım açıkçası. En az 2-3 update lazım olur gibime geliyor...Hocam bende de aynı yapıyı buldu şimdi yükleniyor bakalım sonrası nasıl olacak
Neyse hocam boş ver sen denimin keyfini çıkartBulaşmadım açıkçası. En az 2-3 update lazım olur gibime geliyor...

bu arada foruma direk resim yükleyemiyormuyuz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Şuan gayet akıcı ama sonra bi sıkıntı çıkar mı bilememTarayıcı biraz daha iyi gibi geldi bana umarım psikolojik değildir
925 kullananlar yükledikten sonra bir değerlendirme yapabilir mi acaba? Ona gore abimin cihaza yükleyeceğim.