Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Cihazınız profilinizde yazmıyor. 920 miydi?
Lumia 1520 :) Dün Black sürümünden cyana yükselttim. Şimdi de denime geçtim. İnsider ile kontrol ettim win 10 olarak bana yukardaki sürümü gösterdi.

• Beğen
Tepkiler: Sensation

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tarayıcı biraz daha iyi gibi geldi bana umarım psikolojik değildir :D
925 kullananlar yükledikten sonra bir değerlendirme yapabilir mi acaba? Ona gore abimin cihaza yükleyeceğim.
Tarayıcı bir önceki sürümde baya bir toparlanmıştı. Bundan sonra üzerine ne koyarlarsa daha kullanışlı olur.

enessrsy

enessrsy

Üye
Yüklendi, başta ana ekran birazcık gecikti ama sonra normale döndü. Güncelleme sonrası işlemler nedeniyle olması muhtemel. Bunun dışında denildiği gibi görsel bir yenilik yok bir iki güne batarya ve stabilize hakkında yorum yapabiliriz
Bu arada hâlâ diğer klasörüne müdahale edemiyor muyuz 6gb olmuş bende.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Vaz geçtim betaya bulaşmayacağım. Denim neyime yetmez (Şeytan bi yandan dürtüyor yükle yükle diye)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
System X

System X

Üye
olmamış bu yapıda
başlangıç ekranına dönerken yine yükleniyor ve uygulamalar kısmında hızlı scroll yapınca yine kutular kaybolup geç geliyor.
kardan adam oldu bu windows dan bir adam çıkmayacak galiba

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Kilit ekranı yaklaşık 1 sn geçikmeli geliyor Lumia 1520 de. Sizlerde de var mı?

System X

System X

Üye
sıcak sıcak yeni çıktı soğumadan...

bu arada foruma direk resim yükleyemiyormuyuz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

skynet

Üye
Evet kurulum bitti şimdi de yeni yapı iniyor.
Buda denim olayına döndü :kotu:

8.1'den geçenlere duyurulur ilk önce 10.0.10586.71 sürümü iniyor sonra yeni yapı

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Tarayıcı biraz daha iyi gibi geldi bana umarım psikolojik değildir :D
925 kullananlar yükledikten sonra bir değerlendirme yapabilir mi acaba? Ona gore abimin cihaza yükleyeceğim.
Şuan gayet akıcı ama sonra bi sıkıntı çıkar mı bilemem

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 930 zaten pek sorun çıkartmıyordu. Şimdilik gördüğüm Microsoft Edge biraz daha adam olmuş. Tepkime süresi baya bir azalmış. Ama görüntülemede hala gecikmeler var.

serinaga

serinaga

Üye
Oooo ne ara gelmiş bu toplu güncelleme, hemen yüklüyorum, bana biraz müsaade, geleceğim geri ...

cadde19

cadde19

Üye
Diğer yapıda yavaş şarj oluyordu acaba 8.1 den bu yapıya geçmeye değer bir şey var mı?

skynet

Üye
Yüklemeye hazırlanıyor ekranında çok bekletiyor mu ? Bayağıdır %0'da

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Lan bi dürtü var yükle diye ama hayırlısı :)

Üst Alt