Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Off 8.1'den geçmekte zulüm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yeni seçenek anladığım kadarıyla Redstone yüklemeden 10586da insider olarak kalmak için.
Fast-Slow-Release-Stop olarak dizilmiş olmasıda mantıklı.
Aynen ona benziyor ama daha açık olarak:

Windows 10 Mobile güncellemesi yayınlandıktan sonra da Yapı 10586 tabanlı toplu güncelleştirmeler yayınlanmaya devam edecek demiştim hatırlarsanız. Release Preview halkası da Windows 10 Mobile final güncellemesi için yayınlanacak toplu güncelleştirmeleri ön izleme olarak almak isteyenler için oluşturulmuş.

Bu durumda toparlamak gerekirse bugün yayınlanan toplu güncelleştirme Windows Insider Fast ve Slow Ring kullanıcılarının Windows 10 Mobile TH2 altında aldıkları muhtemelen son güncelleme. Bundan sonra Redstone yapıları gelmeye başlayacaktır. Bu ayrıca artık final güncellemesinin de her an yayınlanacağını işaret ediyor.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
BaySerkan

BaySerkan

Üye
Final güncellemesi her an yayınlanabilir demek MS zaman sürecinde ay sonuna veya Mart başına denk gelir o zaman..

Son düzenleme:

skynet

Üye
Haydaaaa direk son yapıyı değilde bir önceki sürümü indirmiş

stockton

Üye
10 dakikadır 5'i geçemedi, hiç bu kadar yavaş yüklemezdi!

onursarii

Üye
hiç beklemiyordum bugün bu yapıyı, iniyor %15'te şuan. insin kurayım sonra sıfırlama yapacağım. bakalım sıfırlayınca nasıl oluyor tadı

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Acaba ani cihaz kitlenmeleri düzeldi mi? Şuan sarjın dolmasını bekliyorum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
WhatsApp boyutu yüzünden 2. kez indiriyorum:sinir 430 MB yer kaplamış, çok müzik atmaktan galiba.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Ben indirdim kurdum 20dk da bitti çarklar.

skynet

Üye
Arkadaş bir win10 maceram da sorunsuz olsa şaşarım zaten :dry:

BaySerkan

BaySerkan

Üye
yalnız baya hızlı şu an ben daha nereye gireyim diye düşünürken bakıyom telefon oraya girmiş bile :ehe her güncellemenin ilk saatlerindeki gibi..

hayaleturk

hayaleturk

Üye
8.1 kullananlarda direk finali alabilecek değil mi?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Benim cihaz geriden mi geliyor ne :)
10.0.10586.71 sürümünü gördü.

stockton

Üye
Gözünüze çarpan değişiklik var mı arkadaşlar?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Tarayıcı biraz daha iyi gibi geldi bana umarım psikolojik değildir :D
925 kullananlar yükledikten sonra bir değerlendirme yapabilir mi acaba? Ona gore abimin cihaza yükleyeceğim.

Üst Alt