Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Diğer uygulamalarida geçtim whatsapp tam anlamiyla uyumlu olsun takilmalar olmasın başka bisey istemiyorum.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
o değil deşimdi başlıkta 15 16 17.ci yapı diyoruz ama son 2 3 güncelleme yeni yapıdan sayılır mı? bu toplu güncellemeler yani!!!

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Yapı 10586.104 sürümünün yeni toplu güncelleştirme adayı olarak test edildiği fakat en erken önümüzdeki hafta geleceği belirtiliyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yine Polonyalılar :ehe

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
o değil deşimdi başlıkta 15 16 17.ci yapı diyoruz ama son 2 3 güncelleme yeni yapıdan sayılır mı? bu toplu güncellemeler yani!!!
gabriel yeni yapı yok demişti de güncelleme vermişti , ben nedenini sorunca da ali abi yapıdan sayılmıyor demişti. maxicep bu kurala uymuyor :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dediğiniz doğru bunlar sadece toplu güncelleştirmeler. Konunun ilk mesajında detayları yazıyor. 13.4 yazmak lazım aslında. 13. yapıdan sonraki hepsi 13'ün türevleri.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
2 OneDrive ve 1 gmaile yedekliyorum rehberi ne olur ne olmaz :thumbup:
Rehber deki 1 nci e-posta tanıtımını outllok uzantılı bir eposta ile oluşturduktan sonra
deneme amaçlı olarak
1- telefonda kişilerden bazılarında değişiklik yaptıktan sonra bilgisayar ile o e-postaya girip değişikliğin senkronize edilip edilmediğine
2- bilgisayarla tanımlı e-postaya girerek orada kayıtlı kişiler üzerinde değişiklik yapıp, cep telefondaki tanımlı hesap ile senkronize edilip-edilmediğine
bir iki kez bakarak karar verildikten sonra oraya buraya arşivleme veya yedeklemeye gerek olmaz.
Elbetteki yılda bir e-posta kanalı ile rehberi bilgisayara export etmektede yarar var.

dakamon

dakamon

Üye
Dediğiniz doğru bunlar sadece toplu güncelleştirmeler. Konunun ilk mesajında detayları yazıyor. 13.4 yazmak lazım aslında. 13. yapıdan sonraki hepsi 13'ün türevleri.
O zaman başlığı o şekil değiştirelim isterseniz ve bu mantığı benimseyelim.

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
System X

System X

Üye
öncelikle başlık maşlık değişmesin.burası resmi bir kuruluş değil ki herşey nizami olsun.ben bu sayıdan takip ediyorum yeni güncellemeleri. yani iyi oluyor bu şekilde...

diğer bir mesele olarak microsoftun bu bariz başarızlığını örtmeye çalışanlar var.kardeşim kimi neyi savunduğuna bir bak önce... adamlar özellik getirmeyi bıraktılar bozduklarını toparlıyorlar. diğer yandan verilen sözler tutulmuşda değil.gidip hamburger menüyü androidden arakladılar daha kötü oldu ben 4.3 inçde rahatsız oluyorum.diğer yandan gittiler şarj yüzdesini bilmem nereye attılar. hayır yani bari ayarlara gitseydik şarjın kaç olduğunu görmek için. diğer bir mesele de eylem merkesi 5 sıra olabiliecekken hatta bazı markalara bunu yaparken biz lumia kullanıclarınabunu yapmadılar.dahası eylem merkezinin ilk hali zaten windows 10 gibi olmalıydı ve şuanda üstüne birşeyler koyulmasını bekliyor olmalıydık.
aradan 6 sene geçmiş koskoca 6 sene...symbian 2008lerde tuşlu telefonlarda çalışıyordu 2012de son güncel halini aldığında sistem 40 takla atmış eski özelliklerinden feda etmemiş ve tamamen dokunmatik arayüze göre inşaa edilmişti...ki symbianın çalıştığı donanım şartlarına bakıldığında bugünkü unutulmaya yüz tutmuş telefonlar bile 2-3 hatta 4 kat daha hızlı. bu işletim sisteminde dosya yönetmek bile yavaş...yazılım geliştirme konusunda da alması gereken bir çok yol var. en basitinden neredeyse tüm multimedia uygulamaları varsayılan uygulamalardan daha kullanışlı değil.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
öncelikle başlık maşlık değişmesin.burası resmi bir kuruluş değil ki herşey nizami olsun.ben bu sayıdan takip ediyorum yeni güncellemeleri. yani iyi oluyor bu şekilde...

diğer bir mesele olarak microsoftun bu bariz başarızlığını örtmeye çalışanlar var.kardeşim kimi neyi savunduğuna bir bak önce... adamlar özellik getirmeyi bıraktılar bozduklarını toparlıyorlar. diğer yandan verilen sözler tutulmuşda değil.gidip hamburger menüyü androidden arakladılar daha kötü oldu ben 4.3 inçde rahatsız oluyorum.diğer yandan gittiler şarj yüzdesini bilmem nereye attılar. hayır yani bari ayarlara gitseydik şarjın kaç olduğunu görmek için. diğer bir mesele de eylem merkesi 5 sıra olabiliecekken hatta bazı markalara bunu yaparken biz lumia kullanıclarınabunu yapmadılar.dahası eylem merkezinin ilk hali zaten windows 10 gibi olmalıydı ve şuanda üstüne birşeyler koyulmasını bekliyor olmalıydık.
aradan 6 sene geçmiş koskoca 6 sene...symbian 2008lerde tuşlu telefonlarda çalışıyordu 2012de son güncel halini aldığında sistem 40 takla atmış eski özelliklerinden feda etmemiş ve tamamen dokunmatik arayüze göre inşaa edilmişti...ki symbianın çalıştığı donanım şartlarına bakıldığında bugünkü unutulmaya yüz tutmuş telefonlar bile 2-3 hatta 4 kat daha hızlı. bu işletim sisteminde dosya yönetmek bile yavaş...yazılım geliştirme konusunda da alması gereken bir çok yol var. en basitinden neredeyse tüm multimedia uygulamaları varsayılan uygulamalardan daha kullanışlı değil.
çok haklısınız.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Bir şey sormak istiyorum windows mobil 8.1 de edge'de veya ie'de sayfaları türkçeye çeviren bir uygulama veya bir ayar varmı bilen bir zahmet yardımcı olabilirmi?

cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar fast yapıda kullanıyorum ama orijinal şarj aletinde son derece yavaş şarj ediyor.
Sorunu nasıl çözebilirim?
Ya da slow da aynı sorun var mı?

dücane

dücane

Üye
8 yıl aradan sonra ilk kez son çeyrekte iPhone satışlarında hiçbir büyüme olmadi.
Tabiki Apple Microsoft´tan çok daha rahat bir durumda. Fakat Apple çapraz platform hizmetlerinin önemini anlamis olmali ki, ileriki zamanlarda diğer platformlara hizmet etmeyi ve o os´larda mevcut olmayi göze almis.

Bunu Microsoft ta basindan beri yapiyor, kisacasi sorun yok :)

Kaynak:

@Sensation @papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve sfgnrl
volumezoom

volumezoom

Üye
Bir şey sormak istiyorum windows mobil 8.1 de edge'de veya ie'de sayfaları türkçeye çeviren bir uygulama veya bir ayar varmı bilen bir zahmet yardımcı olabilirmi?
Yandex kullanabilirsiniz.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar 17.yapıdan sonra fotoğraf çektikten sonra yaklaşık 2dk.son rötuşlar ekleniyor yazısında kalıyor, bu durumla karşılaşan oldu mu acaba.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6568.16732.0 > 17.6568.16822.0) güncellendi.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Windows Kamera güncellendi.

Üst Alt