Yine PolonyalılarYapı 10586.104 sürümünün yeni toplu güncelleştirme adayı olarak test edildiği fakat en erken önümüzdeki hafta geleceği belirtiliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

gabriel yeni yapı yok demişti de güncelleme vermişti , ben nedenini sorunca da ali abi yapıdan sayılmıyor demişti. maxicep bu kurala uymuyoro değil deşimdi başlıkta 15 16 17.ci yapı diyoruz ama son 2 3 güncelleme yeni yapıdan sayılır mı? bu toplu güncellemeler yani!!!

Dediğiniz doğru bunlar sadece toplu güncelleştirmeler. Konunun ilk mesajında detayları yazıyor. 13.4 yazmak lazım aslında. 13. yapıdan sonraki hepsi 13'ün türevleri.o değil deşimdi başlıkta 15 16 17.ci yapı diyoruz ama son 2 3 güncelleme yeni yapıdan sayılır mı? bu toplu güncellemeler yani!!!
Rehber deki 1 nci e-posta tanıtımını outllok uzantılı bir eposta ile oluşturduktan sonra2 OneDrive ve 1 gmaile yedekliyorum rehberi ne olur ne olmaz![]()
O zaman başlığı o şekil değiştirelim isterseniz ve bu mantığı benimseyelim.Dediğiniz doğru bunlar sadece toplu güncelleştirmeler. Konunun ilk mesajında detayları yazıyor. 13.4 yazmak lazım aslında. 13. yapıdan sonraki hepsi 13'ün türevleri.
çok haklısınız.öncelikle başlık maşlık değişmesin.burası resmi bir kuruluş değil ki herşey nizami olsun.ben bu sayıdan takip ediyorum yeni güncellemeleri. yani iyi oluyor bu şekilde...
diğer bir mesele olarak microsoftun bu bariz başarızlığını örtmeye çalışanlar var.kardeşim kimi neyi savunduğuna bir bak önce... adamlar özellik getirmeyi bıraktılar bozduklarını toparlıyorlar. diğer yandan verilen sözler tutulmuşda değil.gidip hamburger menüyü androidden arakladılar daha kötü oldu ben 4.3 inçde rahatsız oluyorum.diğer yandan gittiler şarj yüzdesini bilmem nereye attılar. hayır yani bari ayarlara gitseydik şarjın kaç olduğunu görmek için. diğer bir mesele de eylem merkesi 5 sıra olabiliecekken hatta bazı markalara bunu yaparken biz lumia kullanıclarınabunu yapmadılar.dahası eylem merkezinin ilk hali zaten windows 10 gibi olmalıydı ve şuanda üstüne birşeyler koyulmasını bekliyor olmalıydık.
aradan 6 sene geçmiş koskoca 6 sene...symbian 2008lerde tuşlu telefonlarda çalışıyordu 2012de son güncel halini aldığında sistem 40 takla atmış eski özelliklerinden feda etmemiş ve tamamen dokunmatik arayüze göre inşaa edilmişti...ki symbianın çalıştığı donanım şartlarına bakıldığında bugünkü unutulmaya yüz tutmuş telefonlar bile 2-3 hatta 4 kat daha hızlı. bu işletim sisteminde dosya yönetmek bile yavaş...yazılım geliştirme konusunda da alması gereken bir çok yol var. en basitinden neredeyse tüm multimedia uygulamaları varsayılan uygulamalardan daha kullanışlı değil.
sonunda iyi oldu bu arada lazım oluyordu chrome kullanmak istemiyorudumWhatsApp Web, nihayet Edge desteğine sahip oldu
AliKemal abi, haberi için yumul![]()
cık 920Olanlardan sadece 735'te kaldırılmıştı. Diğer cihazlarını kullananlar cevap verebilir buna.

Bir şey sormak istiyorum windows mobil 8.1 de edge'de veya ie'de sayfaları türkçeye çeviren bir uygulama veya bir ayar varmı bilen bir zahmet yardımcı olabilirmi?
TeşekkürlerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızYandex kullanabilirsiniz.
Bende yok. Sürüm nedir?Windows Kamera güncellendi.