Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve BLasTeaR

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Apple Music uygulaması ile ilgili bi konu var ana sayfada. Onu duyan Apple kullanıcıları da isyana kalkmış mıdır acaba ?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Apple Music uygulaması ile ilgili bi konu var ana sayfada. Onu duyan Apple kullanıcıları da isyana kalkmış mıdır acaba ?

Sen ciddi ciddi ios ile wp yi aynı kefeye mi koyuyorsun ? Yani tüm açıdan eşitler iş sadece kim kimin mağazasına ne vermiş bu tek sorun öyle mi ? Önce ios düzeyine gelsinlerde ondan sonra diğer platformlara ne veriyorlarsa versinler .

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Belki her cihaz için ayrı ayrı tasarlasalar bu karşılaştığımız sorunları yaşamıyacağız. Benim telefonda 1gb ram var kiminde 2 kimindede 512 mb kasılan var kasılmayan var. Benim işlemci ve ekran kartı için candy crush oyunları cihazı ateşe çeviriyor kiminde tık yok canavar gibi oynuyor, benim telefon su gibi şarj içerken bazıları çok memnun. Umarım bu benim düşündüğüm şeyleri microsoftta düşünür artık. Yani uzun lafın kısası yazılıma göre telefon değil, telefona göre yazılım yapmadığı sürece biz çok kez saygılarımızı iletiriz microsofta.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Sen ciddi ciddi ios ile wp yi aynı kefeye mi koyuyorsun ? Yani tüm açıdan eşitler iş sadece kim kimin mağazasına ne vermiş bu tek sorun öyle mi ? Önce ios düzeyine gelsinlerde ondan sonra diğer platformlara ne veriyorlarsa versinler .
Dediğin şey ile ne alakası var ? Sadece ios da kendinde olmayan ve kullanıcılarının en çok beklediği özelliği androide verdi. Buna gelen bi tepkiyi ben daha görmedim.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Dediğin şey ile ne alakası var ? Sadece ios da kendinde olmayan ve kullanıcılarının en çok beklediği özelliği androide verdi. Buna gelen bi tepkiyi ben daha görmedim.
Adamların alt yapısını bütün mühendisler çözmüş microsoftunkini hala çözebilmiş değiller o yüzden yapmıyorlar değil yapamıyorlar

braayn

braayn

Üye
arkadaşlar 3D touchı MS'den duyup Apple'den gördüğümüz bu özellik için cortanayı 3D touch olarak vermesi bu kadar zorunuza gitmesin .Bizde zaten 3D touch ve cortana yok bırakın diğer platformlar faydalansın :) zaten iphone cihazımda daha gelmedi sinir oldum:)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Dediğim şeyi anlamamışsın ki sen . Apple birçok şeyi oturtmuş bir ekosistem . Kullanıcıları mutlu ve birçok şeye de doymuş . Iphone kullanan insanlar sadece çok para verdikleri için değil o parayı verdikten sonra da pişman olmadıkları için ellerinde ki telefonun apple logosunu gözümüze gözümüze sokuyorlar . Wp ile hiçbir ortak noktası olmayan bir durum yani anlayacağın . Kıyas yapmak mümkün değil . Bizim kadar eksik bir sistem ve mağaza yok onlarda . Biz bize birşeyler verilmesini beklerken diğer platformlar için desteği hız kesmeden devam eden micrsosoft bize biraz daha sabırlı olmamızı öğütlüyor . Sevsinler çifte standardını onların .
arkadaşlar 3D touchı MS'den duyup Apple'den gördüğümüz bu özellik için cortanayı 3D touch olarak vermesi bu kadar zorunuza gitmesin .Bizde zaten 3D touch ve cortana yok bırakın diğer platformlar faydalansın :) zaten iphone cihazımda daha gelmedi sinir oldum:)

Ya sen de ıphone ıphone deyip sinirimi bozmasana :D

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uygulamalar ekranı arka planı ve başlangıç simgesi bir sonraki yapıda düzelecek gibi :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve skynet
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Belki her cihaz için ayrı ayrı tasarlasalar bu karşılaştığımız sorunları yaşamıyacağız. Benim telefonda 1gb ram var kiminde 2 kimindede 512 mb kasılan var kasılmayan var. Benim işlemci ve ekran kartı için candy crush oyunları cihazı ateşe çeviriyor kiminde tık yok canavar gibi oynuyor, benim telefon su gibi şarj içerken bazıları çok memnun. Umarım bu benim düşündüğüm şeyleri microsoftta düşünür artık. Yani uzun lafın kısası yazılıma göre telefon değil, telefona göre yazılım yapmadığı sürece biz çok kez saygılarımızı iletiriz microsofta.

İşte bu dediğiniz için sistemin cihazlar için optimize edilmiş ve firmware uyumluluğu da içeren Final Güncellemesini alması gerekiyor. Yani iş aslında zaten sizin dediğiniz gibi yürüyor. Final geldiğinde herkesin cihazıyla uyumlu olacak, şuan kullandığımız yapıların cihaz uyumluluğu yok, ham halde. Final güncellemesinde 1.parti, 2.parti vs diye ayrım yapılması da bu yüzden.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Android'e ve ios'a yazılım yapmaktan bizimkiyle uğraşamıyorlar ki Final sürümü gelsin.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Android'e ve ios'a yazılım yapmaktan bizimkiyle uğraşamıyorlar ki Final sürümü gelsin.
Abim gözünü seveyim yazılımı beraber mi yazıyorsunuz nereeden biliyorsun ? Daha önce burada konuşulmuştu herşeyin ekibi ayrı diye. Yazılım yapmak kolaysa samsung , intel , lg neden yazılımını sunamıyor? Yazılım yazmakla uygulama yapmak aynı şey mi ? Adamlar islanwood yapmış ya . Onların platformdaki tüm uygulamaların alınması planlanıyor. Biz burada hala Microsoft'un onlara verdiği uygulamayı tartışıyoruz. Ufak şeyleri tartışırken büyük şeyler kayboluyor. Bizim yazılm tamamlandığında herşeyin en güncelini ilk biz kullanırız. Adamların 3 yıldır sistem hazır stabil. Bizim w10 daha çıkmadı bile ...

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve bozkirdangelen
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bizlik bir durum değil ki, WP kullanıcısı neden bu duruma tepki versin?

Adam; MS'nin yapacağı yok en iyisi biz yapalım demiş resmen :kıskıs:

Uygulamalar ekranı arka planı ve başlangıç simgesi bir sonraki yapıda düzelecek gibi :)
Hadi bakalım inşallah

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Kamera(2016.107.11.0 > 2016.128.21.0) güncellendi.
Sonunda 735'e canlı görüntüler özelliği 8.1'den sonra ilk kez geri geldi.

• Beğen
Tepkiler: dark_13
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Olanlardan sadece 735'te kaldırılmıştı. Diğer cihazlarını kullananlar cevap verebilir buna.
720de cevap vereyim şimdiden :D ayrıca sunu söyleyeyim. iOSta ki canlı goruntuler bildigin takıla takıla gidiyor sanki. Bizdeki slow motion videolar gibi. Appleın slow motionı ne kadar iyiyse bizimde canlı görüntülerimiz o kadar iyi :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
BaySerkan

BaySerkan

Üye
Windows Kamera(2016.107.11.0 > 2016.128.21.0) güncellendi.
Sonunda 735'e canlı görüntüler özelliği 8.1'den sonra ilk kez geri geldi.
son kamera güncellemesini daha yapmadım fakat Lumia 830 'da Wp10 yapı 10586.71 de Canlı Görüntüler var ,önceki yapı 63'dede vardı diye hatırlıyorum..

Üst Alt