Sensation
Emekli Yönetici
Henüz kimse final demedi. Edge kesinlikle mağazadan güncellenebilir olmalı.Final olacak yani. Rezil bi tarayıcısı olan sistemi final olarak yükleyeceğime inanamıyorum![]()
Henüz kimse final demedi. Edge kesinlikle mağazadan güncellenebilir olmalı.Final olacak yani. Rezil bi tarayıcısı olan sistemi final olarak yükleyeceğime inanamıyorum![]()
Apple Music uygulaması ile ilgili bi konu var ana sayfada. Onu duyan Apple kullanıcıları da isyana kalkmış mıdır acaba ?
Dediğin şey ile ne alakası var ? Sadece ios da kendinde olmayan ve kullanıcılarının en çok beklediği özelliği androide verdi. Buna gelen bi tepkiyi ben daha görmedim.Sen ciddi ciddi ios ile wp yi aynı kefeye mi koyuyorsun ? Yani tüm açıdan eşitler iş sadece kim kimin mağazasına ne vermiş bu tek sorun öyle mi ? Önce ios düzeyine gelsinlerde ondan sonra diğer platformlara ne veriyorlarsa versinler .
Adamların alt yapısını bütün mühendisler çözmüş microsoftunkini hala çözebilmiş değiller o yüzden yapmıyorlar değil yapamıyorlarDediğin şey ile ne alakası var ? Sadece ios da kendinde olmayan ve kullanıcılarının en çok beklediği özelliği androide verdi. Buna gelen bi tepkiyi ben daha görmedim.
Dediğin şey ile ne alakası var ? Sadece ios da kendinde olmayan ve kullanıcılarının en çok beklediği özelliği androide verdi. Buna gelen bi tepkiyi ben daha görmedim.
arkadaşlar 3D touchı MS'den duyup Apple'den gördüğümüz bu özellik için cortanayı 3D touch olarak vermesi bu kadar zorunuza gitmesin .Bizde zaten 3D touch ve cortana yok bırakın diğer platformlar faydalansınzaten iphone cihazımda daha gelmedi sinir oldum
![]()

Belki her cihaz için ayrı ayrı tasarlasalar bu karşılaştığımız sorunları yaşamıyacağız. Benim telefonda 1gb ram var kiminde 2 kimindede 512 mb kasılan var kasılmayan var. Benim işlemci ve ekran kartı için candy crush oyunları cihazı ateşe çeviriyor kiminde tık yok canavar gibi oynuyor, benim telefon su gibi şarj içerken bazıları çok memnun. Umarım bu benim düşündüğüm şeyleri microsoftta düşünür artık. Yani uzun lafın kısası yazılıma göre telefon değil, telefona göre yazılım yapmadığı sürece biz çok kez saygılarımızı iletiriz microsofta.
Şef kaynak nedir?Uygulamalar ekranı arka planı ve başlangıç simgesi bir sonraki yapıda düzelecek gibi![]()
GabrielŞef kaynak nedir?
Abim gözünü seveyim yazılımı beraber mi yazıyorsunuz nereeden biliyorsun ? Daha önce burada konuşulmuştu herşeyin ekibi ayrı diye. Yazılım yapmak kolaysa samsung , intel , lg neden yazılımını sunamıyor? Yazılım yazmakla uygulama yapmak aynı şey mi ? Adamlar islanwood yapmış ya . Onların platformdaki tüm uygulamaların alınması planlanıyor. Biz burada hala Microsoft'un onlara verdiği uygulamayı tartışıyoruz. Ufak şeyleri tartışırken büyük şeyler kayboluyor. Bizim yazılm tamamlandığında herşeyin en güncelini ilk biz kullanırız. Adamların 3 yıldır sistem hazır stabil. Bizim w10 daha çıkmadı bile ...Android'e ve ios'a yazılım yapmaktan bizimkiyle uğraşamıyorlar ki Final sürümü gelsin.
Bizlik bir durum değil ki, WP kullanıcısı neden bu duruma tepki versin?Dediğin şey ile ne alakası var ? Sadece ios da kendinde olmayan ve kullanıcılarının en çok beklediği özelliği androide verdi. Buna gelen bi tepkiyi ben daha görmedim.
Adam; MS'nin yapacağı yok en iyisi biz yapalım demiş resmenarkadaşlar 3D touchı MS'den duyup Apple'den gördüğümüz bu özellik için cortanayı 3D touch olarak vermesi bu kadar zorunuza gitmesin .Bizde zaten 3D touch ve cortana yok bırakın diğer platformlar faydalansınzaten iphone cihazımda daha gelmedi sinir oldum
![]()

Hadi bakalım inşallahUygulamalar ekranı arka planı ve başlangıç simgesi bir sonraki yapıda düzelecek gibi![]()
Diğer modellere gelir mi acabaWindows Kamera(2016.107.11.0 > 2016.128.21.0) güncellendi.
Sonunda 735'e canlı görüntüler özelliği 8.1'den sonra ilk kez geri geldi.
Olanlardan sadece 735'te kaldırılmıştı. Diğer cihazlarını kullananlar cevap verebilir buna.Diğer modellere gelir mi acaba
720de cevap vereyim şimdidenOlanlardan sadece 735'te kaldırılmıştı. Diğer cihazlarını kullananlar cevap verebilir buna.
ayrıca sunu söyleyeyim. iOSta ki canlı goruntuler bildigin takıla takıla gidiyor sanki. Bizdeki slow motion videolar gibi. Appleın slow motionı ne kadar iyiyse bizimde canlı görüntülerimiz o kadar iyi 
son kamera güncellemesini daha yapmadım fakat Lumia 830 'da Wp10 yapı 10586.71 de Canlı Görüntüler var ,önceki yapı 63'dede vardı diye hatırlıyorum..Windows Kamera(2016.107.11.0 > 2016.128.21.0) güncellendi.
Sonunda 735'e canlı görüntüler özelliği 8.1'den sonra ilk kez geri geldi.