Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

versino2

versino2

Üye
Bugüne kadar hiçbir IP sürümü kurmadım hep 8.1 deydim.Herhalde final gelince geçersem benim için çok fazla değişiklik olmuş olacak :D Artık gelsin finalde sıkıldım 8.1 den

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Bugüne kadar hiçbir IP sürümü kurmadım hep 8.1 deydim.Herhalde final gelince geçersem benim için çok fazla değişiklik olmuş olacak :D Artık gelsin finalde sıkıldım 8.1 den
oo bi yoldaş buldum :)

• Beğen
Tepkiler: versino2
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kısmetse pazartesi günü Yeni lumia 1520 cihazım ile limitleri sonuna kadar zorlarım. Bide benim şansıma ne zaman cihaz tamirlik olsa güncelleme geliyor!!!

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve BLasTeaR
0MG90

0MG90

Üye
Aynen :D 1320'ye kurunca bence çağ atlamış gibi olurum (inşallah)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Kısmetse pazartesi günü Yeni lumia 1520 cihazım ile limitleri sonuna kadar zorlarım. Bide benim şansıma ne zaman cihaz tamirlik olsa güncelleme geliyor!!!

Aybin abi, sonunda karar vermişsin demek adına sevindim:) L1520 tasarımı olsun performansı olsun gerçekten etkileyici bir cihaz. Her yönüyle ihtiyacını fazlasıyla karşılayacaktır.
Pişman olmayacaksın;)
Şimdiden hayırlısı olsun.
Artık ıslatırız :eller:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
System X

System X

Üye
arkadaşlar bu yapı için yorumumu yapayım. lumia 820 için tabi...
öncelikle yeni özellik yok bu bir hayal kırıklığı...
ama ilk defa bir iyileşme farkettim.mesela mağazayı açtığınızda ve arkaplana atıp geri döndüğünüzde yenilenmiyor direkt son kaldığınız yere gidiyorsunuz. daha da önemlisi bu edge için de geçerli.eskiden değil uygulamadan çıkmak kilit ekranını bile kapatsanız son kaldığınız sayfa yenileniyordu.bu multitastking deneyimini kötü etkileyen birşeydi...yinede tüm uygulamarı kapsadığını söylemem...zaman geçtikçe değerlendirmem devam edecek...

og1907

og1907

Üye
Yeni güncellemeyi kuranlar bilgi verse daha iyi olur en azından kurmayı düşünenler için.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Yapı 10586.71 sürümünün güvenirlik telemetri sonuçları iyi çıkarsa önce Windows Insider Slow Ring için yayınlanacak ondan sonra da genel dağıtımı yapılacakmış.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, suyunsesi, sahte_suhte ve 1 kişi daha

skynet

Üye
Yani artık bu sürüm final adayı mı

dakamon

dakamon

Üye
Windows 10 Mobile Yapı 10586.71 sürümünün güvenirlik telemetri sonuçları iyi çıkarsa önce Windows Insider Slow Ring için yayınlanacak ondan sonra da genel dağıtımı yapılacakmış.
Artık sistemi adam edip versinler millete. Bıktı insanlar beklemekten. Zaten bundan sonra en az 1 sene daha güncelleme beklemeyin beyler.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Artık sistemi adam edip versinler millete. Bıktı insanlar beklemekten. Zaten bundan sonra en az 1 sene daha güncelleme beklemeyin beyler.

MWC öncesinde veya hemen sonrasında Redstone önizleme yapılarıyla devam edilecek muhtemelen.

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
MWC öncesinde veya hemen sonrasında Redstone önizleme yapılarıyla devam edilecek muhtemelen.
Ben nihai sürümlerden bahsediyorum. Artık herkes önizlemelere kilitlenmiş halde :) Algı oturmuş sanki Özgür abi :)

• Beğen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Final sürümü gelse de bizde olmuş mu olmamış mı bir bakıp karar versek ne yapacağız

• Beğen
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Edge performansı nasıl? İnceleme yapabilecek varmı

• Beğen
Tepkiler: skynet
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
arkadaşlar bir sorum olacak bu windows 10 mobilde sim kart pin kodu ile şifreli ise mesela telefon ilk açıldığında pin kodu girme ekranı geliyor ama bazen yanlışlıkla geri tuşuna falan bastığımızda o pin kodunu girme ekranı bir daha gelmiyor uçak moduna alıyorum şebeke modlarına bakmaya çalışıyorum orada da bir şey yok illaki sıfırlamak gerekiyor galiba bunun farklı bir çözümünü bilen varmı
En iyisi, sim kartı başka telefona takarak, o telefonda açıp, sim kartı etkisiz kılmak.
Sonra da tekrar eski haline getirmek

Son düzenleme:
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Bugünki tecrübelerimi yazıyorum lumia 925 aşırı ısınıyor ve şarj su gibi gidiyor sabah 9 da şarjdan çıkardım sadece edgede toplam yarım saat şuan şarj %44 siz hesaplayın artık edge çok şarj yiyor ve stabil değil 8.1 kullananlar bence biraz daha beklesin yoksa delirirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve skynet
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Windows 10 pc için yeni güncelleme yayınlanmış 10586.79 olmuş

• Beğen

Üst Alt