4MaGuS
Üye
birini aramayı dene arayamayonca pin ister bende öyle oluyor
teşekkürler deneyeceğimtelefon uygulamasına girince tekrar istemesi lazım
birini aramayı dene arayamayonca pin ister bende öyle oluyor
teşekkürler deneyeceğimtelefon uygulamasına girince tekrar istemesi lazım
oo bi yoldaş buldumBugüne kadar hiçbir IP sürümü kurmadım hep 8.1 deydim.Herhalde final gelince geçersem benim için çok fazla değişiklik olmuş olacakArtık gelsin finalde sıkıldım 8.1 den

AynenBugüne kadar hiçbir IP sürümü kurmadım hep 8.1 deydim.Herhalde final gelince geçersem benim için çok fazla değişiklik olmuş olacakArtık gelsin finalde sıkıldım 8.1 den
1320'ye kurunca bence çağ atlamış gibi olurum (inşallah)Kısmetse pazartesi günü Yeni lumia 1520 cihazım ile limitleri sonuna kadar zorlarım. Bide benim şansıma ne zaman cihaz tamirlik olsa güncelleme geliyor!!!
L1520 tasarımı olsun performansı olsun gerçekten etkileyici bir cihaz. Her yönüyle ihtiyacını fazlasıyla karşılayacaktır.
Artık sistemi adam edip versinler millete. Bıktı insanlar beklemekten. Zaten bundan sonra en az 1 sene daha güncelleme beklemeyin beyler.Windows 10 Mobile Yapı 10586.71 sürümünün güvenirlik telemetri sonuçları iyi çıkarsa önce Windows Insider Slow Ring için yayınlanacak ondan sonra da genel dağıtımı yapılacakmış.
Artık sistemi adam edip versinler millete. Bıktı insanlar beklemekten. Zaten bundan sonra en az 1 sene daha güncelleme beklemeyin beyler.
Ben nihai sürümlerden bahsediyorum. Artık herkes önizlemelere kilitlenmiş haldeMWC öncesinde veya hemen sonrasında Redstone önizleme yapılarıyla devam edilecek muhtemelen.
Algı oturmuş sanki Özgür abi 
En iyisi, sim kartı başka telefona takarak, o telefonda açıp, sim kartı etkisiz kılmak.arkadaşlar bir sorum olacak bu windows 10 mobilde sim kart pin kodu ile şifreli ise mesela telefon ilk açıldığında pin kodu girme ekranı geliyor ama bazen yanlışlıkla geri tuşuna falan bastığımızda o pin kodunu girme ekranı bir daha gelmiyor uçak moduna alıyorum şebeke modlarına bakmaya çalışıyorum orada da bir şey yok illaki sıfırlamak gerekiyor galiba bunun farklı bir çözümünü bilen varmı
Kontrol ettim bir şey bulmadıWindows 10 pc için yeni güncelleme yayınlanmış 10586.79 olmuş
Kontrol ettim bir şey bulmadı