Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Evet :oke: ama fazla heveslenmeyin. Redstone için ilk bir kaç yapıda yenilik olmayacak. Masaüstü için üçüncü Redstone sürümü yayınlandı ve bu yapıdan sonra yeniliklerin geleceği belirtiliyor.
yok abi bende heyecan sıfır akışına bıraktım takmıyorum artık verirse kullanırım vermezse zaten gündelik işlerime şu hali yetiyor snap vs olmasa da olur benim için oyun desen kırk yılda bir şu sniperfury sardı sadece bu yani :) 930 mefta olursa 950 yada xl benimdir kesin (inşallah 2 yıl sonra)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bu en son gelen yapılandırma güncellemesi bana gelmedi çok ilginç . Sabahtan beri kontrol ediyorum gelen giden bişey yok .

stockton

Üye
Evet :oke: ama fazla heveslenmeyin. Redstone için ilk bir kaç yapıda yenilik olmayacak. Masaüstü için üçüncü Redstone sürümü yayınlandı ve bu yapıdan sonra yeniliklerin geleceği belirtiliyor.
Peki redstone'a hiç girmeden sadece resmi windows 10 sürümüne yükseltip oradan itibaren insiderdan çıkmak isteyenler ne yapacak?

efeler12

efeler12

Üye
  • Beğen
Tepkiler: stockton
serinaga

serinaga

Üye
Çok hızlı bir güncelleme oldu, 15 dk.'da bitti ...

skynet

Üye
Final dağıtımına ara verildi sanırım artık haberleri gelmiyor

braayn

braayn

Üye
Final bekliyoruz ne redstonesi finali almadan direk redstone vermeyecekler herhalde ? Bir Allah'ın kuluda çıkıp şu tarihde vereceğiz demiyor sözüm MS yetkililerine adamlar ne kadar gamsız ya

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
Facebook messenger için bir video paylaşılmıştı mesajı bulamadım o konsept değilmiş yeni evrensel haliymiş

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Murat.Demir

tanyyy

Üye
lumia 520'de son build performansı nasıl? takılmalar vs. oluyor mu ram vs yetersizliğinden dolayı?

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
lumia 520'de son build performansı nasıl? takılmalar vs. oluyor mu ram vs yetersizliğinden dolayı?
Oluyor. Edge bayaa bi ram kullanıyor. Günlük kullanıma engel durumlar ortaya çıkıyor. 6.-7. Yapıdaki 1520 gibi şuan

ishanemir

ishanemir

Üye
son güncelleme ne içindi?

onursarii

Üye
Microsoft'un bence bir yanlışı da bu, sistemi oturtmadan final güncellemesi vermeden diğer yeniliğe atlıyor, abi versene artık final güncellemesini de kullansak ya adam gibi sistem sonra ne vereceksen ver insiderlara. Olmam daha da insider falan, boşa geri bildirim yapıyoruz oy veriyoruz görüşlerinize değer veriyoruz lafları da artık sıktı.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
System X

System X

Üye
bi atasözü vardı çok doğru bence.
eşek ölür kalır semeri, microsoft ölür kalır eşeğin kendisi...
şubata gircez yılın 2016 olmasını 1ay geçmiş eşek sudan geldi daha final değil preview bekliyoruz...

• Beğen

ersncak42

Üye
yav arkadaş tp sürümünü kurmuşsun yok şu hatalı bu hatalı adamlar oraya yazmış demi herkes kurmasın bu sürümde hatalar vardır diye.windows 10 resmi olarak yayınlansın ondan sonra wp öldü dirildi yamuldu diye yorum yaparsınız daha gelmemiş sistemi öldürdünüz ayıp ya.ayrıca kimse zorla aldırmadı o telefonları size wp nin tutulmayan bir sistem olduğunu bile bile gidip aldınız yok nokia için aldım yok ms için aldım yok stabil olduğu için aldım diye yakınmanın anlamı yok satın gidin ayfon mu alıyonuz android mi alıyonuz ne alırsanız alın sizde kurtulun bizde yeter ya

• Beğen
Tepkiler: sezerr53, dark_13, Sensation ve 3 diğerleri
braayn

braayn

Üye
Arkadaşlar neden alakasız diye mesajım siliniyor ! 1212 sayfa içerisinde alakasız bir ton mesaj çıkarta bilirim.Neyse birşey yazmayalım bundan sonra.

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte, ArMaGeDdOn_87 ve kimbilir_01
Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar neden alakasız diye mesajım siliniyor ! 1212 sayfa içerisinde alakasız bir ton mesaj çıkarta bilirim.Neyse birşey yazmayalım bundan sonra.
Biraz önce işlem yapmış olduğum mesajınız

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ve hala bu sayfa içerisinde gösterimde bulunan mesajınız

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bir mesaja işlem yaparken herhangi bir kişiye özel bir ilgi alaka göstermiyorum, forum yönetici ve adminleri de dahil olmak üzere bu konu ve diğer konular üzerinde 2 gün içerisinde çok mesaj taşıdım, gösterimden kaldırdım/kaldırıyorum.

Ekli dosyalar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Benimde msjlarım siliniyor ama zaten sürekli msj atan birisi değilim. keşke hangi msjımın silindiğini de görsem neyi gereksiz görürüz ona göre yazmayız bi daha.

• Beğen

Üst Alt