Bu konfigurasyon guncellemeleri susturmak icin degil. Telefona guncellemeyi sıkıntısız yüklemek için, 8.1'e geri donmemek için...güncellemede bişey yok 3 5 kod yazıp susturmak için verdiler (şahsi fikrim) hiç gelmemesinden iyidir tabi![]()
Yakın zamanda senden İphone 6 plus ve Lumia 1520 analizi bekleriz artıkP.tesi günü İphone 6 plusa bodoslama giriyorum ve Lumia 1520 cihazını emekliye ayırıyorum ne zaman final gelir açar günceller inceler kaldır bir köşeye bırakırım.Daha sonra Redstone güncellemeleri geldikçe açar yüklerim . Yoluma artık iphone ile devam edeceğim . Bu forumdaki en hareketli bölüm hiç şüphesiz ki burası ama kullanıcıların farklı sistemlere geçmesiyle burasıda gün geçtikce biraz daha hareketliliği düşecektir.
Şunuda belirtmekte fayda var MS kendi çalışanları daha cihazlara ve sistemlere inanmamışlar ki baksanıza onlarda farklı sistemleri günlük hayatında kullanıp şirkette Lumiaları ellerine alıyorlar veya bir video çekmek istediklerinde.

daha önce bunu vermeden de sıkıntısız yüklemeler yaptığımızı anımsar gibiyim!Bu konfigurasyon guncellemeleri susturmak icin degil. Telefona guncellemeyi sıkıntısız yüklemek için, 8.1'e geri donmemek için...
daha önce bunu vermeden de sıkıntısız yüklemeler yaptığımızı anımsar gibiyim!
Hafta sonları güncelleme yayınlandığına hiç şahit olmadım. O yüzden pek mümkün görünmüyor.Genelde konfigürasyon güncellemelerinden kaç gün sonra asıl güncellemeyi veriyorlar? Haftasonu için güncelleme bekleyebilir miyiz?
Ve şubat gelir msden ses yok. O değil benim 8.1dw kafayı yemeye başladı dokunmatik algılamıyo felan yav win10 bozuk bari 8.1e ellemeyin..!!!!Hafta sonları güncelleme yayınlandığına hiç şahit olmadım. O yüzden pek mümkün görünmüyor.
Peki pazartesi, salı olabilir mi?Hafta sonları güncelleme yayınlandığına hiç şahit olmadım. O yüzden pek mümkün görünmüyor.
Haydaaaa bu 8.1 lere ne oluyor anlamadımVe şubat gelir msden ses yok. O değil benim 8.1dw kafayı yemeye başladı dokunmatik algılamıyo felan yav win10 bozuk bari 8.1e ellemeyin..!!!!
Bende her şey tıkırında sorun yok 
Açık konuşmak gerekirse Windows 10 Mobile güncellemesi mevcut Lumia cihazları için yayınlanmadan yeni bir yapı yayınlanmasını beklemiyorum. Gabriel Aul da açıklamasında; "mevcut cihazlar için sorunsuz bir yükseltme yayınlamak için insider Preview yapılarını bir süre geciktirdik" demişti.Peki pazartesi, salı olabilir mi?
Bir de modeller için ayrı verilecek firmware'leri tahmini ne kadar bekleriz bu son güncellemeden sonra?
bu redstone demek mi?The Configuration update for phone insiders on the Fast ring updates one component to 10.0.11106.1004
Bugün gelen konfigürasyon güncellemesi, Yapı 10.0.11106.1004 sürümü için bir bileşeni değiştirmek amacıyla yayınlanmış. Yani yayınlanacak bir sonraki Windows Insider Fast Ring sürümü 10.0.11106.1004 olabilir.
Evetbu redstone demek mi?
ama fazla heveslenmeyin. Redstone için ilk bir kaç yapıda yenilik olmayacak. Masaüstü için üçüncü Redstone sürümü yayınlandı ve bu yapıdan sonra yeniliklerin geleceği belirtiliyor.Bu arada şeytan girdi aklıma
Eğer Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesini iptal ettik direk olarak Redstone güncellemesi yayınlayacağız derse hiç şaşırmam.
@bulutsuzgece