Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BaySerkan

BaySerkan

Üye
alın bunla bu hafta idare edin diyor...daha ne istiyorsunuz sizde..

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

braayn

braayn

Üye
P.tesi günü İphone 6 plusa bodoslama giriyorum ve Lumia 1520 cihazını emekliye ayırıyorum ne zaman final gelir açar günceller inceler kaldır bir köşeye bırakırım.Daha sonra Redstone güncellemeleri geldikçe açar yüklerim . Yoluma artık iphone ile devam edeceğim . Bu forumdaki en hareketli bölüm hiç şüphesiz ki burası ama kullanıcıların farklı sistemlere geçmesiyle burasıda gün geçtikce biraz daha hareketliliği düşecektir.

Şunuda belirtmekte fayda var MS kendi çalışanları daha cihazlara ve sistemlere inanmamışlar ki baksanıza onlarda farklı sistemleri günlük hayatında kullanıp şirkette Lumiaları ellerine alıyorlar veya bir video çekmek istediklerinde.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: versino2, cemil baba, ArMaGeDdOn_87 ve 2 diğerleri

gkhntlbs

Üye
güncelleme gelmiş hayırlı olsun :)
Confirugasyon güncellemesi gelmiş ;)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
güncellemede bişey yok 3 5 kod yazıp susturmak için verdiler (şahsi fikrim) hiç gelmemesinden iyidir tabi :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
güncellemede bişey yok 3 5 kod yazıp susturmak için verdiler (şahsi fikrim) hiç gelmemesinden iyidir tabi :)
Bu konfigurasyon guncellemeleri susturmak icin degil. Telefona guncellemeyi sıkıntısız yüklemek için, 8.1'e geri donmemek için...

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle
Esendağlı

Esendağlı

Üye
P.tesi günü İphone 6 plusa bodoslama giriyorum ve Lumia 1520 cihazını emekliye ayırıyorum ne zaman final gelir açar günceller inceler kaldır bir köşeye bırakırım.Daha sonra Redstone güncellemeleri geldikçe açar yüklerim . Yoluma artık iphone ile devam edeceğim . Bu forumdaki en hareketli bölüm hiç şüphesiz ki burası ama kullanıcıların farklı sistemlere geçmesiyle burasıda gün geçtikce biraz daha hareketliliği düşecektir.

Şunuda belirtmekte fayda var MS kendi çalışanları daha cihazlara ve sistemlere inanmamışlar ki baksanıza onlarda farklı sistemleri günlük hayatında kullanıp şirkette Lumiaları ellerine alıyorlar veya bir video çekmek istediklerinde.
Yakın zamanda senden İphone 6 plus ve Lumia 1520 analizi bekleriz artık:)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bu konfigurasyon guncellemeleri susturmak icin degil. Telefona guncellemeyi sıkıntısız yüklemek için, 8.1'e geri donmemek için...
daha önce bunu vermeden de sıkıntısız yüklemeler yaptığımızı anımsar gibiyim!

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
daha önce bunu vermeden de sıkıntısız yüklemeler yaptığımızı anımsar gibiyim!

Her yapida ayni değil. Demek ki altyapısında değişiklikler oldu bu yüzden konfigürasyon guncellemesi verdiler.

stockton

Üye
Genelde konfigürasyon güncellemelerinden kaç gün sonra asıl güncellemeyi veriyorlar? Haftasonu için güncelleme bekleyebilir miyiz?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Genelde konfigürasyon güncellemelerinden kaç gün sonra asıl güncellemeyi veriyorlar? Haftasonu için güncelleme bekleyebilir miyiz?
Hafta sonları güncelleme yayınlandığına hiç şahit olmadım. O yüzden pek mümkün görünmüyor.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hafta sonları güncelleme yayınlandığına hiç şahit olmadım. O yüzden pek mümkün görünmüyor.
Ve şubat gelir msden ses yok. O değil benim 8.1dw kafayı yemeye başladı dokunmatik algılamıyo felan yav win10 bozuk bari 8.1e ellemeyin..!!!!

stockton

Üye
Peki pazartesi, salı olabilir mi?
Bir de modeller için ayrı verilecek firmware'leri tahmini ne kadar bekleriz bu son güncellemeden sonra?

skynet

Üye
Ve şubat gelir msden ses yok. O değil benim 8.1dw kafayı yemeye başladı dokunmatik algılamıyo felan yav win10 bozuk bari 8.1e ellemeyin..!!!!
Haydaaaa bu 8.1 lere ne oluyor anlamadım :) Bende her şey tıkırında sorun yok :D
O değilde dikkat ettim bu akıllı depolama da telefon veya sd karta giriş yaptığımda Win10'a göre 8.1'de daha geç yükleniyor seçenekler

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Cyanı indirmenin yolu yokmu şuan? Aptallık ettim Denim geldiğinde Cyan'ın dosyalarını sildim zaten Denim bişey getirmedi Cyanda şarjım daha iyiydi bari ona döneyim, bu Edge ile biraz daha devam edersem telefon 2ye parçalanacak :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Peki pazartesi, salı olabilir mi?
Bir de modeller için ayrı verilecek firmware'leri tahmini ne kadar bekleriz bu son güncellemeden sonra?
Açık konuşmak gerekirse Windows 10 Mobile güncellemesi mevcut Lumia cihazları için yayınlanmadan yeni bir yapı yayınlanmasını beklemiyorum. Gabriel Aul da açıklamasında; "mevcut cihazlar için sorunsuz bir yükseltme yayınlamak için insider Preview yapılarını bir süre geciktirdik" demişti.

Bu arada muhtemelen pc için test edilen son yapının sürüm numarası ;

10.0.14255.1000 (rs1_release.160128-1700)

• Beğen
Tepkiler: stockton
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
The Configuration update for phone insiders on the Fast ring updates one component to 10.0.11106.1004

Bugün gelen konfigürasyon güncellemesi, Yapı 10.0.11106.1004 sürümü için bir bileşeni değiştirmek amacıyla yayınlanmış. Yani yayınlanacak bir sonraki Windows Insider Fast Ring sürümü 10.0.11106.1004 olabilir.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
The Configuration update for phone insiders on the Fast ring updates one component to 10.0.11106.1004

Bugün gelen konfigürasyon güncellemesi, Yapı 10.0.11106.1004 sürümü için bir bileşeni değiştirmek amacıyla yayınlanmış. Yani yayınlanacak bir sonraki Windows Insider Fast Ring sürümü 10.0.11106.1004 olabilir.
bu redstone demek mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu redstone demek mi?
Evet :oke: ama fazla heveslenmeyin. Redstone için ilk bir kaç yapıda yenilik olmayacak. Masaüstü için üçüncü Redstone sürümü yayınlandı ve bu yapıdan sonra yeniliklerin geleceği belirtiliyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada şeytan girdi aklıma :ehe

Eğer Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesini iptal ettik direk olarak Redstone güncellemesi yayınlayacağız derse hiç şaşırmam. :kop:
@bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve dakamon
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bu arada şeytan girdi aklıma :ehe

Eğer Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesini iptal ettik direk olarak Redstone güncellemesi yayınlayacağız derse hiç şaşırmam. :kop:
@bulutsuzgece

Windows 10 Mobile güncellemesini iptal ettik önce IOSe canlı karolar getireceğiz deseler hiç şaşırmam.

• Beğen
Tepkiler: enterneoll, DenizhaNq, alasulumurat ve 10 diğerleri

Üst Alt