Yakın zamana dair umudum %30 ancak ileriki zamana bakarsak o zaman çok daha umutluyum(%90).bence ms bir plan çerçevesinde hiç acele etmeden emin adımlarla ilerlemek istiyor.umudunu 3 yıldır koruyorsun bende koruyorum ama yüzdelik dilime vurusak %20 senin ?yüzden kaç
Androidde vermişlerdir bize değil.Windows 10 Kamera uygulamasına "Force HDR" özelliği gelecekmiş ama ne zaman olduğu belli değil. Bildiğiniz üzere HDR özelliği şu anda sadece açık ve kapalı olarak kullanılıyor. Force HDR özelliğine ile özellikle manzara çekimlerinde Otomatik HDR seçeneği sayesinde çok daha iyi fotoğraflar çekmek mümkün olabilir.
Sadece yeni cihazlara "Force HDR" özelliği gelecekse sıkıntıWindows 10 Kamera uygulamasına "Force HDR" özelliği gelecekmiş ama ne zaman olduğu belli değil. Bildiğiniz üzere HDR özelliği şu anda sadece açık ve kapalı olarak kullanılıyor. Force HDR özelliğine ile özellikle manzara çekimlerinde Otomatik HDR seçeneği sayesinde çok daha iyi fotoğraflar çekmek mümkün olabilir.

MS'nin acelesi olmayabilir, ağırdan da alıyor olabilir ama yaşlanıyoruz be kardeşim. Bak 3,5 yıl bitti bile.Yakın zamana dair umudum %30 ancak ileriki zamana bakarsak o zaman çok daha umutluyum(%90).bence ms bir plan çerçevesinde hiç acele etmeden emin adımlarla ilerlemek istiyor.
Karma değer hatasını başka internet kullanarak aşabilirsinlumia 520 ye whatsapdan virüs bulaştı telefon kafayı yedi windows 8.1 kurulu ama sıfırlama yapmama izin vermiyor soft reset atılmıyor direk hard format atmaya çalışıyorum onda da konbinasyon doğru ama atmıyor telefon her açılışında wifi açık geliyor ve uygulamaları kaldırsam dahi tekrar kurulu geliyor pc den sıfırlamaya çalışıyorum nsu 4.1.0 kurdum direk görmüyor aygıt önyükleme yapmıyor şeklinde girmete çalışıyorum orda da telefonu şuana kadar 1 defa gördü onda da gerekli yazılımı indirmedi siz siz olun dikkat edin whattsaba bana videodan bulaştı nasıl olduysa wdrt,nsfrt deniyecem şuan nsu deniyorum diğeride büyük ihtimal benim pc ye kurulmuyacak karma değer hatası yüzünden bakalım ne olacak sonunda olmadı Nokia servisine gidicem galiba
Sorun süperonline ile ilgilisorunun o olduğunu biliyorum ama ttnetten indirdiğim daha önceki sürümlerinde de güncelleme gelmiş şuan internette Superonline komşularda falanda ttnet yok hiç internet kafelerde denemiştim bir kez onda da aynı sorun oluyordu yani ne yaptıysam olmadıKarma değer hatasını başka internet kullanarak aşabilirsinSorun süperonline ile ilgili
bu platformun iyice suyu çıktı be millet. hayatımda inandığım ender sistemlerden biriydi.Nokia gibi bir çok şeyin öncülüğünü yapmış bir firmanın bir yazılım deviyle iş birliği yapacak olmasını gerçekten büyük bir olay bir dönüm noktası olarak değerlendirmiştim.Gel görki bunca zamandır övdüğüm bir sistemin bu denli yavaş gelişeceğini hatta gelişmeyip geriye gideceğini hiç tahmin edemezdim.düşündüğüm şeyler temel şeylerin ötesinde fantastik yazılım özellikleriydi ne de olsa windows phone 8 stabilliğin dibine vurmuştu ve hızlıydı da... nokiaya ve microsofta özel şeyler vardı hadi bişeyler eksikti ama kimsenin kullanamadığı programları kullanıyorduk.bugün gelinen bu durumda ulan hangi akla hizmetse klavyeyi bile diğer platformlara taşıma gayretine şahit oluyoruz.nokia başkanı elopu truva atı ilan etmişlerdi ama bu microsofttan truva atı bile olmaz bildiğin troll.
tüm telefonlar 10a güncellenecek dendi güncellenmiyor olduğunu bugün biliyoruz.güncelleme yıl sonuna dendi yetişmedi.sistemde düzgün çalışan bi kaç yenilik vardı içine edip bıraktılar.Bugün yenilik getirmeyecek olan içi boş bir windows 10 güncellemesinin yolunu gözler olduk.şimdi soruyorum size ne gerek vardı? niye bu platformun peşine takılıp bi telefon uğruna sinirlenip durduk? niye güncel teknolojiler varken şarj yüzdesini en yukarı koymayı akıl edemeyen beceriksiz bir firmanın beceriksizliğine şahit oluyoruz? ortak platform ayağına hepimiz uyutulduk arkadaşlar.adı windows ama daha otg yok bişey yok. geleceğini de sanmıyorum.donanım desteği derler yapamıyoruz derler ama çekirge 4.ye zıplamaz.

Hayırlı olsun,seni bir daha buralarda görmeyeyimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
12:20'den sonrası
Kısa bir süre önce androide geçtim.Eğer bir gün bu sistem NTFS biçimli 1TB harici harddiski OTG ile çalıştırırsa o zaman geri dönerim

830'u satmadım.kutusuna koydum çekmecemde duruyor.Yeni yapı gelirse yüklerim deneme tahtası niyetineHayırlı olsun,seni bir daha buralarda görmeyeyim![]()

Pek doğru diyemeyiz. Lumia 750 ve Lumia 850 bilgileri gelmeye devam ediyor. Ayrıca Snapdragon 820 yonga setine sahip Microsoft cihazı da benchmark testlerinde görüldü bir kaç kere. Belirtilen tarihlerden önce hatta Eylül/Ekim döneminde Microsoft'un Intel işlemciye sahip Surface Phone duyurusunu yapacağı tahmin ediliyor.Lumia 650 bu yıllın son Lumia telefonu olacak deniliyor Aralık ayına doğru yeni bir amiral gemi modeli tanıtılabilinirmiş. Ne kadar doğru acaba?