Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

System X

System X

Üye
şu gün gelecek gelebilir gibi laflara itibar etmeyin.denim bile aylar sonra yayınlandı.kaldı ki windows 10 2016 öncesine de yetişemedi.kısaca microsoft gibi beceriksiz sözünde durmayan güvenilmez bir firmanın hiç bir dediğine inanmayın.
htc alanlar mı yansın operatör telefonu alanlar mı yansın yoksa daha fazla beklemesine rağmen ikinci plana atılan "bi ara yayınlarız" hesabıyla eski telefon kullanıcıları mı yansın söyleyin bakalım? çok ama çok pişmanım şahsen bir teknoloji sever olarak herşeyin en gerisinden gelen kısıtlayıcı daha temel şeylerden yoksun bir platformun parçası olduğum için.symbianı göz önüne alın kaç takla attı kısa zamanda hiç de yeni platform demeyin.2010 dan beri windows phone var. windows mobile yi saymıyorum bile...şaka gibi ama daha temel şeyleri YAPAMIYORUZ!

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan, BLasTeaR, flutewoddy ve 8 diğerleri

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Windows 10 mobile da otg desteği yok mu? Klavye mause bağlamak için aldım ama benim emektar nokia e6 okuyor klavye mause u fakat lumia 820 okumuyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
versino2

versino2

Üye
Haydiiii Türkiye de en son alacak cihaz belli oldu ; Lumia 925 32 gb(Vodafone Variant)

skynet

Üye
Haydiiii Türkiye de en son alacak cihaz belli oldu ; Lumia 925 32 gb(Vodafone Variant)
O kadar kötümser olmayın :)
620'de black güncellemesini 1 ay geç almıştı ama sonra ki güncellemeri hızlıca aldı :)

ibrahim001

ibrahim001

Üye
merhaba arkadaşlar ben lumia 1520 altım.iyi mi yaptım kötü mü henüz karar veremedim.donanım olarak iyi ancak bağzı eksiklerini hissettim.
fotoğraflar öyle bahsedildiği gibi çok keskin değil gibi geldi bana.ekran parlak değil gibi., ayrıca w10 mobile yüklü ancak
Windows 10 Mobile IP Yayımlandı (16. Yapı-10.0.10586.63)[08/01/2016] yayımlandı demişsizin ama bu neyi ifade ediyor.birde benim telefonda bu numaralar 10.0.10586.29 bu ne anlama geliyor.telefonu tanımama yardımcı olursanız sevinirim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
merhaba arkadaşlar ben lumia 1520 altım.iyi mi yaptım kötü mü henüz karar veremedim.donanım olarak iyi ancak bağzı eksiklerini hissettim.
fotoğraflar öyle bahsedildiği gibi çok keskin değil gibi geldi bana.ekran parlak değil gibi., ayrıca w10 mobile yüklü ancak
Windows 10 Mobile IP Yayımlandı (16. Yapı-10.0.10586.63)[08/01/2016] yayımlandı demişsizin ama bu neyi ifade ediyor.birde benim telefonda bu numaralar 10.0.10586.29 bu ne anlama geliyor.telefonu tanımama yardımcı olursanız sevinirim.

Yayınlanan wp 10 sürüm numarasını temsil ediyor. Sizin gelen güncellemeleri yüklemek için mağazadan Windows insider isimli uygulamayı cihazınıza yüklemeniz gerekiyor. Uygulamayı kurunca önceki sürümleri yükleyin kısmından fast olanı seçin cihaz kapanıp açılacak. Telefon güncellemelerini kontrol edip yayınlanan en son yapıyı yükleyebilirsiniz. (Windows insider hesabınız yoksa uygulama üzerinden kayıt yapabilirsiniz.)

Bu arada telefonunuz lumialar içinde en iyi modellerden biridir. Pişman etmez. Batarya ömrü muhteşemdir. Birde üst konularda lumia kullanıcılar kulübüne adınızı yazdırabilir ve takıldığınız her konuda yazabilir sorularınıza cevaplar alabilirsiniz.

Konu linki

https://www.maxicep.com/forum/konu/microsoft-lumia-kullanicilari-kulubu-343-uye.763296/

Son düzenleme:
versino2

versino2

Üye
O kadar kötümser olmayın :)
620'de black güncellemesini 1 ay geç almıştı ama sonra ki güncellemeri hızlıca aldı :)
Valla Denim i en son alanlardan birisi olarak baya tecrübeliyim :D
Bide benim anlamadığım benim mesajlarım neden hep ıphone ile gönderildi diyor :D:D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bide benim anlamadığım benim mesajlarım neden hep ıphone ile gönderildi diyor :D:D

Wp8.1 Denim deki User Agent denen bir olaydan kaynaklı. Girdiğiniz mobil siteler hangi işletim sistemi için optimize edildi ise cihazınız ona göre hareket ediyor. Burada iphone kimliği kıllanıyorsunuz. Çok takılacak bir konu değil.

0MG90

0MG90

Üye
Bunun hakkında bir şey paylaşılmış mıydı?

ibrahim001

ibrahim001

Üye
merhaba o dediğiniz programı yükledim, ama benden kayıt istemedi.şimdi güncelleme buldu ve şuanindiriyorum..bu ne gibi bir değişiklik sağlayacak. bi de ben facebook tan hd video izleyemiyorum, görüntü kalitesini de seçecek simge de yok.ayrıca wifi ile deniyorum. youtube uygulamasını indirip kurdum ancak yine youtube den hd video izleyemiyorum.videoya tıkladığımda internet explere ile açıyor youtube yi. anlamadım neden.anladığım kadarıyla w10 mobile in çok eksiği var. alrm veya mesaj yada uygulama seslerinin seviyelerini ayarlayamıyorum.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
merhaba o dediğiniz programı yükledim, ama benden kayıt istemedi.şimdi güncelleme buldu ve şuanindiriyorum..bu ne gibi bir değişiklik sağlayacak. bi de ben facebook tan hd video izleyemiyorum, görüntü kalitesini de seçecek simge de yok.ayrıca wifi ile deniyorum. youtube uygulamasını indirip kurdum ancak yine youtube den hd video izleyemiyorum.videoya tıkladığımda internet explere ile açıyor youtube yi. anlamadım neden.anladığım kadarıyla w10 mobile in çok eksiği var. alrm veya mesaj yada uygulama seslerinin seviyelerini ayarlayamıyorum.

Yeni yapılar da kararlılık ve pil performansı üzerine daha çok iyileştirmeler var.

1320 cihaz ile fb den video izleyebiliyorum şahsen. Hd izlemeyi denenemedim daha bakarım birazdan.

Youtube için söylenecek çok şey varda işte Google'ın terbiyesizliği. Gelmiş geçmiş en harika Youtube uygulamasını Microsoft yaptı mağazadan kaldırıldı google tarafından.
Onun yerine mağazadan alternatif Youtube uygulamalarına bakabilirsiniz.

Ayrıca wp 10 beta sürüm daha offical sürümü yayınlanmadı. Yakın bir zamanda wp10 resmi sürümü yayınlanacak.

Rainesto

Rainesto

Üye
Bende hçbir sıkıntı yok.bi sıfırlama yap.ama yedekten geri yükleme

mTalk'tan 920 gönderdi
Hocam 9.-11. Yapıda sıfırlama yaptım bunu kurdum yedeksiz sadece resim ve müziklerimi attım durum aynı

ON9

ON9

Üye
Oradaki iphone ile yollandı yazısını görünce içimde bir gıcıklanma olmuyor değil hani. Belki de site öngörüyor olabilir

kayahan35

kayahan35

Üye
Arkadaşlar L1520 kullanıyorum bazen hoparlörden ses gidip geliyor.Aynı sorunu Yaşayan Var mı??

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye

Alternatif YouTube uygulaması olarak Tubecast öneririm.Full HD video izleyebilirsiniz.İndirip çevrimdışı izleyebilirsiniz.Hatta uygulama içerisinde gerekli ayarları yaparak uygulamadan çıktıktan sonra bile ses çalmaya devam edebilirsiniz.Ekran kilitliyken de devam ediyor.

Ses açma yada kısma tuşlarından birine bastığınızda üst kısımda çıkan ses seviyesi ayarının sağ tarafındaki ok işaretine bastığınızda daha çok ses ayarı yapabilirsiniz

ibrahim001

ibrahim001

Üye
facebook ta hd videoyu nasıl izleyeceğiz. apple ve android de rahatlıkla izlenebiliyor.video da sağ altta çıkan hd seçeneğini tıklamak yeterli w10 mobile de bu nasıl oluyor.

merkel02

Kapalı Hesap
Arkadaşlar L1520 kullanıyorum bazen hoparlörden ses gidip geliyor.Aynı sorunu Yaşayan Var mı??
ben de yaşadım çok kez. kapatıp açmayınca düzelmiyor. yalnız ben 8.1'deyim neden yapıyor bilmiyorum

Üst Alt