Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sıfırlama yapmadım. Önceki yapıdan her bakımdan daha stabil ve sorunsuz. Acaba sıfırlarsam daha da mı iyi olur diye de durduk yere kendimi kıllandırıyorum. Napsam acaba?

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

erhanercan

erhanercan

Üye
Sıfırlama yapmadım. Önceki yapıdan her bakımdan daha stabil ve sorunsuz. Acaba sıfırlarsam daha da mı iyi olur diye de durduk yere kendimi kıllandırıyorum. Napsam acaba?

mTalk'tan gönderildi

Üşenme yap daha iyi oluyor yedekten de geri dönme

volumezoom

volumezoom

Üye
Bir önceki yapıdan daha iyi bir yapı, şarjda düzelme gözle görülür şekilde artmış. Sistem gerçekten güzel olmaya başladı.

Sent from my Lumia 930

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Son yapı bende o kadar da iyi durum da değil. Edge de bir iki kere tıkandı kaldı. Bir yada 2 kere de reset attı uygulama geçişleri arasında falan. Ayrıca şarjım da pek iyi sayılmaz, .36 da daha uzun gidiyordu.

Lumia 1520

• Beğen
Tepkiler: onursarii
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Şarj kesinlikle harika. Normalde kullanmıyorken su gibi akardı. Şimdi olduğu yerde duruyor.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
volumezoom

volumezoom

Üye
Son yapı bende o kadar da iyi durum da değil. Edge de bir iki kere tıkandı kaldı. Bir yada 2 kere de reset attı uygulama geçişleri arasında falan. Ayrıca şarjım da pek iyi sayılmaz, .36 da daha uzun gidiyordu.

Lumia 1520

Sıfırlama yapmadıysanız bence yapın, gerçekten zahmetli sıfırlama yapmak ama fark ediyor.

Sent from my Lumia 930

hayaleturk

hayaleturk

Üye
Bu eleman Snapchat için swiftsnapper adında uygulama yapıyor gelişmeleri burdan takip edebilirsiniz

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Win 8.1 e nasıl dönebilirim?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Bu sabah alarm çalmadı ve işe yarım saat geç kaldım sizce neden? Telefonumu kablosuz şarj cihazının üstüne bırakmıştım. Güncellemeyi indirmiş ve yüklemeye başlamış. Sabah elime aldığımda ekran mavi ekranın üstüne üzgün bir surat işareti var. Hadi işe geç kaldım sıkıntı değil de içinde önemli olan dosyalar vardı. format atmadan açma yöntemi var mı?

skynet

Üye
Pil olayını çözmüşler çok iyi gidiyor

System X

System X

Üye
bence geribildirim uygulamasıyla boykot edelim bu durumu arkadaşlar.adam akıllı hiç bir istediğimizi yapmadıkları gibi hatalarda düzelmiyor.bunlar anca android işletim sistemine özen gösteriyorlar.herkes geribildirim uygulamasıyla "telefonlara android işletim sistemi yükleme olanağının getirilmesini" istesin ki insanların windows dan artık umudunun beklentisinin kalmadığını anlasınlar.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
iki üç sayfa önce daha güncellemeyi kurmadan yazdığım şu cümleyi tekrar yazıyorum..

"Yüklendi bitti ve hiç bir değişiklik olmadığını gördüğündeki dıram çağan ırmağın filmlerindeki dıramdan daha dıram !!! Adını dağlara yazdım Microsoft "

demem o ki 16 yapıdır her yapıda bir özellik fazla değil bir özellik getirselerdi şimdi 16 özellik olmuş belki bu kadar isyanda olmamış olurdu. 16 yapıdır kararlılık ve stabilite deniliyor başka bir halt yok.Arada bazı modellere 4K ve slow motion verildi ama hani onlarda çok çok iyi değil.Ben MS gözümde çok büyütmüşüm sadece bunu anladım.Dün gelen bir ankette arkadaşlarınıza lumia cihaz öneririrmisiniz anketi geldi.Dalgamı geçiyorsunuz yazıp 1 puan verdim.

İnsanlar 16 defa umutlanıp 16 defa hayal kırıklığı yaratan MS daha bizden hangi cüretle lumiaları başkalarına önerirsiniz diyor anlamadım gitti.Öneren önersin orası ayrı bir konu inanın şu saat oldu kurmadım 16.yapıyı .

Finali görene kadar daha kaç yapı gelecek ve bu yapı acaba köprüden önce son çıkış mı ? bekleyelim ve görelim.. zaten yaptığımız en güzel şeyde bu BEKLEMEK ve GÖRMEK.
Aynen ya 16 koca yapı geçti. Hem çok fazla yapı veriyorlar ama ona oranla çok az özellik getiriyorlar. Bide stabilite güncellemesi diyorlar ama sorunlar devam ediyor çok ufak iyileştirmeler oluyor. Yani özelliği geçtim stabilitede de çok bir şey yapamıyorlar. Gerçekten mobil anlamda sanırım yapamıyorlar ya boşa bekliyoruz boşa zaman kaybediyoruz gibime geliyor. Hani hep diyoruz ya bu sefer olacak bu sefer olacak 3 yıldır kaç güncelleme geldi geçti hepsinde bu sefer olacak dedik olmadı bundan sonrakinde kesin olacak dedik olmadı önümüzdeki yıl WP nin yılı olacak dedik yine olmadı. Bi sonraki amiral gemi canavar olacak dedik olmadı(sadece donanım değil tasarımda önemli) Bilmiyorum ama Wp gelişene istenilen düzeye kadar bende başka sistemlere geçmek isterdim ama android hoşuma gitmiyor ioslu telefonlar da çok ama çok pahalı. Yoksa hiç beklemeden iphone alırdım. Neyse yine bekleyelim bakalım.

Ben artık beklemekten sıkıldım ve bir adet LG G4 aldım.Lumia 830'u da kutusuna geri koydum orda çürüsün.arada yeni yapılar geldikçe yükleyip deneme tahtası niyetine kullanacağım.Tahminim Ekim-Kasıma ayına kadar bu sistem ancak düzelir(istenilen kıvama gelir).o zamana kadar da Surface Phone ortaya çıkar zaten.Windowsa dönüp dönmeyeceğime o zaman karar veririm.Android konularına bakıyorum artık.Cihazı alır almamz Marshmallow güncellemesi yaptım.Hiç sıkıntı yok.Bi kafa rahatlığı geldi.Tek sıkıntım Root olayıydı.LG G4 en zor root yapılan cihazlardan biri.işlemin yarısını windowsta yarısını linux ile yapmam gerekti.Neyse.Ben yine buralardayım.Bu güne kadar bu konuya yazılan bütün mesajları tek tek okudum ve bundan sonra da okuyacağım.Bana yardımcı olan olmaya bütün arkadaşlara çok :tşk:

Bu sabah alarm çalmadı ve işe yarım saat geç kaldım sizce neden? Telefonumu kablosuz şarj cihazının üstüne bırakmıştım. Güncellemeyi indirmiş ve yüklemeye başlamış. Sabah elime aldığımda ekran mavi ekranın üstüne üzgün bir surat işareti var. Hadi işe geç kaldım sıkıntı değil de içinde önemli olan dosyalar vardı. format atmadan açma yöntemi var mı?

WDRT ile 8.1'e dönmekten başka çaren yok gibi.geçmiş olsun

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu hafta 6tin evrensel olacak ve bir tane daha henüz ismi belli olmayan resmi uygulama yayınlanacak.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
10.0.11099.1000.rs1_release.160109-1156

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şu anda test edilen en son Redstone sürümünün Yapı Numarası.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Üst Alt