Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Konsept çok iyi ama işte hayaller hayatlar :(
Konsept çok iyi ama işte hayaller hayatlar :(

merkel02

Kapalı Hesap
kararlı sürüm salı günü mü?

System X

System X

Üye
eski bi kaç yapıda mevcut olan bir özelliği yeni yapıda geri getirmişler.acayip sevindim :)

• Beğen
Tepkiler: dextro22, YasirTaHazal, OnurYurdakul ve 5 diğerleri
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
eski bi kaç yapıda mevcut olan bir özelliği yeni yapıda geri getirmişler.acayip sevindim :)

Bu özelliği ben istediğim için getirdiler. Geribildirim yaptım. dedim ''yeşili çok seviyorum bir ayar çekin'' diye onlar da kamerada ve cihazda bu ve bu tür görünüm sağladılar sağolsunlar :kıskıs:

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Bu özelliği ben istediğim için getirdiler. Geribildirim yaptım. dedim ''yeşili çok seviyorum bir ayar çekin'' diye onlar da kamerada ve cihazda bu ve bu tür görünüm sağladılar sağolsunlar :kıskıs:
herkes konuşur microsoft yapar :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ekran görüntülerine falan bakınca tekrardan 10a geçesim geliyor 8.1in başlangıç ekranı çok sıkıcı. Ama rtm gelene kadar 10 yüklemek yok demiştim şimdi 10a geçerim 2 güne rtm gelir 8.1e dön 10u yükle sıfırla falan zor iş.

Bence 8.1e dönmeye gerek olmayacak.

mTalk'tan gönderildi

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
512 mb ramlı cihazlarda nasıl şuan yapı bilgisi olan var mı ?

skynet

Üye
Yeni yapıyı kurduktan sonra cihazı sıfırladım şuan gayet iyi gidiyor donma takılma yok + pili geceden %100 olarak bıraktım ve wifi açıktı sabah baktığımda %99 :)
Arka planda sadece mTalk uygulaması kapalı diğer zımbırtılar açık.

mTalk'tan gönderildi

enessrsy

enessrsy

Üye
Arkadaşlar sizde de sms uyarısı hala gelmiyor değil mi yapılarda? Bunun düzletilmemiş olması gülünç değil mi?

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bende sorun yok her bildirim her zımbırtı olması gerektiği gibi çalışmakta, L930 :sirit:

narnia16

narnia16

Üye
Lumia 920 de internet paylaşım sorunu düzeltildi mi? Ona göre yapacağım güncellemeyi.

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Lumia 820 yapı 10.0.10586.29 ve güncelleme falan gözükmüyor bende.

onursarii

Üye
Dün bildirim merkezini açtım yukarıdan aşağıya çekerek daha sonra tekrar aşağıya indirince kısayollar genişledi. Bu özelliği bilmiyordum hep 'genişlet' e basıyordum :D

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Dün bildirim merkezini açtım yukarıdan aşağıya çekerek daha sonra tekrar aşağıya indirince kısayollar genişledi. Bu özelliği bilmiyordum hep 'genişlet' e basıyordum :D
genişkende tekrar tepeden aşağı çekersen daralır

serinaga

serinaga

Üye

Hatta bildirim merkezini yukarı iterken, yarıda bırak, orada kalıyor (sadece kısayollar) :)

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

skynet

Üye
Bende sms bildirim sorunu oluyor ama sıfırlamadan sonra bildirim ayarlarından tekrar ayarlarsam o zaman sıkıntı yok

atakanakata

atakanakata

Üye

Üst Alt