ArMaGeDdOn_87
Üye
Biraz mı ? i5 ve i7 gibi seçenekler koysaymış harika olurmuşsadece intel core m olması biraz kötü gibi onun dışında güzel
Biraz mı ? i5 ve i7 gibi seçenekler koysaymış harika olurmuşsadece intel core m olması biraz kötü gibi onun dışında güzel
eski nesillerde baya fark vardı ama 6. nesil core m ler var ya ne kadar performans verir bilemediğim için diyorum tabiki yine i5 i7 yerini tutamazBiraz mı ? i5 ve i7 gibi seçenekler koysaymış harika olurmuş
şu otg kablosu lumia 820 için mouse bulamadımLumia 820 w10 kurdum. Buna nasıl mouse başlayacağım ve ne tür bir mouse almam lazım?
şu otg kablosu lumia 820 için mouse bulamadım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O şekilde bir mouse bağlayamaz. Bluetooth ile bağlaman gerekli diye biliyorum.Lumia 820 w10 kurdum. Buna nasıl mouse başlayacağım ve ne tür bir mouse almam lazım?
gün bende telefonu açık bıraktım ama %90 olan sarjım %78 demi neydi sabahleyin uçak modun da falanda değildi bence yine biraz fazla ama tasarruf modun da daha az azalır diye düşünüyorumDün gece yatmadan telefonu uçak moduna alıp yattım şarj %90 civarıydı sabah açmak istediğimde telefon açılmadı yani pil bitmişti![]()
mytube olmasın bende demin güncellendiSesle etkinleştirme, OneNote ve bişey daha güncellendi ama aklıma gelmedi şimdi![]()
T-Mobile Almanya iki hafta içinde
Lumia 535,635,640,640 XL modelleri için Windows 10 Mobile güncellemesi yayınlayacağını açıkladı.
Bizdekinden eski sanki bu sürüm!!!Listede 830 ve 930'da var. Gelecek sürüm 10.0.10586.29
otg kabloya usb mouse ını bağlarsın ama mouse un içinde eşleştirme özelliği olan modellerden arıyorum bende bulamadım yoksa daha pratik olurdu onlarLumia 820 w10 kurdum. Buna nasıl mouse başlayacağım ve ne tür bir mouse almam lazım?
Gece yatarken şarjım %50 idi. Yatarken müzik playerda açıktı bi 15 dk daha çalıp kendiliğinden kapanacaktı o ara uyumuşum zaten. Sabah kalktığımda %49 olmuştu. Uçak modunda falan da değildi. Lumia 1520.gün bende telefonu açık bıraktım ama %90 olan sarjım %78 demi neydi sabahleyin uçak modun da falanda değildi bence yine biraz fazla ama tasarruf modun da daha az azalır diye düşünüyorum
mytube olmasın bende demin güncellendi
T-Mobile Almanya iki hafta içinde
Lumia 535,635,640,640 XL modelleri için Windows 10 Mobile güncellemesi yayınlayacağını açıkladı.
Listede 830 ve 930'da var. Gelecek sürüm 10.0.10586.29
Dün gece yatmadan telefonu uçak moduna alıp yattım şarj %90 civarıydı sabah açmak istediğimde telefon açılmadı yani pil bitmişti![]()

Aynen normalde en fazla % 2-5 fark olurduTelefon ters tepki vermiş, eminim uçak modunda olmasaydı daha çalışıyor olurdu
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Acaba lumia 830 icin bir bilgi var mi ? Country Variante benimkisi
T-moble icin mi ?
Uygulamadan daha sorgulanmıyor sanırım,şu linki kullanabilirsin.8.1 de önceden Nokia Care ( sanırım sonradan adı değişti) ile telefonun garanti durumuna bakıyorduk. Windows 10 da bunu kontrol etmek için hangi uygulama var?