Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Ses seda yok.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
15. yapıda takılmalar başladı. 8.1 stabilitesine gelmeleri lazım artık. Telefonun bazı bölümleri html ile kodlanmış gibi kendi arayuzu değilde 3.parti gibi his veriyor

• Beğen
Tepkiler: System X
.BlueTR

.BlueTR

Üye

Gelde kızma şimdi. Uygulamaları ver, launcher yap, kilit ekranı yap şimdide uygulama marketi yap ama kendi platformun için noel tatili geldi biz kaçar yeni buildler ocakta de.
Şu Skype uygulamasını adam etmediler androidde ne kadar hızlı ve sorunsuz bizde 4-5 aramadan sonra ancak bildirim geliyor aramayı cevaplıyorsun telefon sapıtıyor iyiki android ve iosa geldikten 2 ay sonra whatsapp araması özelliği geldide rahatladım.

System X

System X

Üye
yıllar geçti yıl olacak 2016 hala temel şeylerde sıkıntı yaşıyoruz. microsoft baltayı taşa vura vura balta felan da kalmadı kesmiyor artık bu platform. ne heyecanı kaldı ne de doğru düzgün birşey.son yayınlanan yapı da tırt.adamlar mesaide kahve çay youtubedan dizi izliyor sanırım. tuvalete gidince de iki kod yazıyorlar al sana windows 10 mobile. bu kadar gelişemeyen bir platform ben görmedim.kısır bu platform bence.ne performans kaldı ne de özellik.habire ileri tarihi bekliyoruz...adamlar isteklerin %10nunu bile yapmış değil.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Resmi güncellemeyi alacak cihazların listesi ve hangi grup içinde olduklarını Reddit'te bir kullanıcı paylaşmış.

Batch 1 (deviceUpgradeState = 1):
  • XDE = Emulator
  • Phi
  • Money Penny
  • HTC One® (M8) for Windows
  • Lumia 1520
  • Lumia 830
  • Lumia 930
  • Microsoft Lumia 640 Dual SIM
  • Microsoft Lumia 640 Dual SIM DTV
  • Microsoft Lumia 640 LTE
  • Microsoft Lumia 640 LTE Dual SIM
  • Microsoft Lumia 640 XL
  • Microsoft Lumia 640 XL Dual SIM
  • Microsoft Lumia 640 XL LTE
  • Microsoft Lumia 640 XL LTE Dual SIM
  • Microsoft Lumia 950 XL
Batch 2 (deviceUpgradeState = 4)
  • Lumia 635
  • Lumia 636
  • Lumia 638
  • Lumia 730 Dual SIM
  • Lumia 735
  • Microsoft Lumia 430
  • Microsoft Lumia 435
  • Microsoft Lumia 435 Dual SIM
  • Microsoft Lumia 435 Dual SIM DTV
  • Microsoft Lumia 532
  • Microsoft Lumia 532 Dual SIM
  • Microsoft Lumia 532 Dual SIM DTV
  • Microsoft Lumia 535
  • Microsoft Lumia 535 Dual SIM
  • Microsoft Lumia 540 Dual SIM
  • Microsoft Lumia 735
Batch 3 (deviceUpgradeState = 2):
  • Lumia 1020
  • Lumia 1320
  • Lumia 520
  • Lumia 525
  • Lumia 526
  • Lumia 620
  • Lumia 625
  • Lumia 630
  • Lumia 630 Dual Sim
  • Lumia 720
  • Lumia 822
  • Lumia 920
  • Lumia 925
  • Lumia 928
  • Lumia ICON
Never (deviceUpgradeState = 3)
  • 4.7
  • 40 Cesium
  • 7 Mozart, 7 Mozart T8698, 7 Pro T7576, 7 Trophy, 7 Trophy T8686
  • Allegro
  • Allview Impera I, Allview Impera M, ALLVIEW-IMPERA_S
  • Alpha Luxe, Alpha Neon, Alpha Style, Alpha View
  • Andi4L Pulse
  • Ascend [UMTS AUS/LA, C3], [UMTS+CDMA China, C2], [UMTS+CDMA, C1], Ascend H887L, Ascend W2
  • ATIV Odyssey, ATIV S, ATIV S Neo, ATIV SE
  • Billy 4, Billy 4.7
  • BP30
  • Bush
  • Canvas Win 092, CANVAS Win 121
  • Dream W473
  • E8
  • FPT Win
  • FZ-E1
  • Go-W10
  • Griffe W1
  • GT-I8350, GT-I8350T, GT-S7530, GT-S7530E, GT-S7530L
  • Haden
  • Harley Davidson
  • HD7, HD7 T9292
  • Insignia 500 Win
  • IQ400W, IQ500W
  • Iris Win 1
  • IS12T
  • Ixion W5
  • L930i
  • Lancet
  • LG-C900, LG-C900B, LG-C900k, LG-E900, LG-E900h, LG-E906
  • Liquid M220
  • Lumia 505, Lumia 510, Lumia 530, Lumia 530 Dual Sim, Lumia 610, Lumia 610 NFC, Lumia 710, Lumia 800, Lumia 810, Lumia 820, Lumia 900
  • Madosma
  • McLaren(codename)
  • MegaFon SP-W1
  • Mimosa
  • Minuet
  • MultiPhone 8400 Duo, MultiPhone 8500 Duo
  • MWP-47, MWP6885, mwp6985
  • NANA E260T
  • Noir W1
  • Nokia 510, Nokia 610, Nokia 610C, Nokia 710, Nokia 800, Nokia 800C, Nokia 900
  • Nova WIndows
  • Omnia W
  • OMNIA7
  • ONE TOUCH 5040X
  • Onix 4
  • PI39100, PI86100, Q8150W
  • Radar, Radar 4G, Radar C110e
  • Radiant
  • S606
  • SGH-i667, SGH-i677, SGH-i917, SGH-i917., SGH-i917R, SGH-i937
  • Soul 2
  • SP4
  • Storm W408, Storm W510
  • T7575, T8697, T8788, T9295, T9296
  • Tania
  • Test Code
  • TFG M1010
  • Thunder 340W, Thunder 450W
  • TITAN X310e
  • Titanium Wind W4
  • Ultimate
  • USCCHTC-PC93100, USCCN859
  • V965W
  • Venue Pro
  • W1
  • W10
  • Win 400, Win HD, Win HD LTE, Win JR, Win Jr LTE, Win Q900S, WIN8258
  • Windows Phone – Internet 7, Windows Phone 8S HTC, Windows Phone 8X HTC, Windows Phone 8XT HTC
  • WinJoy, WinPhone 4.7 HD, WinWin
  • WPK1
  • X310e

İlk nesil x2x kullananlar Mart ayına kadar bekleyecek gibi.
Lumia 820 Never mı??!?!?! şaka di mi bu? şaka şaka

• Beğen
Tepkiler: emz
dakamon

dakamon

Üye
Mantığımızı çalıştıralım bence arkadaşlar. 820 ye gelmese bile insider in en son kararlı sürümünü yükleyip kullanabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
yıllar geçti yıl olacak 2016 hala temel şeylerde sıkıntı yaşıyoruz. microsoft baltayı taşa vura vura balta felan da kalmadı kesmiyor artık bu platform. ne heyecanı kaldı ne de doğru düzgün birşey.son yayınlanan yapı da tırt.adamlar mesaide kahve çay youtubedan dizi izliyor sanırım. tuvalete gidince de iki kod yazıyorlar al sana windows 10 mobile. bu kadar gelişemeyen bir platform ben görmedim.kısır bu platform bence.ne performans kaldı ne de özellik.habire ileri tarihi bekliyoruz...adamlar isteklerin %10nunu bile yapmış değil.
Katılmamak elde değil

...decode...

...decode...

Üye
Bu konuda belki de en az sıklıkla insider yapılarını yükleyenlerden biriyim, bunun sebebi ise Microsoft'un final sürümünde bile olsa 8.1'deki stabiliteyi, hızı yakalayamayacağını düşündüğüm için. Insider programındaki ilk yapılar çoğu kişi tarafından " hadi ilk yapılar, böyle sorunlar olması normaldir " diye geçiştirildi de 15. yapı oldu -özellikle 2012'de çıkan birinci nesil cihazlardan- hala bir sürü problemler gelmeye devam ediyor ki telefonlar için Insider programının başlangıcı 1 yıla yaklaşacak neredeyse. Microsoft, kullanıcılarında 8.1 ile verdiği özgüveni şimdi yavaş yavaş azaltıyor. Her ne kadar PC için çok olumlu geri dönüt aldılarsa bile mobil için tam tersi olacak diye düşünmeye başladım. 20 Aralık oldu 950/950 XL dışında resmi sürüm kullanan yok. (ikinci nesil cihazlar bile) Şayet MS telefondaki final yapısını " ya kullanıcıları fazla kızdırmamak için hataları aza indirmiş bir yapı verelim de, PC'deki kümülatif güncellemelerle yaptığımız gibi bunlara da yaparız " diye düşünüyorsa çok yanlış yoldalar. Yap işte 8.1 gibi sıkıntısız bir final sürümü, sonraki güncellemelerde GDR1, GDR2, GDR3 gibi yenilikleri verirsin kullanıcılarına her iki taraf da memnun olur.

skynet

Üye
14. Yapıda bir kere bile yaşamadığım kamera sorunu bu son yapıda sık sık oluyor başka yaşayan var mı ?
Kamerayı açmak istediğimde bir sorunla karşılaştık hatası verip duruyor :@

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Sistemin kararsızlığı kafamı çok karıştırıyor. Bu hafta kapalı kutu 1520 gelecek, satıp Iphone 5s mi alsam diye düşünmüyor değilim.

braayn

braayn

Üye
15.yapıda sorunlar var en çok da sildiğim resimleri fotogaleride tekrar görmek sinir bozucu

enessrsy

enessrsy

Üye
İlk nesil cihazlar normal olarak bence kesinlikle adamların umurunda değil. Ama bu demek değil ki sallasınlar. Neredeyse bütün yapıları kurdum kimini 1 saat kimini 1 hafta kullandım ama 8.1e nazaran bu olmuş diyemedim birinde bile. Ben şuna takıyorum piyasaya 10 yıl önce çıkmış bir Java cihazın ya da şöyle diyeyim bütün işletim sistemlerinin yapabildiği şeyi nasıl yapamaz bu telefon sms uyarısı gelmiyor yahu aylardır yapılarda bu ne demek. Müzik uygulaması 3 yıl önce ilk telefon çıktığından beri hatalı xbox music de Groove da da aynı tip hatalar mevcut. Kimse de demesin ki bu ön izlemedir bilmem nedir 1 yıl oldu 15 yapı oldu. Diğer sistemlerde adamlar yeni sürüm veriyor belki büyük hata oluyor yapıda x nedenden dolayı onu en fazla 1 hafta içinde düzeltiyororlar. Benim hala umudum var demek isterdim ama o iş geçti bence artık.

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan, emz, OnurYurdakul ve 4 diğerleri

merkel02

Kapalı Hesap
İlk nesil cihazlar normal olarak bence kesinlikle adamların umurunda değil. Ama bu demek değil ki sallasınlar. Neredeyse bütün yapıları kurdum kimini 1 saat kimini 1 hafta kullandım ama 8.1e nazaran bu olmuş diyemedim birinde bile. Ben şuna takıyorum piyasaya 10 yıl önce çıkmış bir Java cihazın ya da şöyle diyeyim bütün işletim sistemlerinin yapabildiği şeyi nasıl yapamaz bu telefon sms uyarısı gelmiyor yahu aylardır yapılarda bu ne demek. Müzik uygulaması 3 yıl önce ilk telefon çıktığından beri hatalı xbox music de Groove da da aynı tip hatalar mevcut. Kimse de demesin ki bu ön izlemedir bilmem nedir 1 yıl oldu 15 yapı oldu. Diğer sistemlerde adamlar yeni sürüm veriyor belki büyük hata oluyor yapıda x nedenden dolayı onu en fazla 1 hafta içinde düzeltiyororlar. Benim hala umudum var demek isterdim ama o iş geçti bence artık.
tok satıcı olmak böyle bir şey olsa gerek

Frksylyc

Üye
En son yapıda mesajlarda bildirim alamıyorum zaman zaman çözümü var mı?

mTalk'tan gönderildi

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Yeni nesillere güncelleme veriyorlar sanki sayıca çok fazlalar. Hadş bizim sayımı az olsa eyvallah anlarım adamlar takmıyorlar ama biz olmasak burda 20 kişi olmaz

• Beğen
Tepkiler: emz
dakamon

dakamon

Üye
Ya yapmak istemiyorsa yapmasın. Olmuyorsa zolamasın. Bir kere gönül verdik ama bari yapamayacaksa kapatsın kepenkleri bizde yolumuza bakalım. Yada desinler daha bi 5 sene bu yapı adam olmaz gidelim 5 sene sonra gelelim yani. Her seferinde övüyorlar şöyle olacak böyle olacak şöyle iyi sistemiz böyle iyi sistemiz. Yok continum falan. Yahu tamam teknoloji adına güzel bir şey ama kim yanında klavye maus ve bağlantı cihazını taşıyacak. Gider macbook air taşırım ultra book taşırım 2 si 1 laptop taşırım.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Üst Alt