Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Sıfırladıktan sonra Gözatma ekranı çalışmıyor.Güncelledim yine aynı.çözümü varmı yoksa herkeste mi böyle

skynet

Üye
Ben sıfırladım ama göz atma çalışıyor sıkıntı yok

Bu arada kamera açılmıyor bende açmaya çalıştığımda bir hata oluştu uyarısı veriyor :hmmm

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
enessrsy

enessrsy

Üye
Sms hala sorunluymuş. Bildiğin sms uyarısı gelmiyor :alkis

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Aynen bende saf gibi ms den doğrulama kodu bekliyorum meğerse gelmiş de haberim yok :dry:

erhanercan

erhanercan

Üye
Kodu maille hemen alın sms ile gelmiyor evet

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bütün insider sürümlerini kullandım ama telefonum ilk defa kilitlendi. Twitter'da resim eklemek için galeri butonuna tıkladığımda anda telefon yükleniyor ekranında kilitlendi kaldı. Tek çözüm yolu da soft reset oldu.
Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bütün insider sürümlerini kullandım ama telefonum ilk defa kilitlendi. Twitter'da resim eklemek için galeri butonuna tıkladığımda anda telefon yükleniyor ekranında kilitlendi kaldı. Tek çözüm yolu da soft reset oldu.
Ben twitter kullanmıyorum ama herhangi bir donma veya kilitlenme sorunu yaşamadım..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Twitter'la alakalı olduğunu sanmıyorum. Bir de Başlat Ekranı gelmedi az önce iki kere.
yükleniyor yazısı yine çıkmaya başladı bir önceki yapıda bu kadar yoktu keşke önceki yapı gibi olsa onda da pil ısınıyordu ayrı bir şey ama takılmalar var, demin şey başıma geldi bir kaç uygulama yeni kurduğunuzda tüm uygulamalar listesinde en üstte gösteriliyor ya o varken ekranı sağa sola kaydırırken donuyordu resmen yeni gelenleri en üstten kaldırınca sorun çözüldü ama önceki yapıda bunlar yoktu belki oturması gerekiyor diye bekliyorum düzelmezse geri bildirimlere başlıyacağım

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Twitter'la alakalı olduğunu sanmıyorum. Bir de Başlat Ekranı gelmedi az önce iki kere.
abi twitterda olabilir problem. ben 8. yapı zamanında ya aynı sorunu yaşadım ya da albümlere girip resme tıkladığımda yaşamışstım o tarz bir donmayı.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Mesajlaşmadaki sms iletim bilgisini bi değiştirmediler ya hala SMS geliyor bildirim diye.

skynet

Üye
Başlat ekranının simgesi hala boş
Hiç mi kontrol etmiyorlar bu adamlar

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
paxera

paxera

Üye
lumia 640 da sistem çok iyi çalışıyor
en azından oldukça stabil diyebilirim

skynet

Üye
Resim çektikten sonra direk orada resmi silsem bile fotoğraflar bölümünde bir kalıntısı kalıyor ve oradan da silmek zorunda kalıyorum

skynet

Üye
Edge de arama motorlarını silme kalmış herhalde yandex i artık silemiyorum

YkPkY

YkPkY

Üye

Bendede whatsapp la resim çekmeye kalktığımda oldu geçen.ekran bembeyaz kaldı.
Resetle düzeldi.
Sistem hala ite kalka çalışıyor.alt yapı uyumsuz

mTalk'tan 920 gönderdi

skynet

Üye
Kulaklığı taktıktan sonra eko ayarını + dolbyi açıyorum ama kulaklığı çıkartıp tekrar taktığımda dolby kapanıyor yani her kulaklığı taktığımda gidip dolby açmam gerek eskiden böyle değildi

YkPkY

YkPkY

Üye
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Bende son göz atma güncellemesinden beri hiç çalışmıyor

mTalk'tan 920 gönderdi

Tekrar sıfırlamayı düşünüyorum.Sistem bi değişik oldu.eskiden gözatma ekranı vardı ama ayarları çalışmıyordu.güncellemeyle düzelmişti.şimdi gözatma ekranı hiç yok.ayarlarına giriyorum ama bişeye basınca atıyor.Menüde Lumia Camera var hala.girince Kameraya gidin diyor.Lumia Camera Classic'i indirdim mağazadan ve çalışıyor.eskiden inmiyordu.sıfırlamadan önce kullandığım bazı uygulamaları mağazada bulamaıyorum.Acaba 8.1'e dönüp tekrar mı yüklesem en baştan

Üst Alt