Ben twitter kullanmıyorum ama herhangi bir donma veya kilitlenme sorunu yaşamadım..Bütün insider sürümlerini kullandım ama telefonum ilk defa kilitlendi. Twitter'da resim eklemek için galeri butonuna tıkladığımda anda telefon yükleniyor ekranında kilitlendi kaldı. Tek çözüm yolu da soft reset oldu.
Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu?
Twitter'la alakalı olduğunu sanmıyorum. Bir de Başlat Ekranı gelmedi az önce iki kere.Ben twitter kullanmıyorum ama herhangi bir donma veya kilitlenme sorunu yaşamadım..
abi senin 930 kendini kaybetmeye başlamış , Microsoft sana da bi 950 yollar mı acep ?Twitter'la alakalı olduğunu sanmıyorum. Bir de Başlat Ekranı gelmedi az önce iki kere.
yükleniyor yazısı yine çıkmaya başladı bir önceki yapıda bu kadar yoktu keşke önceki yapı gibi olsa onda da pil ısınıyordu ayrı bir şey ama takılmalar var, demin şey başıma geldi bir kaç uygulama yeni kurduğunuzda tüm uygulamalar listesinde en üstte gösteriliyor ya o varken ekranı sağa sola kaydırırken donuyordu resmen yeni gelenleri en üstten kaldırınca sorun çözüldü ama önceki yapıda bunlar yoktu belki oturması gerekiyor diye bekliyorum düzelmezse geri bildirimlere başlıyacağımTwitter'la alakalı olduğunu sanmıyorum. Bir de Başlat Ekranı gelmedi az önce iki kere.
abi twitterda olabilir problem. ben 8. yapı zamanında ya aynı sorunu yaşadım ya da albümlere girip resme tıkladığımda yaşamışstım o tarz bir donmayı.Twitter'la alakalı olduğunu sanmıyorum. Bir de Başlat Ekranı gelmedi az önce iki kere.
Bütün insider sürümlerini kullandım ama telefonum ilk defa kilitlendi. Twitter'da resim eklemek için galeri butonuna tıkladığımda anda telefon yükleniyor ekranında kilitlendi kaldı. Tek çözüm yolu da soft reset oldu.
Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu?
Sıfırladıktan sonra Gözatma ekranı çalışmıyor.Güncelledim yine aynı.çözümü varmı yoksa herkeste mi böyle
Bende son göz atma güncellemesinden beri hiç çalışmıyor
mTalk'tan 920 gönderdi