şuan kontrol ettim günlere ayrılmış şekilde kontrol edip istediğim geçmişteki linke tıklayarak o sayfaya gidebiliyorum yani sorunsuzEdge de geçmişi görebilen var mı? Ben geçmşi görmek istediğimde donuyor sonra tarayıcıdan atıyor.
Eskiden bende de öyleydi. Göz atma geçmişini temizleyince düzeldi.Edge de geçmişi görebilen var mı? Ben geçmşi görmek istediğimde donuyor sonra tarayıcıdan atıyor.
güncellendi ama kulaklığı takmama rahmen ekolayzır ayarları gelmiyor onu geçtim önceden telefonu ters döndürünce sesize alma ayarıda gitmiş farklı yeremi taşınacak acaba neyse zamanla göreceğizSes güncellendi. Yeni adı "Ekolayzer" oldu ve Windows 10 görünümüne kavuştu.
Teşekkür ederim düzeldi(gerçi bana da göz atma geçmişi lazımdı ama )Eskiden bende de öyleydi. Göz atma geçmişini temizleyince düzeldi.
)Edge de geçmişi görebilen var mı? Ben geçmşi görmek istediğimde donuyor sonra tarayıcıdan atıyor.
Edge de geçmişi görebilen var mı? Ben geçmşi görmek istediğimde donuyor sonra tarayıcıdan atıyor.
Teşekkür ederim düzeldi(gerçi bana da göz atma geçmişi lazımdı ama )
Lumia 820 mobil etkin nokta, ekran kapanınca artık kesilme olmuyor,hadi ms olacak bu iş)

Hepsinin kurulmasına izin verip, sonra sileceksiniz. Başka çaresi yok.8.1'den 14. yapıya yükselttim sonra da dünkü gelen yapıyı kurdum ardında da telefonu sıfırladım ve şuan en sinir olduğum mağaza güncellemelerini yüklenmesini bekliyorum![]()
Yav o değil şu romun içinde ön yüklü gelen uygulamaları güncellemeden telefondan siliyorum ama içine tükürdüğümünün sistemi tekrar bulup onları yüklüyor gel de çıldırma![]()
Sıfırladoktan sonra tekrar dene hala olmadıysaGüncelleştirmeler İndiriliyor 0% şeklinde kaldı cihazı kapa aç yaptım ama 2 saate yakın bu şekilde ne yapmak lazım acaba ?
Keşke şu romu düzenleme şansımız olsaHepsinin kurulmasına izin verip, sonra sileceksiniz. Başka çaresi yok.
yakında o da olacak.Keşke şu romu düzenleme şansımız olsa
Sadece o kaldı.Ms telefon numarama doğrulama kodunu göndermiyor sorun mu var ?
Ekran win10 arayüzüne güncellenmedi mi