Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
647mb ama sadece hata giderme ve performans mi ? Sinir bozucu durum. Umarim bi cok hata düzelmiştir.

enessrsy

enessrsy

Üye
Yükleniyor inşallah yine 8.1'e dönmek zorunda kalmam

gkhntlbs

Üye
Yenilik yokmu acaba?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sim de parola olduğunda ilk çıkan kısımda girmeyince daha sonra tekrar girme kısmı var mı ayarlardan baktım hiç bir şekilde bulamadım ben bildirimler kısmında oin girin diyor ama uçak moduna aldım tekrar normale aldım yine parola girme ekranı gelmedi windows 10 da aslında bu da bir eksik

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
şunca gelişmenin yanında birde bu güncelleme yükleme olayını hızlandırsalardı süper olurdu , indirmek bi dert , yüklemeye hazırlanmak bi dert , çarkları geçmek bi dert sonraki adımlar apayrı bi dert... birde hiç utanmadan "beklediğinize değecek" diyor. değsin tabii 1 saat oldu:angry:

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29 ve skynet

skynet

Üye
Pc içinde güncelleme geldi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Performans nasıl?

alaca61

Üye
%23te kaldı bir saatir

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Performans nasıl?

@papakudioflu performans iyileştirmeleri var demiş ama yükleyemedik daha bekliyoruz.az sonra gelir ilk yorumlar.hiç yapmayan telefon bugün iki defa reset attı.daha önceki iki yapı gelmeden önce de böyle yapmıştı.yeni yapı geleceği gün sapıtıyor benim cihaz :)

serinaga

serinaga

Üye
Yükleyen var mı ?

Raskoln

Raskoln

Üye
slow yada fast olarak yüklemenin bir farkı var mı? Hangisini yüklemeliyiz?

alaca61

Üye
Arkadaşlar wifiye bağlanamadığında hücreselden indir seçeneği varmı aradaım bulamadım

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
ben yükledim performans aynı gibi. hatta mesajlaşma bende geç açılmaya başladı da oda güncelleme ile düzelir herhalde...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Raskoln
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
System X

System X

Üye
bakalım bu sefer neyi bozmuşlar :)

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan, .BlueTR, dark_13 ve 2 diğerleri

alaca61

Üye
14.yapıyı direkt indirdi wifiden şimdi wifiye bağlı1daati geçti%23hala

gkhntlbs

Üye
arama engelleme yi nasıl yapıyoruz?=

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
performans farkını yüksek seviye cihazlarda fark etmek pek mümkün değil ama 1gb ya da 512mb ramli cihazlarda fark varsa daha iyi anlaşılır

Üst Alt