Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Windows 10 Mobile güncellemesi bazı Lumia 640 ve Lumia 640 XL cihazlar için yayınlanmış. İtalya'da ise TIM adlı operatörün de Windows 10 Mobile güncellemesini başlattığı belirtiliyor. Haberler teyit edilince konu açılacak.

@Sensation @bulutsuzgece

Düzeltme: Windows 10 Mobile güncellemesi Lumia 640 LTE RM-1072 modeline verilmiş. Dual sim versiyonu Lumia 640 XL için henüz bir güncelleme yok.
Bendeki RM-1032 demek ki daha var.

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Rm kodlarına nereden bakıyoruz

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 10 Mobile ișletim sistemli Lumia kullanım kılavuzu

• Beğen
Tepkiler: ceza87
Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Rm 1072 güncelleme yok

paxera

paxera

Üye
Windows 10 Mobile güncellemesi bazı Lumia 640 ve Lumia 640 XL cihazlar için yayınlanmış. İtalya'da ise TIM adlı operatörün de Windows 10 Mobile güncellemesini başlattığı belirtiliyor. Haberler teyit edilince konu açılacak.

@Sensation @bulutsuzgece

Düzeltme: Windows 10 Mobile güncellemesi Lumia 640 LTE RM-1072 modeline verilmiş. Dual sim versiyonu Lumia 640 XL için henüz bir güncelleme yok.

lumia 640
rm-1072_1046 kullanıyorum bu dediğiniz şeyin olabilmesi için tekrar 8.1 e mi dönmem gerekiyor zira insider programında yeni bir güncelleme yok

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
lumia 640
rm-1072_1046 kullanıyorum bu dediğiniz şeyin olabilmesi için tekrar 8.1 e mi dönmem gerekiyor zira insider programında yeni bir güncelleme yok
Dostum ben baktım boşuna geri dönme şu an güncelleme yok.

• Beğen
Tepkiler: paxera
BaySerkan

BaySerkan

Üye
Başka ülke varyantına Nawifirm'den bakabiliyormuyuz malum telefon artık Nokia değil

braayn

braayn

Üye
şimdi elimde 950 XL olsaydı OTG özelliği açık olacak mıydı ?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Windows 10 tanıtım klavuzu

volumezoom

volumezoom

Üye
peki 950 XL üzerinde fu ll win 10 mobile mi var ?

Aslında şuan insider üzerinde olan sürüm var ancak bazı özellikler şuan için windows 10 la gelmeyen modellere açık olmayabilir.

mTalk'tan gönderildi

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Orange'ın sızan tarihi yanlış çıktı sanrım :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Haritalar(4.1511.3161.0 > 4.1512.3450.0) güncellendi.

SLH.55

SLH.55

Üye
Müzik uygulaması güncelledik'den sonra kulaklıkla dinlediğimde sapıtıyor. Yarıda durduruyor müziği. Başlat dediğimde sesi dışarı veriyor. Sizde de aynı şekilde mi ?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Müzik uygulaması güncelledik'den sonra kulaklıkla dinlediğimde sapıtıyor. Yarıda durduruyor müziği. Başlat dediğimde sesi dışarı veriyor. Sizde de aynı şekilde mi ?
benzer sıkıntılar yaşıyorum.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar 4.5g hat alınca internet ayarları gitti sms atıyorum turkcell'de karşı taraftan yapamıyorun bir sorun var diyor 532 yi arayın falan acaba windows 10 da turkcell'li biri hücresel veri sim ayarları kısmından internet erişim adı bilgilerini paylaşır mı benimle

Son düzenleme:
Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
arkadaşlar 4.5g hat alınca internet ayarları gitti sms atıyorum turkcell'de karşı taraftan yapamıyorun bir sorun var diyor 532 yi arayın falan acaba windows 10 da turkcell'li biri hücresel veri sim ayarları kısmından internet erişim adı bilgilerini paylaşır mı benimle
Benimki 8.1 nasıl oluyorsa yapayım bendede 4.5G var.Nasıl bilgileri paylaşabilceğimi yazarsan yardımcı olabilirim.

Üst Alt