Sadece müzik değil, telefon, whatsapp, ooVoo Video call, MixRadio@Sensation bu arada Aksesuarlar uygulamasına yeni güncellemeden sonra kulaklık takıldığında Groove Müzik uygulamasını başlatma seçeneği gelmiş.
kulaklığı taktıktan sonra geliyor ayarı14.yapıyı yükledikten sonra reset yapmıştım device hub güncellemesi gelmesine rağmen ekstralar da görünmüyor? Neyini güncellemişler sıfırlayınca kaybolduktan sonra. ☺
kulaklık takınca müzik başlatma yok bende
kaç kez sıfırladım ben bile sayısını unuttum.Sıfırlama yaparsanız, büyük bir ihtimal düzelecektir.
uygulama menüsünde gözükmüyor bende ayarlarda da yok anlamadım nereye gitti uygulama girdim bir defa çıkınca bir daha bulamadım

ben mağazadan bakıyorum da yok orada da güncellenmiş hali gözükmüyor ama bluetooth kulaklık ayarını yapmıştım ben o bağlanınca bildirim gelecek oradan belki girebilirimTelefondan mağazada cihaz merkezi uygulamasını arattım . Aç butonuna tıklayınca güncellemeyi tamamlamak için yeniden başlat diye bir uyarı geldi . Tamam dedim yeniden başlattı telefonu ama hala yok![]()
ben mağazadan bakıyorum da yok orada da güncellenmiş hali gözükmüyor ama bluetooth kulaklık ayarını yapmıştım ben o bağlanınca bildirim gelecek oradan belki girebilirim
bende anca eski yöntem lumia pusher kurup oradan bu uygulamayı tıklayıp mağazadan bulabildim ismini kendim yazınca bulmuyor nedense bu şekilde açabildim sorunsuzŞu anda mağazadan aç'a tıklayıp tekrar denedim girdi aksesuarlara . Ama uygulama menüsünde hala yok .
ben iki gün önce vodafone'dan turkcelle geçtim.internet konusunda fark hissediliyor gerçektendebende anca eski yöntem lumia pusher kurup oradan bu uygulamayı tıklayıp mağazadan bulabildim ismini kendim yazınca bulmuyor nedense bu şekilde açabildim sorunsuz
edit: bu arada pazartesi günü 4.5 turkcell hattı alacağım ücretsiz 1gb internet hediyeli, bakalım nasıl çekim gücü olsun diğer şeyler falan şuan bazen sesin karşıya gitmeme sorunu var, bu sorun devam edecek mi normalde donanımla ilgili oluyor ama bazen sim kartın kesilmesi ile ilgili olabiliyor
Fall 2015 diyor ben sonbaharda büyük bi güncelleme göremedim kışa girdik ne gelmez sonbahar güncellemesiymiş. Acaba Avustralya takvimine göre mi çalışıyor bu adamlar hep ters oluyorAslında büyük bir güncelleme demek yetmez. Windows 10 masaüstü sürümünün aynısı olacak Windows 10 Mobile fotoğraflar uygulaması. Buna kaydedilen konuma göre otomatik albüm oluşturma, otomatik geliştirme gibi tüm yetenekler dahil olacak.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Onların Fall 2015 diye belirttikleri tarih Aralık-Ocak-şubat dönemini kapsayan kış mevsimi. Bizde artık genelde mevsimler çeyrek dönemlerle karıştırılır oldu.Fall 2015 diyor ben sonbaharda büyük bi güncelleme göremedim kışa girdik ne gelmez sonbahar güncellemesiymiş. Acaba Avustralya takvimine göre mi çalışıyor bu adamlar hep ters oluyor![]()
Edge uygulama olarak ne zaman güncellenecek?Bu gece Groove Müzik ve Filmler ve TV uygulamaları için yeni güncelleme gelecek desem![]()
fark var ya, zaten şuan ben turkcell kullanıyorum da bakalım 4g de hızı nasıl olacak onu şuan test etme şansım tabiki yok ama zamanı gelince göreceğizben iki gün önce vodafone'dan turkcelle geçtim.internet konusunda fark hissediliyor gerçektende
Gabe bu aralar çok sessiz biri şu adamı dürtsün