Evet az önce birkaç mesaj sunucu tarafındaki bir işlem esnasında gitmiş oldu durum adına kusura bakmayın sizin mesajınızın gittiğini gördüğüm için belirtmek istedim. Tekrar yazabilirsiniz.Olmaz mı demin ses ettim
Ama mesajım yok olmuş alla alla
Evet az önce birkaç mesaj sunucu tarafındaki bir işlem esnasında gitmiş oldu durum adına kusura bakmayın sizin mesajınızın gittiğini gördüğüm için belirtmek istedim. Tekrar yazabilirsiniz.
PC de artık 10586.29 oldu.Sorun değil bende edge sapıttı sandım. Bu arada pc ye de bir kaç güncelleme geldi
Onun dönüşü sıkıntı oluyo beL 525 hard reset falan atmadan direk Wp 10 güncelledim şuan sıkıntısız kullanıyorum
Çok uğraştığım için biliyorum.
Sakın yazılımla çok oynama sonra sadece ncs ile flash atman gerekir.
Yok normal kullanırken oluyorşarj aletiyle ilgili olabiliyor dışarıdan şarj aleti aldığımda şarj aleti takılıyken bana da oluyordu
yazı fontu büyüklüğü ayarlama gelmiş ama ben değiştiremedim font büyüklüğünü.çalışmıyor gibi sankiwhatsapp güncelemem almış varmı bir yenilik?
Navifirm muhtemelen Microsoft tarafından beslenmediği için yeni romlar eklenmiyor olabilir.@bulutsuzgece Abi çok ilginç navifirm de hala cyan var 525 e. Neden hala denim koymadılar bilmiyorum çok sinir bozucu. Cyan a geöip denim kurup aonra işini yapabiliyorsun saçma saçma![]()
Bu ay içerisinde zaten final gelecek yani daha doğrusu gelmeli artık !!!daha yeni açtım hareketlilik görünce Final mi geliyor ?
final geliyor tabi ki ama orada şey söyleniyor galiba anladığım kadarı ile model bazlı ayrım olmayacak bir ara söylenmişti ya operatörleri iptal edip ms tüm modellere aynı anda tek elden güncelleme verecek söylenmişti bunu tekrar dile getirdi Terry Myerson galiba bu gerçek olacak inş. öyle olurdaha yeni açtım hareketlilik görünce Final mi geliyor ?