Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
Bunu gören oldu mu?

erhanercan

erhanercan

Üye
Olmaz mı demin ses ettim :)
Ama mesajım yok olmuş alla alla

Ozan

Ozan

Admin
Olmaz mı demin ses ettim :)
Ama mesajım yok olmuş alla alla
Evet az önce birkaç mesaj sunucu tarafındaki bir işlem esnasında gitmiş oldu durum adına kusura bakmayın sizin mesajınızın gittiğini gördüğüm için belirtmek istedim. Tekrar yazabilirsiniz.

erhanercan

erhanercan

Üye
Evet az önce birkaç mesaj sunucu tarafındaki bir işlem esnasında gitmiş oldu durum adına kusura bakmayın sizin mesajınızın gittiğini gördüğüm için belirtmek istedim. Tekrar yazabilirsiniz.

Sorun değil bende edge sapıttı sandım. Bu arada pc ye de bir kaç güncelleme geldi

cadde19

cadde19

Üye
Acaba bugün bir gelişme mi olacak?
Ms bizi utandırsa finalde Otg ve bildirim ışığı gibi özellikleri verse ne olurdu.
Tamam tamam kızmayın çok şey istedim. :)

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
facebook beta ve whatsapp güncellendi

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
emz

emz

Üye
L 525 hard reset falan atmadan direk Wp 10 güncelledim şuan sıkıntısız kullanıyorum
Onun dönüşü sıkıntı oluyo be :D Çok uğraştığım için biliyorum. :) Sakın yazılımla çok oynama sonra sadece ncs ile flash atman gerekir.

@bulutsuzgece Abi çok ilginç navifirm de hala cyan var 525 e. Neden hala denim koymadılar bilmiyorum çok sinir bozucu. Cyan a geöip denim kurup aonra işini yapabiliyorsun saçma saçma :hmmm

gkhntlbs

Üye
whatsapp güncelemem almış varmı bir yenilik?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
@bulutsuzgece Abi çok ilginç navifirm de hala cyan var 525 e. Neden hala denim koymadılar bilmiyorum çok sinir bozucu. Cyan a geöip denim kurup aonra işini yapabiliyorsun saçma saçma :hmmm
Navifirm muhtemelen Microsoft tarafından beslenmediği için yeni romlar eklenmiyor olabilir.

• Beğen
Tepkiler: emz

skynet

Üye
Peki güncel romu başka yerden edinme şansımız var mı

• Beğen
Tepkiler: gardi
Murat Alper

Murat Alper

Üye
bu hafta yeni yapı gelirmi :hmmm

goggo

goggo

Üye
insider slow u yüklesem windows 10 geldiğinde otomatik olarak güncelleyebilir miyim arkdaşlar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Telefon uygulamasına gelen güncellemeden sonra tuşlama esnasındaki kasma yok denecek kadar az . Demek ki isteyince oluyormuş .

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Resmi güncelleme mi geliyor? @papakudioflu

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
daha yeni açtım hareketlilik görünce Final mi geliyor ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
daha yeni açtım hareketlilik görünce Final mi geliyor ?
final geliyor tabi ki ama orada şey söyleniyor galiba anladığım kadarı ile model bazlı ayrım olmayacak bir ara söylenmişti ya operatörleri iptal edip ms tüm modellere aynı anda tek elden güncelleme verecek söylenmişti bunu tekrar dile getirdi Terry Myerson galiba bu gerçek olacak inş. öyle olur

Üst Alt