Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
LG Lancet, Microsoft Lumia 550, Microsoft Lumia 950 ve Microsoft Lumia 950 XL artık Insider güncellemelerine dahil. Şu andan itibaren 10.0.10586.29 güncellemesini alabiliyorlar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada Yapı 10.0.10586.29 güncellemesinde cihaz sıfırlayan oldu mu acaba.

serinaga

serinaga

Üye
13. ve 14. yapıda bir hata da bildirim panelinden Bluetooth a uzun basınca Bluetooth ayarlarına yönlendirme yapmıyor.

Şimdi denedim, gayet güzel yönlendiriyor ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

serinaga

serinaga

Üye
Ben güncellemeden sonra cihazımı(1520)sıfırladım,neden sordun ki acaba?

Bende daha önce sormuştum ama cevap alamamıştım, nasıl bir sıkıntı var mı sıfırlamadan sonra ? Benim L1520 'de ufak tefek sıkıntılar çıkmaya başladı da (Birkaç defa resetledi, bazen sanki takılma yapıyor gibi, ses bazen cızırtılı çıkıyor vs.) ...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
13. ve 14. yapıda bir hata da bildirim panelinden Bluetooth a uzun basınca Bluetooth ayarlarına yönlendirme yapmıyor.
Ben de gayet normal(1520).
Bende sordum ama cevap alamamıştım, nasıl bir sıkıntı var mı sıfırlamadan sonra ? Benim L1520 'de ufak tefek sıkıntılar çıkmaya başladı da ...

Ne gibi bir sıkıntı,ben de şuan her şey normal..

serinaga

serinaga

Üye
Ben de gayet normal(1520).

Ne gibi bir sıkıntı,ben de şuan her şey normal..

Birkaç defa resetledi, bazen sanki takılma yapıyor gibi, ses bazen cızırtılı çıkıyor vs ...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Birkaç defa resetledi, bazen sanki takılma yapıyor gibi, ses bazen cızırtılı çıkıyor vs ...

Bi dakika,bende de 2-3 defa resetledi ben power tuşuna basmışımdır dedim önemsemedim.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye

bende sıfırladım da resetleme şükür daha olmadı . Ama alarmlarda sabahları cazur cuzur ötüyor :)

mrtaksy

Üye
Bende sıfırladım şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım gayet stabil gayet akıcı bir deneyim var hastasıyım Lumia 920

Sent from mTalk

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bende resetleme ve bahsettiğiniz ses sorunu yok |920|
Bu arada hiç sıfırlamadım çünkü gerek yok

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Telefon(1.10.23004.0 > 2.12.2002.0) güncellendi.
Kişiye uzun basınca ayrıntılarda görüşme süresi yoktu, o eklenmiş. Başka bir yenilik göremedim. Tuşlama hâlâ gecikmeli ve Türkçe algılayamıyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: flutewoddy, Esendağlı ve mami_61_29
braayn

braayn

Üye
Microsoft Telefon(1.10.23004.0 > 2.12.2002.0) güncellendi.
Kişiye uzun basınca ayrıntılarda görüşme süresi yoktu, o eklenmiş. Başka bir fark göremedim. Tuşlama hâlâ gecikmeli ve Türkçe algılayamıyor.
1520'de tuş takımı çok küçülmüş eskisi daha güzeldi.Bu MS tasarım namına bir şey biliyorsa ben birşey bilmiyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
1520'de tuş takımı çok küçülmüş eskisi daha güzeldi.Bu MS tasarım namına bir şey biliyorsa ben birşey bilmiyorum
Phablet cihazlara klavye boyutlandırma gelmişti. Senin klavye ayarından olabilir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sıfırlamaya şu nedenle sordum;
Windows 10 Mobile Yapı 10586.29 güncellemesinin blogdaki açıklamalarında "Map rendering on update" diye bir ibare var. Bunu ne için söylemişler çözemedim. Güncelleme sırasında harita görüntüleme demiş ama ya ben yanlış anladım ya da bu özellik çalışmıyor. Çünkü güncelleme sırasında Haritalar açılınca güncelleme duruyor. Acaba dedim güncelleme ekranı için yeni bir ekran mı getirdiler? Windows 10 yükleme ekranı gibi bir şey. O yüzden sıfıtlamadan sonrayükleme ekranında yine çarklar mı geliyor yoksa bir değişiklik var mı?

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Sıfırlamaya şu nedenle sordum;
Windows 10 Mobile Yapı 10586.29 güncellemesinin blogdaki açıklamalarında "Map rendering on update" diye bir ibare var. Bunu ne için söylemişler çözemedim. Güncelleme sırasında harita görüntüleme demiş ama ya ben yanlış anladım ya da bu özellik çalışmıyor. Çünkü güncelleme sırasında Haritalar açılınca güncelleme duruyor. Acaba dedim güncelleme ekranı için yeni bir ekran mı getirdiler? Windows 10 yükleme ekranı gibi bir şey. O yüzden sıfıtlamadan sonrayükleme ekranında yine çarklar mı geliyor yoksa bir değişiklik var mı?
şef güncelleme olarak sistem güncellemesinden değilde normal harita güncellemeseinden bahsediyor olabilir mi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şef güncelleme olarak sistem güncellemesinden değilde normal harita güncellemeseinden bahsediyor olabilir mi ?
Ben de harita güncellemesinden bahsediyorum. Haritalar güncellenirken haritaları açarsan güncelleme duruyordu, yine duruyor. Değişiklik yok yani

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
yanlış hatırlamıyorsam bu tweaklar bölümünde tweak i açınca haritayı sd ye yükleme seçeneği geliyordu. Bende tweak filan yok. Ama yinede haritayı sd ye atabiliyorum. Bu ne zaman geldi acaba ?

Üst Alt