mami_61_29
Üye
13. ve 14. yapıda bir hata da bildirim panelinden Bluetooth a uzun basınca Bluetooth ayarlarına yönlendirme yapmıyor.
Bende yapıyor l820
mTalk'tan gönderildi
13. ve 14. yapıda bir hata da bildirim panelinden Bluetooth a uzun basınca Bluetooth ayarlarına yönlendirme yapmıyor.
Ben güncellemeden sonra cihazımı(1520)sıfırladım,neden sordun ki acaba?Bu arada Yapı 10.0.10586.29 güncellemesinde cihaz sıfırlayan oldu mu acaba.
Ben güncellemeden sonra cihazımı(1520)sıfırladım,neden sordun ki acaba?
Ben de gayet normal(1520).13. ve 14. yapıda bir hata da bildirim panelinden Bluetooth a uzun basınca Bluetooth ayarlarına yönlendirme yapmıyor.
Ne gibi bir sıkıntı,ben de şuan her şey normal..Bende sordum ama cevap alamamıştım, nasıl bir sıkıntı var mı sıfırlamadan sonra ? Benim L1520 'de ufak tefek sıkıntılar çıkmaya başladı da ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Ben de gayet normal(1520).
Ne gibi bir sıkıntı,ben de şuan her şey normal..
Bi dakika,bende de 2-3 defa resetledi ben power tuşuna basmışımdır dedim önemsemedim.Birkaç defa resetledi, bazen sanki takılma yapıyor gibi, ses bazen cızırtılı çıkıyor vs ...
bende sıfırladım da resetleme şükür daha olmadı . Ama alarmlarda sabahları cazur cuzur ötüyorBirkaç defa resetledi, bazen sanki takılma yapıyor gibi, ses bazen cızırtılı çıkıyor vs ...

1520'de tuş takımı çok küçülmüş eskisi daha güzeldi.Bu MS tasarım namına bir şey biliyorsa ben birşey bilmiyorumMicrosoft Telefon(1.10.23004.0 > 2.12.2002.0) güncellendi.
Kişiye uzun basınca ayrıntılarda görüşme süresi yoktu, o eklenmiş. Başka bir fark göremedim. Tuşlama hâlâ gecikmeli ve Türkçe algılayamıyor.
Phablet cihazlara klavye boyutlandırma gelmişti. Senin klavye ayarından olabilir.1520'de tuş takımı çok küçülmüş eskisi daha güzeldi.Bu MS tasarım namına bir şey biliyorsa ben birşey bilmiyorum
1520'de tuş takımı çok küçülmüş eskisi daha güzeldi.Bu MS tasarım namına bir şey biliyorsa ben birşey bilmiyorum
sol attaki rakamlara basılı tutup Ayarlara bastıktan sonra diğer klavye ayarlarından klavye boyutunu değiştiriyoruz...Phablet cihazlara klavye boyutlandırma gelmişti. Senin klavye ayarından olabilir.
şef güncelleme olarak sistem güncellemesinden değilde normal harita güncellemeseinden bahsediyor olabilir mi ?Sıfırlamaya şu nedenle sordum;
Windows 10 Mobile Yapı 10586.29 güncellemesinin blogdaki açıklamalarında "Map rendering on update" diye bir ibare var. Bunu ne için söylemişler çözemedim. Güncelleme sırasında harita görüntüleme demiş ama ya ben yanlış anladım ya da bu özellik çalışmıyor. Çünkü güncelleme sırasında Haritalar açılınca güncelleme duruyor. Acaba dedim güncelleme ekranı için yeni bir ekran mı getirdiler? Windows 10 yükleme ekranı gibi bir şey. O yüzden sıfıtlamadan sonrayükleme ekranında yine çarklar mı geliyor yoksa bir değişiklik var mı?
Ben de harita güncellemesinden bahsediyorum. Haritalar güncellenirken haritaları açarsan güncelleme duruyordu, yine duruyor. Değişiklik yok yanişef güncelleme olarak sistem güncellemesinden değilde normal harita güncellemeseinden bahsediyor olabilir mi ?