Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Youtube un kendi sitesinde çalışmıyor sanırım

Youtube kaynaklı site ve url'lerde çalışmıyor, yani bing arama motoru üzerinden çıkan sonuçlar, youtube dahil kaydetme seçeneği geliyor, ancak google arama motoru üzerinden çıkan sonuçlarda kaydetme seçeneği gelmiyor maalesef. Dikkat ederseniz yukarıda paylaşılan tüm resimlerde hep bing arama motoru ile arama yapılmış, Yani Edge default arama motorunu bing yapın, tüm videoları kaydetme seçeneği geliyor ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Son düzenleme:

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Lumia 925 kamerası renkleri çok kötü çekiyor varmı önerdiğiniz bir lens arkadaşlar resim çekesim gelmiyor artık bu ne yaw

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Lumia 950 ye bakıyorum manyak fotoğraf çekiyor bizimki tırtladı donanımsal değil yazılımsal bir sorun sanırım. Donanımsal olsaydı 8.1 de de kötü çekerdi.

cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar bugün birşey farkettim,
W10 slow yapıda iken Outlook tan 300 mb bir video göndermem gerekti ancak en fazla 25 mb gönderebilirsiniz demişti ve göndermemişti.
Ama şu anda 8.1 de 300 mb video gönderdim rahatlıkla ve hiç sıkıntı yaşamadım .
Final çıkana kadar devam 8.1 e.

TuncayO

Üye
Arkadaşlar L920 güncelleme yaparken şarzım bitti %65 falandı. Şimdi telefonda çarklar ve hemen ardından mutsuz yüz ifadesi çıkıyor. Yapabileceğim bir şey var mı? Yoksa servise mi götürmeliyim.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar L920 güncelleme yaparken şarzım bitti %65 falandı. Şimdi telefonda çarklar ve hemen ardından mutsuz yüz ifadesi çıkıyor. Yapabileceğim bir şey var mı? Yoksa servise mi götürmeliyim.
Şarj kablosunu kontrol ediniz..
Eğer aynı telefona uygun başka bir şarj kablosu var ise onu kullanınız..
Uzun süre şarj da kalsın..

Sonra da tuş kombinasyonlarıyla yeniden başlamasını sağla
/
Ses kısma ve güç tuşlarına aynı anda basın ve 10-15 saniye basılı tutun.
Titreşimi hissettiğinizde tüm tuşları bırakın ve hemen ardından ses kısma tuşuna tekrar basın (Ekranda ünlem çıkana kadar).
Ünlem işareti göründüğünde, sırasıyla tek tek şu 4 düğmeye basın. Ses açma - Ses kısma - Güç - Ses kısma. (Telefon yeniden başlayıp çarklara geçecektir)
/
Şimdilik aklıma gelen bunlar..
Bu arada gece saat 24 sıralarında telefonu şarjdan çektim.. Yani %100 iken..
Şu an itibariyle telefonun şarj göstergesi % 88 durumda..
Şunu da belirtmek isterim.. telefonu pek kullanmadım.. bir kaç internet gezintisi, bir kaç konuşma hepsi bu ve gece uçak modunda idi..
Bir önceki güncellemeye göre pil durumu daha da iyi olmuş..

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 950 için güncellenen Windows Device Recovery Tool yeni bir firmware güncellemesi gösteriyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

csH

csH

Üye
Lumia 950 için güncellenen Windows Device Recovery Tool yeni bir firmware güncellemesi gösteriyor.

Belki de bildirim ışığını etkinleştirecek güncellemedir

braayn

braayn

Üye

ben uygulamayı güncelleyeyim dedim karma değer hatası verdi

emz

emz

Üye
Arkadaşlar L920 güncelleme yaparken şarzım bitti %65 falandı. Şimdi telefonda çarklar ve hemen ardından mutsuz yüz ifadesi çıkıyor. Yapabileceğim bir şey var mı? Yoksa servise mi götürmeliyim.ı
Aynı sıkıntı benim başıma geldi 525 de. Ne o tuş kombinasyonuyla Hard reset soft reset hiçbiri düzeltmiyor. Hep siyah ekrana üzgün surat çıkıyor. Ben Ncs İle 8.1 kurdum tek yolu buydu. 525 de wprt lsrt wm 10 kurunca tanımıyordu. Microsoft sağolsun bir tek 525 tanınmıyor o yazılımlarla. Wprt ve lsrt ile taşırsa sıfırlayın yoksa Ncs İle flash atın sorun çözülür:)

erhanercan

erhanercan

Üye
Zil sesi atanmıyor mu eklediğim mp3 leri görmedi yoksa sadece bende mi

symbianbelle

symbianbelle

Üye
13. ve 14. yapıda bir hata da bildirim panelinden Bluetooth a uzun basınca Bluetooth ayarlarına yönlendirme yapmıyor.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Arkadaşlar bugün birşey farkettim,
W10 slow yapıda iken Outlook tan 300 mb bir video göndermem gerekti ancak en fazla 25 mb gönderebilirsiniz demişti ve göndermemişti.
Ama şu anda 8.1 de 300 mb video gönderdim rahatlıkla ve hiç sıkıntı yaşamadım .
Final çıkana kadar devam 8.1 e.
olmaması lazım işletim sistemi ile alakalı bir durum değil o ama yine de gönderdim diyorsanız bişey diyemem tabi.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

• Beğen
Tepkiler: ceza87, dücane ve 4MaGuS
sahanemir

sahanemir

Üye
Kendi şarzı ile şarz yapıyorum sorun yok kablosunu değiştiriyorum yavaş şarz uyarısı veriyor ,kablolar da çok farkediyor bilginize..

Üst Alt