İşlemcinin 2 ekrana farklı görüntüyü yansıtmayı desteklemesi gerekli diye biliyorum.Miracast dongle üzerinden Continuum özelliğinin çalıştığı biliniyor. Bu iki cihazın da Miracast desteği var. Gelmeyecek diyemeyiz. Ayrıca Lumia 1520 ve Lumia 930'a gelme ihtimali olduğu söylenmişti.
Ne marka verdin ve nereden verdin ?Sırf bu yüzden birkaç gün önce bir adet miracast dongle siparişi verdim, eh, gelmemesi için bir sorun görmüyorum ben, umarım Ms. şaşırtmaz ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Yakında belli olur her şey fazla beklemeyiz. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan blog yazısında Continuum destekli yeni cihazlarının çok yakında çıkacağını belirtmişti Microsoft. Bu cihazlar da Lumia 750 veya Lumia 850 olacak.İşlemcinin 2 ekrana farklı görüntüyü yansıtmayı desteklemesi gerekli diye biliyorum.
Sırf bu yüzden birkaç gün önce bir adet miracast dongle siparişi verdim, eh, gelmemesi için bir sorun görmüyorum ben, umarım Ms. şaşırtmaz ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

:
durmasının bir sakıncası yok. Bir sure daha bekleyin. Bir sonraki yapıda kendisi kaldırılır zaten.@papakudioflu
Hocam ekstra bilgileri silelim mi ?

Hemen deniyorumYeni parlaklık ve renk profili uygulaması(diğer eklenenlere gidiyor):
Süs olsun diye duran Continuum (açılmıyor hiç):
Linkler:
Ekran:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Continuum:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yüklemek için dosya gezginini kullanın. 930 sahipleri Continuum uygulamasını deneyebilir belli olmaz açılır belki![]()

Açılmadı. Belki yeniden başlatma istiyordurHemen deniyorum![]()
O hangisi oluyor? Bende yok.Bir tek erişim noktası kaldı win10 arayüzüne sahip olmayan
İlk kurulumda soruyor sadece bana bunu. Ayarlarda da yerini bulamadım.