Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

versino2

versino2

Üye
Valla bende hiç yuklemedim win10 u ve artık 3 aralıkta bende yükleyeceğim :D

remzi33

remzi33

Üye
Bugün telefonda sorunlarla cebelleşiyorum. Vakıfbank Mobil Bankacılık uygulamasını açmayı başardığımı belirtmiştim üstteki mesajda. Ancak aktivasyon işleminin son safhasında hata alıyorum. "Mobil Bankacılık aktivasyon işleminiz başarılı bir şekilde gerçekleştirilememiştir. Lütfen daha sonra yeniden deneyin." şeklinde bir hata alıyorum. Defalarca kaldırıp yeniden yükledim ancak sonuca ulaşamadım. Vakıfbank müşt. hizmetlerini aradım. Uygulamanın telefonunuza yüklendiği sistemde görünmüyor kaldırın yeniden yükleyin diyor. Defalarca yaptım diyorum bişey diyemem diyor. Böyle bişey yaşayan yada nasıl halledeceğimi bilen biri var mı? Bu uygulama için telefonu sıfırladım bugün. Ama bi türlü olmadı. Akşamdan beri uğraşıyorum deli oldum artık

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Miracast dongle üzerinden Continuum özelliğinin çalıştığı biliniyor. Bu iki cihazın da Miracast desteği var. Gelmeyecek diyemeyiz. Ayrıca Lumia 1520 ve Lumia 930'a gelme ihtimali olduğu söylenmişti.
İşlemcinin 2 ekrana farklı görüntüyü yansıtmayı desteklemesi gerekli diye biliyorum.

braayn

braayn

Üye
Sırf bu yüzden birkaç gün önce bir adet miracast dongle siparişi verdim, eh, gelmemesi için bir sorun görmüyorum ben, umarım Ms. şaşırtmaz ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Ne marka verdin ve nereden verdin ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İşlemcinin 2 ekrana farklı görüntüyü yansıtmayı desteklemesi gerekli diye biliyorum.
Yakında belli olur her şey fazla beklemeyiz. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan blog yazısında Continuum destekli yeni cihazlarının çok yakında çıkacağını belirtmişti Microsoft. Bu cihazlar da Lumia 750 veya Lumia 850 olacak.

Muhtemelen bu iki cihaz da Snapdragon 410 yonga setine sahip olacak. Snapdragon 410'un destekleyip, Snapdragon 800'ün desteklemediği bir özellik olduğuna ihtimal vermiyorum.

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Sırf bu yüzden birkaç gün önce bir adet miracast dongle siparişi verdim, eh, gelmemesi için bir sorun görmüyorum ben, umarım Ms. şaşırtmaz ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Bende OTG desteği gelecek diye 8 ay önce OTG'li flash bellek almıştım :ehe :ehe

• Beğen
Tepkiler: dücane, Rock Ve Roll ve serinaga
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia Panorama uygulamasını Windows 10 Mobile cihazlara indirebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Gadgets uygulamasının taze taze Türkçe ekran görüntüleri :D

Yüklemek için:

Telefona atın ve dosya yöneticinden dosyayı bulun dokunun ve yükle deyin 1dk sonra bildirim gelicek konumu açın ve uygulamalar menüsünden Aksesuarlar uygulamasına girin.

Ekleme: Groove müziği otomatik aç yapınca çalışmıyor maalesef. Diğer uygulamalarda çalışıyor.

Yeni parlaklık ve renk profili uygulaması(diğer eklenenlere gidiyor):

Süs olsun diye duran Continuum (açılmıyor hiç) :D:

Linkler:
Ekran:
Continuum:

Yüklemek için dosya gezginini kullanın. 930 sahipleri Continuum uygulamasını deneyebilir belli olmaz açılır belki :D

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: sfgnrl, zaakaan, flutewoddy ve 3 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Geçtiğimiz günlerde, extralar + Bilgi uygulamasının yerine Gelişmiş Bilgiler uygulaması gelmişti. Şimdi de Lumia 950 ve Lumia 950 XL ile Device Hub (Cihaz Merkezi) uygulamasının yerine geçen Gadgets uygulamasının Appx dosyası paylaşıldı. dosyayı indirip Ayarlardan geliştirici modunu açarak dışarıdan uygulama yüklemeyi aktif edin. Daha sonra dosya yöneticisinden indirdiğiniz dosyaya tıklayın. Bir süre sonra bildirim merkezi uygulamanın yüklendiğinü gösteren bie bildirim alacaksınız.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: serinaga

skynet

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia telefonlarınıza Windows 8.1 RT veya Windows 10 yüklemek ister misiniz?

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yakında.....:ehe

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, zaakaan ve flutewoddy
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yeni parlaklık ve renk profili uygulaması(diğer eklenenlere gidiyor):

Süs olsun diye duran Continuum (açılmıyor hiç) :D:

Linkler:
Ekran:
Continuum:

Yüklemek için dosya gezginini kullanın. 930 sahipleri Continuum uygulamasını deneyebilir belli olmaz açılır belki :D
Hemen deniyorum :eller:

Bay H

Bay H

Üye
Yeni ses ayarlarının linki bu da (ekolayzer):

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, skynet, bulutsuzgece ve 1 kişi daha
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Interop unlock yapmış olanlar için mağazadan güncelleme almayan modlu Here Maps:

skynet

Üye
Bir tek erişim noktası kaldı win10 arayüzüne sahip olmayan

Üst Alt