Bruce Lee QQ
Üye
Hmmbence önümüzdeki haftayı bekle

Hmmbence önümüzdeki haftayı bekle

Android tarafından değil de İOS tarafından uygulamalar gelmesini çok istiyorum.En azından güvenlik açısındanProject Astoria geri geldi. Project Islandwood kullanıma açıldı. Gelsin artık şu uygulamalar
Microsoft o yüzden geçici olarak Project Astoria'yı lafa kaldırıp kararlar verip, kalitesiz Android çöp ve virüs yığını uygulama/oyunlarının olduğu platformu yerine İOS'u seçip destek verecek zaten.Android tarafından değil de İOS tarafından uygulamalar gelmesini çok istiyorum.En azından güvenlik açısından

Bende telefon şarjdayken el feneri açılmıyorBir değişiklik göremedim?{herkes için geçerliyse}
ayrıca yine şarjdayken odak ışığı da çalışmıyor. Sadece çekim yapıldığında flaş yanıp sönüyorhımm. ben de hiçbir sorun yok ama, cihaza göre değişebilir. Güncellemeyle alakalı. Düzeltirler.Bende telefon şarjdayken el feneri açılmıyorayrıca yine şarjdayken odak ışığı da çalışmıyor. Sadece çekim yapıldığında flaş yanıp sönüyor

Arkadaşlar Vakıfbank Mobil Bankacılık uygulaması yayınlanmış. Yükledim ama bende hiç açılmıyor. L930 cihazımda 10586.11 kullanıyorum. Uygulamayı kullanan arkadaşlar sonucu yazabilir mi acaba?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefonu sıfırladım ama yine açılmıyorAktivasyonu yaptım hemen, kullanabiliyorum. Sorun yok bende.

Sizce artık windows 10a geçip yeniliklerin tadına bakmalı mıyım yoksa wp 8.1 de mi kalmalıyım ?
Çünkü korkuyorum biraz. Yapı 1 i yükledikten sonra resmi sürüm gelene kadar yüklemeyeceğim demiştim. Şu an yapı 13teyiz artık kullanılabilir mi ne dersiniz ?
Aslında ben sabredip bu kadar beklemez tüm hatalara rağmen kullanır yenilikleri takip ederdim ama kullanamayacak kadar kötü olduğu için yanaşmadım. Ama artık sona gelindi çok merak ediyorum. Bu kadar bekledim bir hafta daha beklerim diye düşünüyorum eğer birşey çıkmazsa artık dayanamayıp yükleyecem herhâlde. 8.1den baya sıkıldım çünkü preview den beri kullanıyorumdostum bende 12 yapıya kadar kurmamıştım şuanda öyle çok çok hata yok 13.yapının slow ringini kur yada haftaya @papakudioflu un dediği gibi benden duymamış olun 3 aralık perşembe günü final gelebilir bekle derim ...

13.surumu şuan kursan en az 2 gün yabancılık çekersin finalde belki otg,kilit ekranı vb bir iki tane özellik gelir..Aslında ben sabredip bu kadar beklemez tüm hatalara rağmen kullanır yenilikleri takip ederdim ama kullanamayacak kadar kötü olduğu için yanaşmadım. Ama artık sona gelindi çok merak ediyorum. Bu kadar bekledim bir hafta daha beklerim diye düşünüyorum eğer birşey çıkmazsa artık dayanamayıp yükleyecem herhâlde. 8.1den baya sıkıldım çünkü preview den beri kullanıyorum![]()
Tamamdır dostum sağ olasın son yapıyı beklemek en mantıklısı olacak13.surumu şuan kursan en az 2 gün yabancılık çekersin finalde belki otg,kilit ekranı vb bir iki tane özellik gelir..
gelmeyecekmiş donanım desteklemiyormuş :SContinuum 950/950XL dışında 930/1520 ye gelir mi? Gelme ihtimali var mı?
Bugün kurdum kullanıyorum sıkıntı yokArkadaşlar Vakıfbank Mobil Bankacılık uygulaması yayınlanmış. Yükledim ama bende hiç açılmıyor. L930 cihazımda 10586.11 kullanıyorum. Uygulamayı kullanan arkadaşlar sonucu yazabilir mi acaba?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Haydaaaa 930 olaydı eyiydi yagelmeyecekmiş donanım desteklemiyormuş :S
Continuum 950/950XL dışında 930/1520 ye gelir mi? Gelme ihtimali var mı?
Miracast dongle üzerinden Continuum özelliğinin çalıştığı biliniyor. Bu iki cihazın da Miracast desteği var. Gelmeyecek diyemeyiz. Ayrıca Lumia 1520 ve Lumia 930'a gelme ihtimali olduğu söylenmişti.gelmeyecekmiş donanım desteklemiyormuş :S
Aynen Miracast kullanılabiliyor, inşallah olur valla harika olur.Miracast dongle üzerinden Continuum özelliğinin çalıştığı biliniyor. Bu iki cihazın da Miracast desteği var. Gelmeyecek diyemeyiz. Ayrıca Lumia 1520 ve Lumia 930'a gelme ihtimali olduğu söylenmişti.
Miracast dongle üzerinden Continuum özelliğinin çalıştığı biliniyor. Bu iki cihazın da Miracast desteği var. Gelmeyecek diyemeyiz. Ayrıca Lumia 1520 ve Lumia 930'a gelme ihtimali olduğu söylenmişti.