Aslında MS in city lense benzer bir çalışması var mıydı yoksa var mı tam emin değilim ama Cortana ile entegre çaışan bir uygulamaydı ya reklamdı seyrettim yada var ama ben hatırlamıyorum. Here lens gelirmi? bence gelir zaten uygulamanın alt yapısı bu platformda var neden silsin bulunsun bir kenarda der pek çok uygulamada olduğu gibi yarım yamalak verir. Yani İnstigram bile daha hala beta olduğuna göre ki 3 yıl falandır betada sanırım. bundanda pek bişi beklemiyorum ben.(ne komedi ama 3 yıllık beta süreci sadece 1 tane adam koysalar başına o bile bitirirdi şimdiye.).Here City Lens de windows 10 mağazasına gelir mi acaba?
Here City Lens de windows 10 mağazasına gelir mi acaba?
Lumia Beamer kullanıyorsanız Güncellemeyin
İşte bu çok iyi olmuş, lakin ne değişmiş hiçbir şey farketmedim ?
N'oldu ki ? Çalışmıyor mu ?
Nasıl resim atayabiliyoruz ben bulamadım resim seçimi yokBu arada göz atma güncellemesi ile çalışmaz duruma gelen glance bacround uygulamasının yerine artık sistemden aynı şekilde ayarlama yapılabiliyor.yalnız uygulama ile 4 resim seçebiliyorken sistem ise sadece bir resime izin veriyor.

Benden duymuş olmayın ama 3 Aralık'ta Windows 10 Mobile final güncellemesi yayınlanabilir!
Şimdi bir daha güncellendi ve yine kullanılamaz hale geldi. O yüzden kullanmak isteyen güncellemesin.Here Maps'in yeni aldığı güncelleme ile açılmama sorunu giderilmiş.
mTalk'tan gönderildi
Telefonunuz şarjdayken el fenerini açmayı dener misiniz?![]()
{herkes için geçerliyse}İnşallah sadece makyajlamazlar sistemiDaha önce bahsetmiştim RS1 üzerinde çalışmalar mevcut diye. Yavaş yavaş bu sürüme ait ilk bilgiler geliyor, aşağıda 10.0.10601 sürümünde bulunan ve evrensel uygulama olan hesap makinesinden bir görsel bulunmakta karşılaştırmalı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bilsem güncellemezdimLumia Beamer kullanıyorsanız Güncellemeyin

Lumia 640'ım yok ama Microsoft markalı ikinci nesil Lumia cihazlarda herhangi bir sorun oluşmadığını belirten arkadaşlar var. Bence yükleyin.Bilsem güncellemezdim
Lumia 640 için windows 10 önerirmisiniz?
Bilsem güncellemezdim
Lumia 640 için windows 10 önerirmisiniz?