Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Project Astoria geri geldi. Project Islandwood kullanıma açıldı. Gelsin artık şu uygulamalar
Android tarafından değil de İOS tarafından uygulamalar gelmesini çok istiyorum.En azından güvenlik açısından

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Android tarafından değil de İOS tarafından uygulamalar gelmesini çok istiyorum.En azından güvenlik açısından
Microsoft o yüzden geçici olarak Project Astoria'yı lafa kaldırıp kararlar verip, kalitesiz Android çöp ve virüs yığını uygulama/oyunlarının olduğu platformu yerine İOS'u seçip destek verecek zaten. :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve bulutsuzgece
ademoz05

ademoz05

Üye
Bir değişiklik göremedim? :hmmm {herkes için geçerliyse}
Bende telefon şarjdayken el feneri açılmıyor :) ayrıca yine şarjdayken odak ışığı da çalışmıyor. Sadece çekim yapıldığında flaş yanıp sönüyor

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bende telefon şarjdayken el feneri açılmıyor :) ayrıca yine şarjdayken odak ışığı da çalışmıyor. Sadece çekim yapıldığında flaş yanıp sönüyor
hımm. ben de hiçbir sorun yok ama, cihaza göre değişebilir. Güncellemeyle alakalı. Düzeltirler. :)

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar Vakıfbank Mobil Bankacılık uygulaması yayınlanmış. Yükledim ama bende hiç açılmıyor. L930 cihazımda 10586.11 kullanıyorum. Uygulamayı kullanan arkadaşlar sonucu yazabilir mi acaba?

Son düzenleme:

rcxy

Üye
Arkadaşlar Vakıfbank Mobil Bankacılık uygulaması yayınlanmış. Yükledim ama bende hiç açılmıyor. L930 cihazımda 10586.11 kullanıyorum. Uygulamayı kullanan arkadaşlar sonucu yazabilir mi acaba?

Aktivasyonu yaptım hemen, kullanabiliyorum. Sorun yok bende.

remzi33

remzi33

Üye
Aktivasyonu yaptım hemen, kullanabiliyorum. Sorun yok bende.
Telefonu sıfırladım ama yine açılmıyor :angry:

*** Uygulamayı açmayı başardım. Wİ-Fİ açıkken uygulama açılmıyor. U;ygulama açıkken Wİ-Fİ'yi açınca da uygulamadan atıyor.

Son düzenleme:
habbuj

habbuj

Üye
Sizce artık windows 10a geçip yeniliklerin tadına bakmalı mıyım yoksa wp 8.1 de mi kalmalıyım ?
Çünkü korkuyorum biraz. Yapı 1 i yükledikten sonra resmi sürüm gelene kadar yüklemeyeceğim demiştim. Şu an yapı 13teyiz artık kullanılabilir mi ne dersiniz ?

braayn

braayn

Üye
Sizce artık windows 10a geçip yeniliklerin tadına bakmalı mıyım yoksa wp 8.1 de mi kalmalıyım ?
Çünkü korkuyorum biraz. Yapı 1 i yükledikten sonra resmi sürüm gelene kadar yüklemeyeceğim demiştim. Şu an yapı 13teyiz artık kullanılabilir mi ne dersiniz ?

dostum bende 12 yapıya kadar kurmamıştım şuanda öyle çok çok hata yok 13.yapının slow ringini kur yada haftaya @papakudioflu un dediği gibi benden duymamış olun 3 aralık perşembe günü final gelebilir bekle derim ...

habbuj

habbuj

Üye
dostum bende 12 yapıya kadar kurmamıştım şuanda öyle çok çok hata yok 13.yapının slow ringini kur yada haftaya @papakudioflu un dediği gibi benden duymamış olun 3 aralık perşembe günü final gelebilir bekle derim ...
Aslında ben sabredip bu kadar beklemez tüm hatalara rağmen kullanır yenilikleri takip ederdim ama kullanamayacak kadar kötü olduğu için yanaşmadım. Ama artık sona gelindi çok merak ediyorum. Bu kadar bekledim bir hafta daha beklerim diye düşünüyorum eğer birşey çıkmazsa artık dayanamayıp yükleyecem herhâlde. 8.1den baya sıkıldım çünkü preview den beri kullanıyorum :)

braayn

braayn

Üye
Aslında ben sabredip bu kadar beklemez tüm hatalara rağmen kullanır yenilikleri takip ederdim ama kullanamayacak kadar kötü olduğu için yanaşmadım. Ama artık sona gelindi çok merak ediyorum. Bu kadar bekledim bir hafta daha beklerim diye düşünüyorum eğer birşey çıkmazsa artık dayanamayıp yükleyecem herhâlde. 8.1den baya sıkıldım çünkü preview den beri kullanıyorum :)
13.surumu şuan kursan en az 2 gün yabancılık çekersin finalde belki otg,kilit ekranı vb bir iki tane özellik gelir..

• Beğen
Tepkiler: habbuj
habbuj

habbuj

Üye
13.surumu şuan kursan en az 2 gün yabancılık çekersin finalde belki otg,kilit ekranı vb bir iki tane özellik gelir..
Tamamdır dostum sağ olasın son yapıyı beklemek en mantıklısı olacak

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Continuum 950/950XL dışında 930/1520 ye gelir mi? Gelme ihtimali var mı?

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Bugün kurdum kullanıyorum sıkıntı yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: sahanemir, sfgnrl, serinaga ve 2 diğerleri
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Miracast dongle üzerinden Continuum özelliğinin çalıştığı biliniyor. Bu iki cihazın da Miracast desteği var. Gelmeyecek diyemeyiz. Ayrıca Lumia 1520 ve Lumia 930'a gelme ihtimali olduğu söylenmişti.
Aynen Miracast kullanılabiliyor, inşallah olur valla harika olur.

serinaga

serinaga

Üye
Miracast dongle üzerinden Continuum özelliğinin çalıştığı biliniyor. Bu iki cihazın da Miracast desteği var. Gelmeyecek diyemeyiz. Ayrıca Lumia 1520 ve Lumia 930'a gelme ihtimali olduğu söylenmişti.

Sırf bu yüzden birkaç gün önce bir adet miracast dongle siparişi verdim, eh, gelmemesi için bir sorun görmüyorum ben, umarım Ms. şaşırtmaz ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60

Üst Alt