Bende sorunsuz olarak çalışıyor artık.şu glance screen i bi güncelleyemediler gitti.
Bazılarında. Mesela Telegramda.Benim mağazada sıkıntı var. Uygulama tanıtımları farklı bir dilde
Cihazınızı Root yaptıysanız bundan kaynaklı oluyor edge developer moduna geçiyor

O fiyatlar Microsoft'un Black Friday indirimiYok kardeşim ne Root yapması, neyden olduğunu zaten söyledim. Neyse Ali'nin dediği gibi yaptım düzeldi. Arigato!
Bu arada, Mağazada bir şey keşfettim, bölgeyi değiştirince Uygulama/Oyun fiyatları 'aşırı' derece de düşükmüş diğer ülkelerde.
Resmen 10 Cent
Ayrıca bizim mağazamızda olmayan çok güzel oyunlar/uygulamalar da var, bi bakın isterseniz
başka çözüm olarak söyleyim.Yok kardeşim ne Root yapması, neyden olduğunu zaten söyledim. Neyse Ali'nin dediği gibi yaptım düzeldi. Arigato!
Bu arada, Mağazada bir şey keşfettim, bölgeyi değiştirince Uygulama/Oyun fiyatları 'aşırı' derece de düşükmüş diğer ülkelerde.
Resmen 10 Cent
Ayrıca bizim mağazamızda olmayan çok güzel oyunlar/uygulamalar da var, bi bakın isterseniz![]()

Kaç euro acaba bi fiyat göremedim ben deOooof of içeriğe bak.
6 Aralık'a kadar Fransa'dan gelecek bir akrabam olsa getirtirdim![]()
Hiç dikkat etmedim ama sanki hep 3'ü vardı şimdi sizin için baktım yine 3'ü var.Arkadaşlar farkına vardınız mi bilmiyorum en son groove müziği güncelledikten sonra uygulamayı açınca bi müzik çalarken altta bi bar çıkıyor ya renkli bar orada ileri geri duraklat tekrar ve karışık çal ikonları da eklenmiş görünüyordu ama şimdi kullanıyorum sadece ileri geri ve duraklat ikonları var ama güncellemeden sonra ilk açtığım da tekrar ve karışık çalma ikonu da vardı.sizlerde nasıl acaba
mTalk'tan gönderildi
Hiç dikkat etmedim ama sanki hep 3'ü vardı şimdi sizin için baktım yine 3'ü var.
DPI ile ilgili görünüm değişikliğinden olabilir. Şu an varsayılan olarak kullanıyorum. Yabancı bir site ise direkt bağlantıyı verebilirsiniz.Keşke dikkat etseydiniz güncelledikten sonra ilk açılışta diğer iki ikonda eklenmiş görünüyordu hoş bi görüntü olmuştu ama sonra kayboluyo üçü kalıyor.bi siteden ekran görüntüsü de aldım ama nasıl atılıyor buraya bilmiyorum bakardın
mTalk'tan gönderildi
İşte buDPI ile ilgili görünüm değişikliğinden olabilir. Şu an varsayılan olarak kullanıyorum. Yabancı bir site ise direkt bağlantıyı verebilirsiniz.
Resim nasıl paylaşabilirim burdan
mTalk'tan gönderildi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresine upload edip paylaşabilirsiniz.
Gördüm. Görüntü ayarlarınız yüzde kaça ayarlı? Ya da şöyle sorayım hızlı işlemleriniz yan yana kaç tane?Görebildin mi
mTalk'tan gönderildi
Gördüm. Görüntü ayarlarınız yüzde kaça ayarlı? Ya da şöyle sorayım hızlı işlemleriniz yan yana kaç tane?
Bende şimdi %175 yaptım, 5 hızlı işleme çıkardım. Tuşlar yine değişmedi. Bu özellik kalkmış olabilir ya da bizim modellerde olmuyor.4 tane .%125
mTalk'tan gönderildi