Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Raskoln

Raskoln

Üye
şu glance screen i bi güncelleyemediler gitti.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Cihazınızı Root yaptıysanız bundan kaynaklı oluyor edge developer moduna geçiyor

Yok kardeşim ne Root yapması, neyden olduğunu zaten söyledim. Neyse Ali'nin dediği gibi yaptım düzeldi. Arigato!

Bu arada, Mağazada bir şey keşfettim, bölgeyi değiştirince Uygulama/Oyun fiyatları 'aşırı' derece de düşükmüş diğer ülkelerde.
Resmen 10 Cent :D
Ayrıca bizim mağazamızda olmayan çok güzel oyunlar/uygulamalar da var, bi bakın isterseniz :gul:

• Beğen
Tepkiler: bedby
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yok kardeşim ne Root yapması, neyden olduğunu zaten söyledim. Neyse Ali'nin dediği gibi yaptım düzeldi. Arigato!

Bu arada, Mağazada bir şey keşfettim, bölgeyi değiştirince Uygulama/Oyun fiyatları 'aşırı' derece de düşükmüş diğer ülkelerde.
Ayrıca bizim mağazamızda olmayan çok güzel oyunlar/uygulamalar da var, bi bakın isterseniz :gul:

O fiyatlar Microsoft'un Black Friday indirimi

afwerker

afwerker

Üye

başka çözüm olarak söyleyim.
Edge'de arama yerine about:flags yazarak bu menüden Use Microsoft compatibility ve Allow Localhost Loopback Menülerinin tiklerini kaldır düzeliyor o zaman sıkıntı olmuyor. :kro2::eller:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve papakudioflu
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Continuum özelliğinin Lumia 930 yada 1520 ye gelme olasılığı var mı abi yoksa 950 ve bundan sonra gelecek amiral gemilerinde mi olacak sadece.
@papakudioflu

cadde19

cadde19

Üye
Beyler slow yüklüyorum bakalım .
Sıfırlayım mı yeni yapıda ne diyorsunuz ?

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar farkına vardınız mi bilmiyorum en son groove müziği güncelledikten sonra uygulamayı açınca bi müzik çalarken altta bi bar çıkıyor ya renkli bar orada ileri geri duraklat tekrar ve karışık çal ikonları da eklenmiş görünüyordu ama şimdi kullanıyorum sadece ileri geri ve duraklat ikonları var ama güncellemeden sonra ilk açtığım da tekrar ve karışık çalma ikonu da vardı.sizlerde nasıl acaba

mTalk'tan gönderildi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar farkına vardınız mi bilmiyorum en son groove müziği güncelledikten sonra uygulamayı açınca bi müzik çalarken altta bi bar çıkıyor ya renkli bar orada ileri geri duraklat tekrar ve karışık çal ikonları da eklenmiş görünüyordu ama şimdi kullanıyorum sadece ileri geri ve duraklat ikonları var ama güncellemeden sonra ilk açtığım da tekrar ve karışık çalma ikonu da vardı.sizlerde nasıl acaba

mTalk'tan gönderildi
Hiç dikkat etmedim ama sanki hep 3'ü vardı şimdi sizin için baktım yine 3'ü var.

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Project Astoria sayfası tekrar aktif olmuş

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Hiç dikkat etmedim ama sanki hep 3'ü vardı şimdi sizin için baktım yine 3'ü var.

Keşke dikkat etseydiniz güncelledikten sonra ilk açılışta diğer iki ikonda eklenmiş görünüyordu hoş bi görüntü olmuştu ama sonra kayboluyo üçü kalıyor.bi siteden ekran görüntüsü de aldım ama nasıl atılıyor buraya bilmiyorum bakardın

mTalk'tan gönderildi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Keşke dikkat etseydiniz güncelledikten sonra ilk açılışta diğer iki ikonda eklenmiş görünüyordu hoş bi görüntü olmuştu ama sonra kayboluyo üçü kalıyor.bi siteden ekran görüntüsü de aldım ama nasıl atılıyor buraya bilmiyorum bakardın

mTalk'tan gönderildi
DPI ile ilgili görünüm değişikliğinden olabilir. Şu an varsayılan olarak kullanıyorum. Yabancı bir site ise direkt bağlantıyı verebilirsiniz.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Gördüm. Görüntü ayarlarınız yüzde kaça ayarlı? Ya da şöyle sorayım hızlı işlemleriniz yan yana kaç tane?

4 tane .%125.belki de büyük ekranlarda öyledir

mTalk'tan gönderildi

Son düzenleme:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt