Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

gkhntlbs

Üye
teşekkürler android oyunları kuramıyorum anladım

System X

System X

Üye
Medya oynatıcı: QuickPlay, VLC Player
Dosya Yöneticisi: Aerize, Files&Folders, Pocket Explorer

Öte yandan sistemin kendi eksik özellikleri konusunda haklısınız.
Hala diğer sistemlere göre çok eksiği var ve süreç ağır ilerliyor.
hayır demek istediğim bu değildi...sistemin kısıtlamaları ve yapısı yüzünden "daha iyi" uygulamalar yapılamıyor.vlc player bende daha video oynatamadan atıyor ki kaç sene geçti aradan... quick play mevcut stok playerin üzerine bir kaç ufak ayar ekliyor ama o uygulama da sistem altyapsını kullanıyor...bu yüzden gelişmiş özelllikler olamıyor.dosya yöneticisi derken mesela xplore gibi dosyaları şak diye açan bir çok incik boncuk ayarı olan bir dosya yöneticisinden bahsediyorum.sistemin dosya okuma hızı inanılmaz yavaş.lumia 950nin otg videosunda bile klasörler geç görüntüleniyor.ben böyle bir telefona asla üst seviye bir para vermem...

sistem üzerinde ciddi değişiklikler yapılmalı..bu şekilde platformun 3.taraflar da dahil olmak üzere ileriye gitmesinin mümkünü yok.

işin aslı stabil bir vizyon ve misyon göremiyorum.düşünün 512mb ramli windows phonelar çıkartıldı ama bu telefonlar bugün zaten zayıf olan uygulama platformunda kısıtlamalara uğradı... böyle bir anlayış olabilir mi? windows phone 7 ile 8 arasında da bir ilişki yok. 8.1in demirbaş uygulamaları bugün ya çalışmıyor ya da can çekişiyor.kısaca ne yaptıkları belli ne de yapacakları...Nokia aradan sıyrıldığı için teknolojik olarak da bir espirisi kalmadı...
ios şletm sistemi de symbianın birçok desteğine sahip değil. Bu sistemin kötü olduğunu göstermez. Güvenlik gerekçeleri ile birçok uygulama desteği verilemiyor. Sizde kabul edin ki symbian da Android kadar güvensiz, guvenliksiz bir sistemdi...
symbianın güvensiz olduğunu düşünmüyorum.hacklemenin bile antivirüs programlarının özel ayrıcalıklarıyla anca yapılabilindiğini düşününce bunu ıspatlıyor.evet şuanda androidler inanılmaz güvensiz.ama bu kadar kısıtlanacağıma başka türlü önlemler alırım yani...hatta gider android kullanırım ki öyle görünüyor...bu platform büyük umutlarla çıkmış yeni yönetim ve onun anlayışı ile sıvamıştır.

• Beğen
Tepkiler: .BlueTR
saynesim

saynesim

Üye
Mağazada güncellemeler yükleniyor hata vermiyor bilginize

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Hesap Makinesi güncellendi.
  • Mantık işlemlerinin de eklendiği yeni programlayıcı Modu
  • Bilimsel modda yeni fonksiyonlar
  • Açık ve koyu tema seçimi
  • Performans ve kararlılık iyileştirmeleri
Telegram Messenger da Windows 10 Mobile için optimize edilerek güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve sfgnrl
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Bu eski sürüm yenilikleri ve PC için. Yeni güncelleme ile görebildiğim yenilik tarih hesaplama gelmiş.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
hayır demek istediğim bu değildi...sistemin kısıtlamaları ve yapısı yüzünden "daha iyi" uygulamalar yapılamıyor.vlc player bende daha video oynatamadan atıyor ki kaç sene geçti aradan... quick play mevcut stok playerin üzerine bir kaç ufak ayar ekliyor ama o uygulama da sistem altyapsını kullanıyor...bu yüzden gelişmiş özelllikler olamıyor.dosya yöneticisi derken mesela xplore gibi dosyaları şak diye açan bir çok incik boncuk ayarı olan bir dosya yöneticisinden bahsediyorum.sistemin dosya okuma hızı inanılmaz yavaş.lumia 950nin otg videosunda bile klasörler geç görüntüleniyor.ben böyle bir telefona asla üst seviye bir para vermem...

sistem üzerinde ciddi değişiklikler yapılmalı..bu şekilde platformun 3.taraflar da dahil olmak üzere ileriye gitmesinin mümkünü yok.

işin aslı stabil bir vizyon ve misyon göremiyorum.düşünün 512mb ramli windows phonelar çıkartıldı ama bu telefonlar bugün zaten zayıf olan uygulama platformunda kısıtlamalara uğradı... böyle bir anlayış olabilir mi? windows phone 7 ile 8 arasında da bir ilişki yok. 8.1in demirbaş uygulamaları bugün ya çalışmıyor ya da can çekişiyor.kısaca ne yaptıkları belli ne de yapacakları...Nokia aradan sıyrıldığı için teknolojik olarak da bir espirisi kalmadı...

symbianın güvensiz olduğunu düşünmüyorum.hacklemenin bile antivirüs programlarının özel ayrıcalıklarıyla anca yapılabilindiğini düşününce bunu ıspatlıyor.evet şuanda androidler inanılmaz güvensiz.ama bu kadar kısıtlanacağıma başka türlü önlemler alırım yani...hatta gider android kullanırım ki öyle görünüyor...bu platform büyük umutlarla çıkmış yeni yönetim ve onun anlayışı ile sıvamıştır.
cidden böyle düşünüyorsanız baştan lumia almanız bile hataymış :bye2:

• Beğen
Tepkiler: afwerker
System X

System X

Üye
cidden böyle düşünüyorsanız baştan lumia almanız bile hataymış :bye2:
benim aldığım zamanda nokia diye bir marka vardı.İşletim sisteminin eksikliğini "hamlık" olarak görüyordum ama zaman geçince bunların bir kısıtlama olduğunu anlayabildim.zaman geçmeden bunları anlayamazdım.Şimdi alırmıyım? şuhaliyle asla...zaten kardeşime bile yakın zamanda android telefon aldırdım ki daha önceleri windows phone öneren biriydim... eski microsoft yok...

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
ağ uzerinden mobil veri kullanımında en altta sistem diye bir bölüm var. Ve ben sistem güncellemesini Mobil veri üzerinden yapmadım. 15 günlük 133 mb. Bu neden olabilir acaba ? Nereye kullanmış olabilir ?

bedby

bedby

Üye
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Bence bazı noktalarda microsofta haksız eleştiriler apılıyor ayrıca androidde fazlasıyla abartılıyor. Z1 z2 g3 gibi cihazları kullanmış biri olarak yazıyorum bunları. Evet uygulama zenginliği var. Ancak her yeri reklam dolu. Sıkça kullanılan sosyal medya uygulamaları dahil. Sistemi desen üst düzey telefonlarında dahi kasmalar mevcut. Üstelik tam sürüm. Bizimki gibi önizleme de değil. Ben teknik önizleme olmasına rağmen şu cihazda bazı kısımlarda daha hızlıyım. Üstelik 1gb ram olmasına rağmen. Şuan android tamamen sorunsuz bir işletim sistemi değil. Milletin donanımla verdiği çift tıkla uyandurmayı microsoft yazılımla verebiliyo. Telefonu kulağa yakınlaştırınca açma susturma vb. Slow motion dahil. Evet yavaş ilerliyo bu konuda kimsenin itirazı olmaz. Şuan en popüler temel uygulamalar diğer sistemlerdeki gibi olsa bu kadar eleştiri yapılmaz. Microsoft önemli bir adım yaptı. Her platformda aynı işletim sistemi. Bu adımı başarılı bir şekilde sonuçlandırabilirse çok önemli noktaya ulaşacağı kanaatindeyim. Ben şuanki durumdan memnunum. Tabi biraz daha hızlı işlese daha da memnun olacağım. Herkese saygılar.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, Faruk Aytekin, symbianbelle ve 5 diğerleri

alaca61

Üye
ARKADAŞLAR WP10da vpn kullanvarmi önerir misiniz
Lumia620 kullanılır mı

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
ağ uzerinden mobil veri kullanımında en altta sistem diye bir bölüm var. Ve ben sistem güncellemesini Mobil veri üzerinden yapmadım. 15 günlük 133 mb. Bu neden olabilir acaba ? Nereye kullanmış olabilir ?
bende 2,18 gb yazıyor muhtemelen güncellemeler, sistemin yaptığı geri bildirimler vs hepsi içindedir, mobil veriden yapmasanız bile gösterir yani wifi den kullanılan da olabilir o değer :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ah şu telegram bi kullanılsa

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
bende 2,18 gb yazıyor muhtemelen güncellemeler, sistemin yaptığı geri bildirimler vs hepsi içindedir, mobil veriden yapmasanız bile gösterir yani wifi den kullanılan da olabilir o değer :)
umarım wefi den yedikleridir, yoksa o megabaytların hesabını sorarım microsofta :)

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: serinaga
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
MS Edge tarayıcısıyla [f]'un görünümünde sorun yaşayan bi ben miyim? :hmmm
Aynı normal Opera Mini'deki gibi klasik eski görünümü gösteriyor. Siteye; fb.com, facebook.com, m.facebook.com, mobile.facebook.com hepsinde kafasına göre normal masaüstü, klasik, mobil ve tuhaf bi
lite teması gibi bişey de oluyor. :ehe

Sorunu başka yaşayan var mı acaba ve çözümü olan?
Bu sorun nedense, geçenlerde tarayıcının geçmişini temizlemek gelmişti aklıma yapınca oldu :angry:

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
MS Edge tarayıcısıyla [f]'un görünümünde sorun yaşayan bi ben miyim? Aynı normal Opera Mini'deki gibi klasik eski görünümü gösteriyor. Siteye; fb.com, facebook.com, m.facebook.com, mobile.facebook.com hepsinde kafasına göre normal masaüstü, klasik, mobil ve tuhaf bi lite teması gibi bişey de oluyor. :ehe
Bu sorun nedense, geçenlerde tarayıcının geçmişini temizlemek gelmişti aklıma yapınca oldu :angry:
Çözüm dış mihrakları devreye sokmak :) dil bölge abd olunca düzeliyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Benim mağazada sıkıntı var. Uygulama tanıtımları farklı bir dilde

afwerker

afwerker

Üye
MS Edge tarayıcısıyla [f]'un görünümünde sorun yaşayan bi ben miyim? :hmmm
Aynı normal Opera Mini'deki gibi klasik eski görünümü gösteriyor. Siteye; fb.com, facebook.com, m.facebook.com, mobile.facebook.com hepsinde kafasına göre normal masaüstü, klasik, mobil ve tuhaf bi
lite teması gibi bişey de oluyor. :ehe

Cihazınızı Root yaptıysanız bundan kaynaklı oluyor edge developer moduna geçiyor

Üst Alt