Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

System X

System X

Üye
çok yanlış bir düşünce. Sistemin api desteği neredeyse 3 katına çıktı. Sistemde yapılan en büyük değişiklik zaten uygulama desteği yönünde. Mağaza eskisine nazaran çok daha gelişmiş. Bildirim merkezi eski halinden çok daha iyi. Mesajı açmadan crvap verme , arama kaydetme , slow motion desteği , daha iyi batarya performansı , rakamlar ile hızlı arama , 4. Karo desteği arka plan ve tabii ki tweak ler . Otg ve bildirim ışığı gelmedi diye Bunları nasıl yabana atarsınız ? Ustelik onların gelmeyeceği de kesin değil...
saydıkların gelmiş olabilir ama işletim sistemi hala başarısız.istediği kadar api desteği gelsin mağazada bir symbian seviyesinde mp3 çalar yok. bir symbian seviyesinde media oynatıcı yok. bir symbian seviyesinde dosya yöneticisi yok.mesela android işletim sisteminde iki tane mp3 çalar yüklersin ikisini de farklı parçalar üzerinden çalıştırabilirsin.ama bunu windows phoneda yapamazsın.ekolayzır için taa ayarlara gitmen gerekiyor.demek istediğim daha temel şeylerde bu işin ekmeğinde suyunda problem var.kısıtlamaları yine isteyerek bilere yapıyorlar.yandex dayatmasını düşünün bi...iyi yanları yok değil ama bu günü kurtarmıyor...chipsetin desteklediği bir özelliği uzatmanın hiç bir manası yok.isteseydi microsoft hem otg hem mhlyi aynı radio gibi getirebilirdi...yada şu arayüzü yatay olarak da kullanabilirdik...

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
saydıkların gelmiş olabilir ama işletim sistemi hala başarısız.istediği kadar api desteği gelsin mağazada bir symbian seviyesinde mp3 çalar yok. bir symbian seviyesinde media oynatıcı yok. bir symbian seviyesinde dosya yöneticisi yok.mesela android işletim sisteminde iki tane mp3 çalar yüklersin ikisini de farklı parçalar üzerinden çalıştırabilirsin.ama bunu windows phoneda yapamazsın.ekolayzır için taa ayarlara gitmen gerekiyor.demek istediğim daha temel şeylerde bu işin ekmeğinde suyunda problem var.kısıtlamaları yine isteyerek bilere yapıyorlar.yandex dayatmasını düşünün bi...iyi yanları yok değil ama bu günü kurtarmıyor...chipsetin desteklediği bir özelliği uzatmanın hiç bir manası yok.isteseydi microsoft hem otg hem mhlyi aynı radio gibi getirebilirdi...yada şu arayüzü yatay olarak da kullanabilirdik...
ios şletm sistemi de symbianın birçok desteğine sahip değil. Bu sistemin kötü olduğunu göstermez. Güvenlik gerekçeleri ile birçok uygulama desteği verilemiyor. Sizde kabul edin ki symbian da Android kadar güvensiz, guvenliksiz bir sistemdi...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Medya oynatıcı: QuickPlay, VLC Player
Dosya Yöneticisi: Aerize, Files&Folders, Pocket Explorer

Öte yandan sistemin kendi eksik özellikleri konusunda haklısınız.
Hala diğer sistemlere göre çok eksiği var ve süreç ağır ilerliyor.

cadde19

cadde19

Üye
çok yanlış bir düşünce. Sistemin api desteği neredeyse 3 katına çıktı. Sistemde yapılan en büyük değişiklik zaten uygulama desteği yönünde. Mağaza eskisine nazaran çok daha gelişmiş. Bildirim merkezi eski halinden çok daha iyi. Mesajı açmadan crvap verme , arama kaydetme , slow motion desteği , daha iyi batarya performansı , rakamlar ile hızlı arama , 4. Karo desteği arka plan ve tabii ki tweak ler . Otg ve bildirim ışığı gelmedi diye Bunları nasıl yabana atarsınız ? Ustelik onların gelmeyeceği de kesin değil...

Hocam sizin o tek tek saydıklarınızı ben genel olarak kişiselleştirme dedim zaten.
Ayrıca saydıklarınız hala bazılarında yok slow Motion gibi.
Eskisine nazaran gelişen market nerde ben görmedim hala yanı mağaza.
Bildirim merkezi tamam gelişti zaten bende kişiselleştirme adı altında dedim onu.
Ama hala çok geride .
Yabana atmıyorum ki ben, size bir soru;
Bildirim ışığı çalıştıracak donanım varken neden hala gelmedi ?
diyeceksiniz ki gelecek ama ne zaman ?
Bu yavaşlıkla çok kullanıcı kaybederler....

• Beğen
Tepkiler: serinaga
dakamon

dakamon

Üye
Süreç mi hımm :kahve: Süren bir şey olduğunu farketmemişim. Slow motion bizde hep vardı ama sistem gelişimi olarak :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, System X, Rock Ve Roll ve 2 diğerleri
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Hocam sizin o tek tek saydıklarınızı ben genel olarak kişiselleştirme dedim zaten.
Ayrıca saydıklarınız hala bazılarında yok slow Motion gibi.
Eskisine nazaran gelişen market nerde ben görmedim hala yanı mağaza.
Bildirim merkezi tamam gelişti zaten bende kişiselleştirme adı altında dedim onu.
Ama hala çok geride .
Yabana atmıyorum ki ben, size bir soru;
Bildirim ışığı çalıştıracak donanım varken neden hala gelmedi ?
diyeceksiniz ki gelecek ama ne zaman ?
Bu yavaşlıkla çok kullanıcı kaybederler....
belki de bildirim ledi için telif hakkı olan firmadan hala izin alınamamıştır :hmmm

dakamon

dakamon

Üye
Yine bi geliştimi gelişmedimi tartışması doğuyor yol yakınken dönün derim ben yoksa adminler Kış Kış yapacak :D

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bu arada bu bildirim led i denen zımbırtı 930 da varmı?

cadde19

cadde19

Üye
belki de bildirim ledi için telif hakkı olan firmadan hala izin alınamamıştır :hmmm

O daha kötü o zaman.
Telif hakkı olan ki bunda telif olmaz ,
O zaman niye koymuşlar ki ?
Daha komik o zaman?

YkPkY

YkPkY

Üye
Sıfırlamadan sonra özel zil sesi yapamıyormuyuz

mTalk'tan 920 gönderdi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
USB OTG desteği Lumia 950 ve Lumia 950 XL üzerinde var mı? Evet var. O zaman bu özelliğin mevcut cihazlara gelmemesi için ne gibi sebepler olabilir? Mesela firmware güncellemesi ile usb driverı güncellemek gerekebilir mi? E kararlı sürüme ulaşmamış bir sistem için firmware yazılımı ile uğraşmaya ne gerek var. Aynı şekilde led bildirim ışığı için Gabriel Aul açıklama yapmıştı. Led bildirim ışığı desteğini Windows 10 Mobile güncellemesi ile veriyoruz fakat kullanabilmeniz için hem donanım desteğinin olması hem de üreticinin bu özellik için driver güncellemesi yapması gerekir demişti. Yani yine firmware güncellemesi gerekiyor.

Symbian devrinin iyi işletim sistemlerinden biriydi. Fakat Android işletim sisteminin Symbian'ın yetersizlikleri yüzünden bütün piyasada en çok kullanılan sistem olduğunu hatırlatırım. Eğer bugün piyasada Symbian işletim sistemi hakim olsaydı hala on sene önceki teknolojilere sahip telefonları kullanıyor olurduk. Evet Symbian bir çok özelliğe destek veriyordu ama kernelin ArmV11 dışında daha iyi işlemcilere destek vermemesi nedeni ile Nokia 808 gibi bir telefonda kullanılan ekrana bir bakın derim. 4" 360x640piksel :hmmm

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve sfgnrl
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
dakamon

dakamon

Üye
Valla şöyle sistemi herkesi heyecanlandıracak bir hale soksalar ya şu özellik neden yok lafını demiyeceğimiz bir kıvama getirseler mağazası da dolu dolu hale gelse hiç düşünmem gider o zamanın amiral gemi WP li telefonunu alırım, alırım da ama işte bu dediklerimin olması lazım. Hala beklemedeyiz bekliyoruz. Belkide daha da bekleyeceğiz. İnsanlara dürüst olsunlar. İstemiyorlarsa bıraksınlar biz devam etmek istemiyoruz PC ye odaklanacağız desinler buluta odaklanacağız desinler. Şu an hiç bir şey demiyorlar Mobil ile ilgili. Hep böyle bi gölgede kalıyor Mobil kısmı Windows 10 un. Bence Joe Belfiore adam akıllı tekrar sahalara dönmeli. Yada Xbox ta olduğu Phill Spancer gibi bir adamı başına koymalılar Mobil kısma.

• Beğen
Tepkiler: System X
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Valla şöyle sistemi herkesi heyecanlandıracak bir hale soksalar ya şu özellik neden yok lafını demiyeceğimiz bir kıvama getirseler mağazası da dolu dolu hale gelse hiç düşünmem gider o zamanın amiral gemi WP li telefonunu alırım, alırım da ama işte bu dediklerimin olması lazım. Hala beklemedeyiz bekliyoruz. Belkide daha da bekleyeceğiz. İnsanlara dürüst olsunlar. İstemiyorlarsa bıraksınlar biz devam etmek istemiyoruz PC ye odaklanacağız desinler buluta odaklanacağız desinler. Şu an hiç bir şey demiyorlar Mobil ile ilgili. Hep böyle bi gölgede kalıyor Mobil kısmı Windows 10 un. Bence Joe Belfiore adam akıllı tekrar sahalara dönmeli. Yada Xbox ta olduğu Phill Spancer gibi bir adamı başına koymalılar Mobil kısma.
Phil Spencer olmaz. Eğer ciddi anlamda iyi bişeyler istiyorsak Surface takımının lideri Panos Panay biçilmiş kaftan. Adam harikalar yaratıyor Surface ekibiyle.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
.BlueTR

.BlueTR

Üye
dpı değerin düşük galiba? Bende dpı değeri düşükken bu hatayı veriyordu ama kendiliğinden düzeldi
630 için varsayılan değer %150 onu kullanıyorum düşürünce durum çubuğundaki simgeler çok ufalıyor.

gkhntlbs

Üye
Windows phone uma apk nasıl kurabilirim?

Üst Alt