Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
@Dexter Morgan
Lumia 720 10586da sıfırlandı. Geri yükleme yapılmadı. Gecikme aynen devam ediyor

?
Napcaz şimdi

mTalk'tan 920 gönderdi

İsterseniz video çekebilirim, yedekten yükleme yapmayınca sorun olmadı.
İstisnalar için vazgeçmeyin, bir deneyin bence.

dakamon

dakamon

Üye
İlk defa windows 10 mobile kullandım bu gun. Çok az kullanabildim. Eksikler çok ama 8.1 e göre daha zarif olmuş. Ama hala daha bi ios android değil. Aynı hızda giderlerse seneye bu zamanlar falan adam akıllı bir şey olur herhalde. Ama o zamana kadar kim öle kim kala

YkPkY

YkPkY

Üye
Dünyanın uygulaması kim yükleyecek tek tek.neyse bi deneyeyim,olmazsa yedekten geri yüklerim.içimiz rahatlar en azından.başlıyorum şimdi,haber veririm

mTalk'tan 920 gönderdi

serinaga

serinaga

Üye
Dünyanın uygulaması kim yükleyecek tek tek.neyse bi deneyeyim,olmazsa yedekten geri yüklerim.içimiz rahatlar en azından.başlıyorum şimdi,haber veririm

mTalk'tan 920 gönderdi

Uygulamaları yüklemek çokta zor değil, kitaplığımı açınca tüm yüklediğiniz uygulamaları tarayıp, hangilerini yüklemek istiyorsanız seçiyorsunuz, yarım saat içinde hepsi yüklenmiş oluyor :) Şaka bir yana benim 876 Uygulama var kitaplığımda, neredeyse bir saatimi alıyor tarama :kop2:

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar glance background uygulamasını kullanabilen var mı,bende önceden yükleyemiyordum ama az once tekrar denedim hem yüklendi hemde sorunsuz çalışıyor .

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
İyiki sıfırlamamışım cihazı . Şimdi yüklenemeyen güncellemelerin hepsi sorunsuz yüklendi . Söylendiği gibi cihazı sıfırlasaydım şu an hala eski uygulamalarımı yüklemekle uğraşıyordum . Belli ki sorun mağazayla ilgili . (Güncelleme görünen fakat birkaç gündür hata verip yüklenemeyen uygulamalarla ilgili sorundan bahsediyorum)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İyiki sıfırlamamışım cihazı . Şimdi yüklenemeyen güncellemelerin hepsi sorunsuz yüklendi . Söylendiği gibi cihazı sıfırlasaydım şu an hala eski uygulamalarımı yüklemekle uğraşıyordum . Belli ki sorun mağazayla ilgili . (Güncelleme görünen fakat birkaç gündür hata verip yüklenemeyen uygulamalarla ilgili sorundan bahsediyorum)
Guncellenemeyen uygulama sorununun sıfırlama ile ilgisi yok.
Birkaç gün önce Microsoft bu sorunu çözdü.
Artık sıfırlasan da sıfırlamasan da hepsi guncelleniyor.

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar glance background uygulamasını kullanabilen var mı,bende önceden yükleyemiyordum ama az once tekrar denedim hem yüklendi hemde sorunsuz çalışıyor .
Bir üstteki mesajda da belirttiğim gibi MS bu sorunu geçen hafta çözdü. Glance da dahil :oke:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
YkPkY

YkPkY

Üye
Uygulamaları yüklemek çokta zor değil, kitaplığımı açınca tüm yüklediğiniz uygulamaları tarayıp, hangilerini yüklemek istiyorsanız seçiyorsunuz, yarım saat içinde hepsi yüklenmiş oluyor :) Şaka bir yana benim 876 Uygulama var kitaplığımda, neredeyse bir saatimi alıyor tarama :kop2:

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
hadi onu atlattıkta başlat klasörlerini tek tek oluşturup kutuları dizmek,tam bir kabus

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bir üstteki mesajda da belirttiğim gibi MS bu sorunu geçen hafta çözdü. Glance da dahil :oke:
Anladım teşekkürler ben bilmiyordum,peki bu durum 8.1 kullananlar içinde geçerlimi onlarda glance yi yükleyebiliyorlar mı acaba?

YkPkY

YkPkY

Üye
evet yedeklemeyi yüklemedim,takılma olayı gitti.açar açmaz tuşlayabiliyorum.şimdi sabaha kadar teli kur işin yoksa :alsana:

@Sensation
evet yedeklemeyi yüklemedim,takılma olayı gitti.açar açmaz tuşlayabiliyorum.şimdi sabaha kadar teli kur işin yoksa :alsana:

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Neyse artık bu yapıda yedek alır, bundan sonrakilerde bunu kullanırsınız.
İnşallah sonraki yapılarda da yedekten yüklemede böyle bir sorun yaşanmaz.
Yoksa bir anlamı kalmaz. Kullanıcılar illa ki telefonlarını sıfırlayıp yedek yüklemesi yapacaklardır, hep böyle yedek yükleyince tuşlama sorunu olursa sıkıntı yaratır. İnşallah önceki yapılarla alakalı bir şeydir.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
Neyse artık bu yapıda yedek alır, bundan sonrakilerde bunu kullanırsınız.
İnşallah sonraki yapılarda da yedekten yüklemede böyle bir sorun yaşanmaz.
Yoksa bir anlamı kalmaz. Kullanıcılar illa ki telefonlarını sıfırlayıp yedek yüklemesi yapacaklardır, hep böyle yedek yükleyince tuşlama sorunu olursa sıkıntı yaratır. İnşallah önceki yapılarla alakalı bir şeydir.
aynen öyle kardeşim,yoksa çok işimiz var
Bu hatayı düzeltmeyi düşünüyorlarmı acaba merak ediyorum.
sıfırlamadan sonra yedeği geri yüklemeden mağazayıda güncelledim,bu sorunda gitti.

Son düzenleme:
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
windows kameraya güncelleme geldi de paylaşılmış mıydı acep:hmmm
güncelleme öncesi ve sonrası özellikle video kaydında odaklama yaparak iki video çektim. Güncelleme sonrası video da daha hızlı odak yapmaya başladı. Ama bu anlık geçici bişey mi yoksa iyileştirme yapıldı mı bilemiyorum ...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynen öyle kardeşim,yoksa çok işimiz var

sıfırlamadan sonra yedeği geri yüklemeden mağazayıda güncelledim,bu sorunda gitti.
Evet bu sorun sıfırlamadan sonra bende de yok oldu. Ama DPI ayarım şu anda varsayılanda. Onun etkisi var mı bilmiyorum.
Sıfırlamadan sonra kısaca:
- Numara tuşlamadaki gecikme gitti.
- Mağazaya girişteki simge kayması gitti.
- Müzik dinlerken kilit ekranının yanıp-sönmesi gitti.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Evet bu sorun sıfırlamadan sonra bende de yok oldu. Ama DPI ayarım şu anda varsayılanda. Onun etkisi var mı bilmiyorum.
Sıfırlamadan sonra kısaca:
- Numara tuşlamadaki gecikme gitti.
- Mağazaya girişteki simge kayması gitti.
- Müzik dinlerken kilit ekranının yanıp-sönmesi gitti.

Mağazaya girerken simgenin kayması bende de var ben onu efekt zannediyorum hata bişey mi o

mTalk'tan gönderildi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: mami_61_29

Üst Alt