cadde19
Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Bende bugün itibari ile 8.1 e kesin dönüş yapanlardanım.
Sistem de w10 da yani nasıl desem böyle sanki bir emanetlik,her an göçüp gidecekmiş gibi,çökecekmiş gibi,sanki donacakmış gibi his uyandırdı bende.
Acaba dışarı çıksam yarı yolda bırakır mı diye düşündüm hep.
Bana göre bu yapı RTM falan değil arkadaşlar ( Microsoft rtm demedi sadece aynı yapı numarası ile pc ye geldi,eğer rtm dediyse de ben hiç görmedim rtm yazan resmi bir yazı)
Kamera kötü çekiyor bence.
Günlük kullanıma uygun değil.
Şarjı sıkıntılı aksini iddia eden 8.1 e geçsin görsün.
Ayrıca yavaş şarj problemi var ( daha önce 8.1 dw kullandığım şarj aleti w10 a geçince yavaş şarj demeye başladı kaç tane şarj aleti denedim olmadı bir türlü ama şimdi 8.1 de aynı şarj aleti yavaş şarj demiyor)
Kilit ekranına koyduğum şifreyi bazen istiyor bazen istemiyor.
Hotspot shield çalışmıyor(açıyorum Connect deyince çöküyor.
Klavye tahminleri berbat bence.
Naçizane fikrim bu yapı rtm falan değil bence sadece Microsoft oyalıyor bizi her zaman ki gibi.
Amaaaa eğer ki gerçekten rtm ise işte o zaman yandık.
Not: Abi şarj 8.1 de çok iyi ya
Bende bugün itibari ile 8.1 e kesin dönüş yapanlardanım.
Sistem de w10 da yani nasıl desem böyle sanki bir emanetlik,her an göçüp gidecekmiş gibi,çökecekmiş gibi,sanki donacakmış gibi his uyandırdı bende.
Acaba dışarı çıksam yarı yolda bırakır mı diye düşündüm hep.
Bana göre bu yapı RTM falan değil arkadaşlar ( Microsoft rtm demedi sadece aynı yapı numarası ile pc ye geldi,eğer rtm dediyse de ben hiç görmedim rtm yazan resmi bir yazı)
Kamera kötü çekiyor bence.
Günlük kullanıma uygun değil.
Şarjı sıkıntılı aksini iddia eden 8.1 e geçsin görsün.
Ayrıca yavaş şarj problemi var ( daha önce 8.1 dw kullandığım şarj aleti w10 a geçince yavaş şarj demeye başladı kaç tane şarj aleti denedim olmadı bir türlü ama şimdi 8.1 de aynı şarj aleti yavaş şarj demiyor)
Kilit ekranına koyduğum şifreyi bazen istiyor bazen istemiyor.
Hotspot shield çalışmıyor(açıyorum Connect deyince çöküyor.
Klavye tahminleri berbat bence.
Naçizane fikrim bu yapı rtm falan değil bence sadece Microsoft oyalıyor bizi her zaman ki gibi.
Amaaaa eğer ki gerçekten rtm ise işte o zaman yandık.
Not: Abi şarj 8.1 de çok iyi ya