Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
Daha ben yazmaya yeni başladım dur hele :)
Hepsini getirteceğim sisteme.
*Paylaşım seçeneklerinde varsayılanlar arasına bluetooth ayarı
*Dosyalar için tıpkı masaüstünde olduğu gibi "birlikte aç" seçeneği
*Kilit ekranı ve arkaplan resmi için harekerli gif/swf desteği
Vs. vs.
Hocam çabalarınız takdire şayan fakat keşke sorun microsoft un sorunları bilmiyor olması olsaydı.satya geldikten sonra, özelikle her konuşmada mobile first demesi ile şirketin mobile daha çok ağırlık vermesini beklerdim.buna rağmen adamlar beta sistem ile tartışmalı tasarımlara sahip flagshipler tanıttılar.umuyorum ilerleyen zamanlarda mobil konusunda stratejilerini değiştirirler de biz windows severler olarak daha fazla mağdur olmayız:)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bu arada Microsoft, İngiltere, Hollanda ve Hindistan'da Windows Insider kullanıcıları için özel bir etkinlik düzenliyor. Bu etkinlikte Lumia 950 ve Lumia 950 XL testleride yapılacak.

İtalya'da da düzenliyor.

Bizde de inşallah Ocak ayında... :tebessüm:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Oylamaya katılmak isteyen var mı? :konus:

Invoke

Invoke

Üye
sittin sene bekleriz hocam. :D

• Beğen
Tepkiler: System X
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Sıfırladıktan sonra sistemle sorunum 0a indi ama harici uygulamalar hala sorunlu edge ile sorunsuz webde gezebilirken uc browser resmen zorla çalışıyor. Whatsappta sürdürülüyor yazısı çok çıkıyor şu uygulamarın biran önce optimize edilmesi gerek. Kilit ekranındaki gecikmeler tamamen gitti. Gps biraz sorunlu konumu genelde sabitleyemiyor 60m içinde diyor ve ilerideymişim gibi gösteriyor. Pil kullanımı hala fazla.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Yalnız şöyle bişey var. Bu güncelleme ilk olarak ikinci nesil Lumia cihazlarına verilecek ve bu cihazların çoğunda "firmware düzenlemesi olmamasına rağmen" sorunsuz çalışıyor. Lumia 920,820 ya da 512MB sistem belleğine sahip cihazlar bu güncellemeyi muhtemelen iki ay daha bekleyecek.

O yüzden şu anda kullandığınız sürümleri firmware düzenlemesi ile cihaza özel optimizasyon yapılmış güncelleme ile karşılaştırmayın. En basitinden ülkemizdeki gsm şebekeleri için bile düzenleme yapılmamış bir yazılım kullanıyoruz şu anda.

Yürü arkanda ben varım:kop:
İyi ben 2 aya almaz androide geçeyim o zaman. Benim istediğim sadece win10daki bildirim ekranının 8.1de olmasıydı bize 1 yıldır sistem yapacaklar. İnşallah yaparlar ama ellerinde kalacak bu sistemler 2 ay 2ay 1 sene oldu 10.sınıfta aldım cihazı okulu bitiriyorum hala sağlam bi sistem yok bence sizde umidinizi kesin microsofttan bi ....i olmaz

alasulumurat

alasulumurat

Üye
13. Yapıda ekran resmi alınamıyor. L820.
Alıyor resmi fakat kaydetmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Bruce Lee QQ
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
İnşallah gelir abi. Birde şu snapchat, Clash of clans falan gelse sistemden ayrılmayacağım
Cihazın ne? Eger 1520 veya 930ise sistemden ayrılma. Onlar gelene kadar kullanabilecegin ucuz ama kötü olmayan bir android cihaz al rom falan atabilecegin(bu konuda lg ve samsung öne geciyor) gelene kadar onu kullan. Ben 1520yi emekliye ayırdım g3 kullaniyorum şu an. Tabi yine de sen bilirsin

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekstralar ve Bilgi(Ek özellikler ve bilgiler), Gelişmiş bilgiler olarak yenilendi: (Güncelleme olarak görünmez, bağlantıdan indirin)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: YkPkY ve skynet
hayaleturk

hayaleturk

Üye
Şu uygulamayı indiremeyen bir ben miyim?

ON9

ON9

Üye
Kameradaki seri çekim modu gitmiş. 12.yapıda vardı diye hatırlıyorum. Yanlış mı hatırlıyorum? Ayrıca fotoğraflar uygulamasında duzenleme yapınca donuyor.

skynet

Üye
Ekstralar ve Bilgi(Ek özellikler ve bilgiler), Gelişmiş bilgiler olarak yenilendi: (Güncelleme olarak görünmez, bağlantıdan indirin)
Hocam peki diğerini silelim mi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yüklenirken uygulama listesine ekleniyor ama yükledikten sonra kayboluyor. Ne listede ne de Ayarlarda yok. Mağazadan açtım uygulamayı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yüklenirken uygulama listesine ekleniyor ama yükledikten sonra kayboluyor. Ne listede ne de Ayarlarda yok. Mağazadan açtım uygulamayı.
Bende sıkıntı yok görünüyor ve çalışıyor.

Ekli dosyalar

dakamon

dakamon

Üye
Bende 640xl var dağıtımına ne zaman başlanır WM10 un.

Üst Alt