.BlueTR
Üye
3:10Sonunda OTG için video geldi.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

OTG bizim telefonlara gelmeyecek sizin telefonlar desteklenmiyor denilecek halbuki aynı işlemcileri kullanan androidlerde OTG var.
3:10Sonunda OTG için video geldi.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Soft reset denedin mi?Bende Edge çalışmıyor. Tıklıyorum açmıyor bile @Sensation @papakudioflu
Öyle bir yalanı kimse yemez. Bunu Microsoft da biliyor. Muhtemelen firmware yazılım ile aktif edilecek.3:10
OTG bizim telefonlara gelmeyecek sizin telefonlar desteklenmiyor denilecek halbuki aynı işlemcileri kullanan androidlerde OTG var.
İnşallah öyle olur Abi de kurtuluruz bu zulümdenÖyle bir yalanı kimse yemez. Bunu Microsoft da biliyor. Muhtemelen firmware yazılım ile aktif edilecek.

WPS ve OTG için gelecek denildiğinden beri bekliyorum ama hiçbir gelişme olmadı söz konusu firma ms olunca ister istemez artık gelmez diyorum. Bu arada ekran açılmama olayı hard resetle çözüldü sanırım şimdilik sorun çıkmadı.Öyle bir yalanı kimse yemez. Bunu Microsoft da biliyor. Muhtemelen firmware yazılım ile aktif edilecek.
Usb aygıtını taktığı anda yukarıdan bir uyarı çıksa ve Harici bir aygıt bağlandı gibi o uyarıya tıklayarak direk içerisine girsek fena olmaz çok şey istiyorum MS yapmaz bunu ( Gazla çalışmıyor)3:10
Soft reset sonrası çalıştıSoft reset denedin mi?
beyler wifide yine sorun yaşıyorum az önce şirkete geldim ve şirkette daha önce bağlandığım wifi ağlarına şuanda bağlanmıyor ilk defa bağlanacağım bir wifi ağınada bağlanmadı yani 12.yapıda 4 gb datam sırf wifie bağlanmadığından dolayı tükettim 13.yapıyı kurduk ya arkadaş insan düzelmesini bekliyor yok yine aynı ne yapacağız biz bu yapılarla :S ne yapalım Denime gerimi dönsem ne yapsam anlamadım gitti.
Evet böyle bir durum söz konusu telefonu yeniden başlatınca bağlanıyor.beyler wifide yine sorun yaşıyorum az önce şirkete geldim ve şirkette daha önce bağlandığım wifi ağlarına şuanda bağlanmıyor ilk defa bağlanacağım bir wifi ağınada bağlanmadı yani 12.yapıda 4 gb datam sırf wifie bağlanmadığından dolayı tükettim 13.yapıyı kurduk ya arkadaş insan düzelmesini bekliyor yok yine aynı ne yapacağız biz bu yapılarla :S ne yapalım Denime gerimi dönsem ne yapsam anlamadım gitti.
O paylaşma sadece seçtiğin müziğin Xbox Music adresini paylaşmaya yarıyor saçmalık :/Bluetooth tan müzik paylaşamıyorum "Maalesef bu şarkı groove kataloğunda olmadığından paylaşılamıyor" hatası veriyor
Her zamanki gibi Dosya Gezgini ile paylaşacaksınız.Bluetooth tan müzik paylaşamıyorum "Maalesef bu şarkı groove kataloğunda olmadığından paylaşılamıyor" hatası veriyor
aynen bağlandıEvet böyle bir durum söz konusu telefonu yeniden başlatınca bağlanıyor.
sıfırladım evetBu arada sen 13.yapıyı yükledikten sonra sıfırlama yapmış mıydın @braayn
Videoda da o şekilde ama sistemi çok güzel gözden geçirdikleri için bildirimin ikonu gözükmüyor.Usb aygıtını taktığı anda yukarıdan bir uyarı çıksa ve Harici bir aygıt bağlandı gibi o uyarıya tıklayarak direk içerisine girsek fena olmaz çok şey istiyorum MS yapmaz bunu ( Gazla çalışmıyor)